barabata.cska написа:ЛЕВСКАРКА написа:gambara написа:6-0 за шерифите,по напред са в подготовката от Левски
Мечтите са безплатни.
Извини се![]()
![]()
![]()
За какво?
Твоята прогноза е 6:0, а то завърши 3:0.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
barabata.cska написа:ЛЕВСКАРКА написа:gambara написа:6-0 за шерифите,по напред са в подготовката от Левски
Мечтите са безплатни.
Извини се![]()
![]()
![]()
venom написа:kambata написа:dreben23 написа:Хайде, армейци, прибираме се, където ни е мястото- в нашия си форум. Стига толкова бъзици.
Бъзици а, дано все така да се бъзикате в контроли и все така да мълчите като п***и като играем двата отбора в един турнир
Аз казвал ли съм ви, че няма да играете догодина в евротурнирите, или съм забравил?
kambata написа:venom написа:Аз казвал ли съм ви, че няма да играете догодина в евротурнирите, или съм забравил?
Аз казвал ли съм ви, че няма да вземете лицензО тая година, или съм забравил?
venom написа:kambata написа:venom написа:Аз казвал ли съм ви, че няма да играете догодина в евротурнирите, или съм забравил?
Аз казвал ли съм ви, че няма да вземете лицензО тая година, или съм забравил?
Ама ние и без лиценз може да сме шампиони, а за 5-то място и надолу квота за УЕФА няма да има.
venom написа:kambata написа:dreben23 написа:Хайде, армейци, прибираме се, където ни е мястото- в нашия си форум. Стига толкова бъзици.
Бъзици а, дано все така да се бъзикате в контроли и все така да мълчите като п***и като играем двата отбора в един турнир
Аз казвал ли съм ви, че няма да играете догодина в евротурнирите, или съм забравил?
kambata написа:venom написа:kambata написа:Ама ние и без лиценз може да сме шампиони, а за 5-то място и надолу квота за УЕФА няма да има.
Без лиценз да станете шампиони![]()
![]()
![]()
![]()
Хвърли ме в тъча бре момче гледай какво пишеш преди да спамиш като олигоф...недостатъчно интелигентен, май забрави че БФС ви опростиха изхвърленято във В група
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта