Левски-Фк Баку [официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Левски-Фк Баку [официална тема]

Мнениеот Middlesbrough » 04 авг 2009 17:46

monster1011 написа:
Middlesbrough написа:а бе Ако ся отпаднем от Баку ще играем ли в Европа още или приключваме за тая година :С :Д ?!

Дано не се стига до там, но ако отпаднем от Баку играем в 4 кръг за влизане в ЛЕ. Ако бием Баку влизаме в групите на ЛЕ при отпадане от следващия съперник за ШЛ.

мерси второто го знаех но за 1 не бях сигурен ... дали направо не отпадаме или играем за влизане в групите после на ЛЕ !!!

Офтопик:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Официалната пресконференция на Ратко

Мнениеот DukeUnv » 04 авг 2009 17:48

"Старши треньорът на Левски Ратко Достанич бе в отлично настроение на официалната си пресконференция преди решителната среща-реванш от Шампионската лига срещу ФК Баку. Новият наставник на „сините” отговаряше с охота на въпросите и на българските, и на азербайджанските журналисти. Той обясни, че ще може да използва всичките си футболисти, разбира се без тежко контузения Владимир Гаджев.

„Дарко Тасевски направи две-три тренировки, след магнитния резонанс се видя, че нещата не са толкова сериозни, колкото мислехме в началото. Нещата вървят добре, вчера се опита да тренира наравно с отбора. Той е на лагер с нас и със сигурност ще разчитам на него. Всички контузени, или такива с проблеми преди мача с Литекс, Миланов, Сърмов, те са вече здрави и всичко е наред преди мача. Много съжалявам за контузията на Владо, той беше много важен футболист за нашия отбор. Левски винаги е имал добри футболисти, имам 25 футболисти и всеки един от тях можем да го използваме, нещо, което видяхме срещу Литекс,” обясни подробно Достанич, а по-късно добави към имената, които мисли да използва и това на Жоазиньо.

„Наясно съм със състава за утре, нормално е. Баку показа, че е сериозен клуб, сериозен отбор, с качествени футболисти, видя се на първия мач, че е добър отбор. Но все пак мисля, че Левски е шампион и има своя шанс. За мен бе важно, че срещу Литекс всички фенове бяха с нас, когато бяхме с 10, с 9 футболисти, надявам се и утре да са нашият 12-ти играч,” призова привържениците на Левски треньорът на тима.

Относно коментирани спорни ситуации от първия мач в Баку, Достанич отсече: „Тези неща са за журналистите, за хората извън футбола, ние не искаме да коментираме такива неща. За мен Левски в Европа е голям отбор и не искаме да коментираме съдийството. За нас е много важно да даваме всичко на терена, да свършим своята работа там.”

„Нормално е хората да искат от нас да се хвърлим в атака, но първият мач беше труден, и утре ще е трудно. Нашите фенове познават футбола и знаят, че Левски може да атакува и го искат от нас. Ние от своя страна разчитаме, че те ще са зад нас утре, и ще са 12-я ни играч,” повтори още веднъж специалистът.

Според Достанич, Левски е и физически, и психически подготвен да играе продължения. „Готови сме да играем 120 минути, това е мачът на годината за нас, ще дадем всичко от себе си да спечелим, за нас няма друг вариант, трябва да спечелим. Левски винаги играе за победа, но има различни начини за печелене на мачове,” коментира той.

„В голям клуб с традиции като Левски не се гледа от мач за мач, не е такава клубната политика. Когато започнах работа, знаех, че от мен се очаква да печеля всеки мач,” обясни треньорът на въпрос дали се притеснява за работата си при една евентуална загуба от Баку.

„Не съм очаквал лесна победа в Баку, ние имахме добра информация за отбора и знаехме, че имате силен отбор. Очаквахме, че ще стане труден мач и така стана. Нито аз, нито моите футболисти се заблуждаваме, че и утре ще е лесно. Едно е да парирате съпротивата, друго е да създадете проблеми,” каза още Достанич. „Ние имаме малко преимущество, защото играем пред собствена публика.”

Наставникът сподели, че знае на кои футболисти може да разчита, ако се стигне до изпълнение на дузпи. „Всеки треньор е готов с такива неща, но ние естествено ще се опитаме да не се стига до там,” наблегна на последното Достанич.

„Всички знаем каква е важността на мача, всички футболисти са наясно, че трябва да дадат всичко от себе си утре. Те трябва да покажат на нашите фенове, че осъзнават какво е да носиш фланелката на Левски,” продължи той.

„Победата срещу Литекс бе важна от морална гледна точка, всички футболисти се вложиха много, видяхме, че имаме на разположение 25 футболисти, които са готови да се хвърлят във всеки мач,” заяви специалистът за спечелената Суперкупа на България.

„Първо, със сигурност сега познавам по-добре моите футболисти. Второ, играем у дома. Трето, всички хора в България искат ние да победим,” подреди треньорът предимствата на Левски срещу Баку.

Ратко Достанич отхвърли възможността да коментира загубите на Левски от миналите сезони в Шампионската лига. „Сега става въпрос за Баку, трябва да се готвим за тях, всичко други е минало, аз не искам да се връщам назад. Нека да отстраним Баку, после ще видим,” завърши старши треньорът на българския шампион Левски."
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: ГРУПАТА НА ЛЕВСКИ ЗА РЕВАНША С БАКУ

Мнениеот durex » 04 авг 2009 17:49

Трябва да играем със схема 3-4-3 :lol:

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 04 авг 2009 17:52

Ицака си е в групата. От бързане са го пропуснали в новианта, но вече е поправена:
http://www1.gong.bg/view_article.php?article_id=84589
Изображение

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 04 авг 2009 17:52

Абе какъв е този Тиберканин бе , Достанич луд ли е ?

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 04 авг 2009 17:55

суперррр бижутера го нямаа :!: :!:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 авг 2009 17:56

vladitol написа:суперррр бижутера го нямаа :!: :!:

Грешииииииииш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тука е

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Официалната пресконференция на Ратко

Мнениеот palante » 04 авг 2009 17:58

имам чувството,че ще ни затвори 90 мин отзад и на контри каквото стани да бранят 0 - 0
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 04 авг 2009 18:00

Тиберканин е скрития коз. Влиза на полувремето падаме с 0:1 показват му червен картон за 10 минути. Тотална мобилизация и си тръгват с 4:1 :) Достанич го е измислил :))))
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 авг 2009 18:01

damnedbg написа:Тиберканин е скрития коз. Влиза на полувремето падаме с 0:1 показват му червен картон за 10 минути. Тотална мобилизация и си тръгват с 4:1 :) Достанич го е измислил :))))

доброоо (bow) :lol: :lol: :lol:

Офтопик:

Върни се в “Архив”