Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

;; w.a.s.p
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот ;; w.a.s.p » 13 май 2010 18:07

tprodanov написа:
;; w.a.s.p написа:
tprodanov написа:Тъй като тук се шири едно мнение, че само Левскари са против Бербатов, интересна е анкетата на Гонг по повода -

» Крайно време беше: 45%

» Трябваше да остане: 25%

» Трябваше да изчака евро квалификациите: 23%

» Не ме интересува: 8%

Така, значи, или Левскарите са половин България, или и други го псуват. Та, какво си избирате? :mrgreen:

след като на стадиона левскарите са два блока .... "интернет фенове "

Я погледни ей тая статистика http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&jj=1&mm=6, после я сравни с СМС преброяването о Ринг и се върни пак да си говорим кои са повече, и кои са интернет феновете :mrgreen:

ако продам апартамента и вложа парите в смс ? Пак ти казвам - половината тука сте " интернет фенове " .
\m/

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 май 2010 18:08

tprodanov написа:
Я погледни ей тая статистика http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&jj=1&mm=6, после я сравни с СМС преброяването по Ринг и се върни пак да си говорим кои са повече, и кои са интернет феновете :mrgreen:

Хахахха преброяването по Ринг ли :) Е ние се представихме достойно, но определено сме далеч от безспорните първи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 13 май 2010 18:11

Темата е за Димитър Бербатов и неговото решение, придържайте се към нея, за да не бъдат трити мненията ви!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 май 2010 18:13

от tprodanov на 13 Май 2010 17:47

Тъй като тук се шири едно мнение, че само Левскари са против Бербатов, интересна е анкетата на Гонг по повода -

» Крайно време беше: 45%

» Трябваше да остане: 25%

» Трябваше да изчака евро квалификациите: 23%

» Не ме интересува: 8%

Така, значи, или Левскарите са половин България, или и други го псуват. Та, какво си избирате?

Тази статистика не говори нищо.Аз гласувах с крайно време беше,но не защото плюя по Бербатов,а защото съм на мнение,че това трябваше да се случи преди 2 години!От култура и възпитание Митко позволи прекалено дълго време разни некадърници и комплексари да го изкарват виновен за чужди грешки и увеличавайки тиражите си с излятите пумии по негов адрес!Предполагам,че и други са гласували по тоя начин със същите мотиви.Сега е ред на Стенли и Марто да си отидат и да дадат пълен картбланш на Сираков &СО да викат манекените си в национала,но тоя път и да си търсят други виновници.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 18:17

Напротив, статистиката говори. Аз също нямам нищо против него, и също гласувах по този начин. И съм напълно убеден, че отбора без него ще е по-добре, и се учудвам как може да има хора, които не го осъзнават. Това по никакъв начин не значи, че той е лош футболист.

wasp, чудех се, но май ще трябва да ти поясня, че сам няма да стигнеш до извода. Статистиката, която ти дадох е от посещаемост на РЕАЛНИ фенове, на РЕАЛНИ мачове. Там, както винаги сте силно назад. За сметка на това, в малоумната смс класация, която беше наречена преброяване, вие бяхте три пъти повече. Значи в интернет и с смси ви има, но на стадиона ви няма, но пък ние сме интернет феновете? :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 май 2010 18:18

Old_death написа:Тази статистика не говори нищо.Аз гласувах с крайно време беше,но не защото плюя по Бербатов,а защото съм на мнение,че това трябваше да се случи преди 2 години!От култура и възпитание Митко позволи прекалено дълго време разни некадърници и комплексари да си бършат задниците с него,изкарвайки го виновен за чужди грешки и увеличавайки тиражите си с излятите пумии по негов адрес!Предполагам,че и други са гласували по тоя начин със същите мотиви.Сега е ред на Стенли и Марто да си отидат и да дадат пълен картбланш на Сираков &СО да викат манекените си в национала,но тоя път и да си търсят други виновници.

