Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Камбуров: Разбрал съм се с Левски

Мнениеот kokic1986 » 26 май 2010 12:18

Не знам дали е добра новина за мен. Някак си Камбуров не го харесвам (не , че е лош футболист - напротив) Не вярвам да се раздава на 100% за Левски . ;)

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 26 май 2010 12:21

.... бе да вкара 30 гола следващият сезон, повече не ща от него ..... :) :) :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

thrust
Контакти:

Мнениеот thrust » 26 май 2010 12:22

Естествено, че няма да се раздава на 100%. Даже мога да ти кажа два сигурни мача, в които ще се скатава, само и само да не вкара.

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 26 май 2010 12:23

И кое му е импотентното на нападението на Левски след като са вкарали 57 гола. Само Литекс имат с два повече !

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 26 май 2010 12:27

Преди 2 сезона това щеше да е супер новина. Сега след най-слабия му полусезон и видимата загуба на каквато и да е форма ми се ще това да е по-скоро някоя партенка.

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 26 май 2010 12:38

EG5KO написа:Честно казано не вярвам!
Какво друго може да се очаква от самовлюбения въжеиграч и лъжец Батков и природноощетения откъм интелект нискочелест набеден за синя легенда Гонзо. Чак до решителните срещи за влизане в групите на Лига Европа двамата ще ни лъжат, че ще вземат тая или оная псевдозвезда от родното първенство,а накрая ще изкарат, че искайки много пари "те ще развалят климата в съблекалнята" и накрая ще вземат някой натирен досега бивш син юноша. Междувременно ще бъдат продадени всички що-годе стойностни наши футболисти (Жо, Тасевски, Цачев, Минев, Балтанов) и агонията ще продължи. Сценарият за съжаление съм го преживял вече с "Хасково" и преди 10 години при един подобен псевдобизнесмен и се ужасявам от натрапчивите съвпадения! Сега "Хасково" вече го няма на футболната карта, а като гледам овчедушието на сините Фен-клубове начело с лизача Гугутката, сервилните журналисти от уважавани от мен медии, които иначе можеха да направят живота на Мустака начело на "Левски" ад, то не виждам никаква светлина в тунела. Ах, как искам да не се окажа прав!!!
Само "ЛЕВСКИ" - ОЛЕ!

Ей такива,като горния,най ги обичам.Не знае от кой отбор е,ама дава квалификации за този и онзи.Кой си ти бе,сельо,за да говориш за Гонзо,дали е легенда или не ? Нещо постигнал ли си,знае ли те някой или си виден оракул в каунския край,че и бъдещето виждаш даже ? Аман от песимисти и негативисти в тая държава бре.Гонзо си е дал здравето за тоя отбор,тая пролет си даде и парите,заложи си славата и името,за да опита да направи нещо,ала вечно недоволните мрънкачи пак плюят.Кой искате да доведат,разбирачи? Меси и Роналдо ли ? Или поредните Бистроновци,Тиберканини ? Преди се съмнявах,ама вече съм сигурен,че на поредния чехльо,чиято жена го е подложила на домашно насилие,единствената му утеха е да влезе в нета,да изсипе порцията си глупости в който и да е форум и да проклина живота,който го е направил аутсайдер !

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 26 май 2010 13:05

Каквото и да си говорим Камбуров си е голаджия...а в момента Левски има нужда от такъв! ;)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 май 2010 13:07

НКВД- написа:.... бе да вкара 30 гола следващият сезон, повече не ща от него ..... :) :) :)

Единият да е победен на финал за Лига Европа, става ли? :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Левски взе първото си ново попълнение

Мнениеот Messinho » 26 май 2010 13:14

Световно известен...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 май 2010 13:15

georgisd написа:Каквото и да си говорим Камбуров си е голаджия...а в момента Левски има нужда от такъв! ;)

Да, и колко гола има в последните 5 или 10 мача? :mrgreen:

Върни се в “Архив”