Да вземе да се махне сега и от Ман Ю ли, че там го плюят 3 пъти повече.... Каквото и да си говорим, нормално е големите да отнасят негативите. Все пак на тях разчита цяла България. Мъри беше плют още преди националите да изиграят първият си мач... Е какво. Да се беше махнал ли? Само слабохарактерните не издържат на това напрежение...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 13 май 2010 18:22

tprodanov , пропагандата обслужва интересите на ПФК Левски и това е повече от сигурно ... И те не го правят за сегашния момент , правят го , за да зарибяват тези пет , шест годишните , които сега си избират от кой отбор да бъдат ... Те не го правят за теб и за сегашните фенове на този отбор , за които вече няма връщане назад или , за да дразнят червените фенове. Преиначавайки реалноста разчитат , че с това правят инвестиция в бъдещето. Ето , омаскаряват Бербатов - футболист , който е футболна икона през последните десет години. Мартин , Стилян - все същата помия се лее ... А целта ? Бързо да бъдат забравени след свършването на кариерите им и никой от тези , които сега започват да се интересуват от футбол да не си мисли за тях и за това че са играли в ЦСКА и за хора дали много не само на футбола ни , но и за рекламирането на България по света въобще. Опитаха се и продължават да експериментират по този начин и с името на Христо Стоичков ... То не бяха сравнения с Гунди , като 99% от правещите ги въобще не знаят и до ден днешен кой е този човек и какво всъщност е направил ... Ако питаш някой такъв , то той ще ти отговори - Гунди е вкарал гол на Уембли и ще запецне в последващия си изказ ... Само че златната топка на Ицо тежи толкова много , че на практика е невъзможно да бъде зачеркнато направеното от него на футболния терен и за България ... А сега ти ми кажи , ако Херта на Домувчийски играеше мач с тежеста на снощния на Лестър дали от Ринг нямаше да отделят поне половин от целия час студио точно на него ...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 май 2010 18:22

Да вземе да се махне сега и от Ман Ю ли, че там го плюят 3 пъти повече.... Каквото и да си говорим, нормално е големите да отнасят негативите. Все пак на тях разчита цяла България. Мъри беше плют още преди националите да изиграят първият си мач... Е какво. Да се беше махнал ли? Само слабохарактерните не издържат на това напрежение...

Мъри няма да се махне посмъртно от националния.Ако това е ценено от вас качество.....!А беше оплют тотално,включително и от мене,още щом видяхме селекцията му!Повярвай ми,че в това няма никакви фенски пристрастия!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 18:27

Вироглав, отиди на стаж в произволна медия за 5 дни и ще разбереш какви неща си написал. Медиите се интересуват от пари и от нещо друго. Плюенето по Бербатов, в комплект с възхваляването му е яхване на една емоционална вълна, която върти броячите на сайтовете, които пък носят по 10 стотинки на клик. Това са огромни суми, и интересите, които стоят зад тях са твърде далеч от фенството. За твое успокоение, ще ти кажа, че на практика собственика на всички медии в България е Красимир Гергов, който до скоро беше в УС на ЦСКА. Това, лично за мен не прави медиите чорбарски, просто фенщина няма. Затова ти казах да помислиш повечко.

Колкото до Гунди, не знам какво ти бърка в очите. Все пак има една единствена световна класация с авторитет за футболистите, и там той е значително пред всички останали българи и на едно наистина престижно място. Ако наистина мислиш, че постиженията му се изчерпват с онзи гол си в голяма заблуда. Мога да ти говоря един месец за него и няма да им стигнат харддисковете на админите тук, но не е все пак той темата, нали?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 18:28

Old_death написа:

Мъри няма да се махне посмъртно от националния.Ако това е ценено от вас качество.....!А беше оплют тотално,включително и от мене,още щом видяхме селекцията му!Повярвай ми,че в това няма никакви фенски пристрастия!

Интересно ми е, би ли предложил друга селекция, след като тази не ти харесва? Не че на мен ми харесва, но аз нямам друга?

Върни се в “Архив”