Висша лига - Сезон 2016/2017
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - Сезон 2016/2017
Някой може ли да ми каже как мога да си платя, за да гледам мачовете примерно по Sky. Миналата година го намерих за 20 минути, сега не мога да го намеря 2 дена. 

За мен в Юнайтед в момента играят 2 мата най-надценени футблисти в света - Погба и Мартиал, общо около 200 мача съм им гледал и почти в нито 1 момент не съм забелязал да струват повече от 30-40 млн, предимството им е че са млади и до там... 
Марсиал привлече вниманието с гола срещу Ливърпъл и от тогава нищо не съм видял, докато Погба ще го запомня как се бореше сам срещу селия отбор на Барса по време на финала в ШЛ...общо заето това е, на Евро 2016 и СП 2014 пълен фигурант, в 80 % от мачовете на Юве, гледани от мен, също

Марсиал привлече вниманието с гола срещу Ливърпъл и от тогава нищо не съм видял, докато Погба ще го запомня как се бореше сам срещу селия отбор на Барса по време на финала в ШЛ...общо заето това е, на Евро 2016 и СП 2014 пълен фигурант, в 80 % от мачовете на Юве, гледани от мен, също

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Middlesbrough
- Контакти:
Кой, по дяволите, е Марсиал? Не се бъзикам.
ПС: Добре, че цъкнах в гугъл да разбера... Никой.
ПС: Добре, че цъкнах в гугъл да разбера... Никой.
Тези пари, които се дават и то за футболисти от спорна класа ще ескалират "преврат" в трансферната политика и в играта футбол въобще.
Висшите клубове в Англия генерират огромни печалби, а откак гледах филма за създаването на Висшата лига и респективно оглавяващата я Футболната асоциация от кликата на петте ( Арсенал, Евертън, Тотнъм, Ман.Юн. и Ливърпул) ми става ясна, че оная идея отпреди близо 30 години е била вярна... но само откъм финансова страна. В момента инициаторите и създателите на Висшата лига вече се плашат от собствения си продукт и "неземните печалби", които тя трупа. Един от коментиралите ония събития каза: "Докато се чудехме, как да създадем продукт от който да печелим - сега вече се чудим, как, къде и колко безумно да харчим". Отдавна е факт Висшата лига , но пък днес вече е друг факт налице. Този луксозен продукт е красив, но започва да отстъпва откъм интерес и смисъл...Да не говорим пък, колко девалвира обикновения английски футболист, заради когото АЗ гледаХ Английски футбол. Сега ще се ориентирам към турнирите организирани от Английската лига, а тези на асоциацията си ги оставям за красива вещ.....Ето дори и моя любим Уест Хям започна да изглежда твърде различно и луксозно насред Олимпийския стадион. Нищо английско и автентично не виждам ВЕЧЕ в мачовете на чуковете откак им гледах официалния първи двубой там срещу Юве.(2-3).............От ден на ден нещата се променят, а огромните пари обезсмислят спортно - техническия аспект от тази така обичана игра. Един Лестър през миналия сезон се появи, като спуснат летен дъжд в знойно лято, който да вдъхне живот, интрига и видите ли - непредсказуемост във Висшата лига. Дрън-дрън. От година на година трансформациите в тази лига неусетно ще ни отведат до степен - "Турнир по кеч" и/или аналозите им, които аз въобще не познавам и не искам да знам, защото нямат нищо общо със съревнованието. Пък, ако всичко се свежда само до ИГРА, такива игри мога да си играя и на Плейстейшъна. Май по-честно и по-истинско е вече там.
ПС: Официалната топка на ВЛ тази година е в контекста на моите думи. Красиво, цветно - та чак кичозно. Свършиха ли се идеите на дизайнерите, че да гледаме това нещо приличащо на рядък вид папагал да се търкаля на зелен фон ???
Висшите клубове в Англия генерират огромни печалби, а откак гледах филма за създаването на Висшата лига и респективно оглавяващата я Футболната асоциация от кликата на петте ( Арсенал, Евертън, Тотнъм, Ман.Юн. и Ливърпул) ми става ясна, че оная идея отпреди близо 30 години е била вярна... но само откъм финансова страна. В момента инициаторите и създателите на Висшата лига вече се плашат от собствения си продукт и "неземните печалби", които тя трупа. Един от коментиралите ония събития каза: "Докато се чудехме, как да създадем продукт от който да печелим - сега вече се чудим, как, къде и колко безумно да харчим". Отдавна е факт Висшата лига , но пък днес вече е друг факт налице. Този луксозен продукт е красив, но започва да отстъпва откъм интерес и смисъл...Да не говорим пък, колко девалвира обикновения английски футболист, заради когото АЗ гледаХ Английски футбол. Сега ще се ориентирам към турнирите организирани от Английската лига, а тези на асоциацията си ги оставям за красива вещ.....Ето дори и моя любим Уест Хям започна да изглежда твърде различно и луксозно насред Олимпийския стадион. Нищо английско и автентично не виждам ВЕЧЕ в мачовете на чуковете откак им гледах официалния първи двубой там срещу Юве.(2-3).............От ден на ден нещата се променят, а огромните пари обезсмислят спортно - техническия аспект от тази така обичана игра. Един Лестър през миналия сезон се появи, като спуснат летен дъжд в знойно лято, който да вдъхне живот, интрига и видите ли - непредсказуемост във Висшата лига. Дрън-дрън. От година на година трансформациите в тази лига неусетно ще ни отведат до степен - "Турнир по кеч" и/или аналозите им, които аз въобще не познавам и не искам да знам, защото нямат нищо общо със съревнованието. Пък, ако всичко се свежда само до ИГРА, такива игри мога да си играя и на Плейстейшъна. Май по-честно и по-истинско е вече там.

ПС: Официалната топка на ВЛ тази година е в контекста на моите думи. Красиво, цветно - та чак кичозно. Свършиха ли се идеите на дизайнерите, че да гледаме това нещо приличащо на рядък вид папагал да се търкаля на зелен фон ???

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Los Che
- Контакти:
[rimg]http://www.winner.bg/img/analysis/img_119054.jpg[/rimg] Невил: Целта е Юнайтед да не се превърне в Ливърпул
интервю пред "Таймс"
"Но понякога някои цели трябва да се поставят пред други, а сега целта е отборът да стане шампион и да се отърси от мита, че не може да намери себе си след раздялата със сър Алекс. Защото годините сега са 3, ще станат 6, после 10, както се е случвало на клуба преди и както се случва сега на Ливърпул."
интервю пред "Таймс"
"Но понякога някои цели трябва да се поставят пред други, а сега целта е отборът да стане шампион и да се отърси от мита, че не може да намери себе си след раздялата със сър Алекс. Защото годините сега са 3, ще станат 6, после 10, както се е случвало на клуба преди и както се случва сега на Ливърпул."
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
-
- Контакти:
2015 - Mourinho: "Now everyone is buying the title."
2016 - Mourinho becomes 1st manager to spend €1bn.
2016 - Mourinho becomes 1st manager to spend €1bn.
аа : 0 Това не е коректно.
Най малкото, такива като Шевченко не трябва да ги пишат на неговата сметка 

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
"Висшата лига на Англия стартира сезона по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT2, част от пакета DIEMA EXTRA този уикенд. Привържениците на най-силното и качествено клубно първенство в света ще могат да се насладят на вълнуващите мачове в каналите на Нова Броудкастинг Груп. Новите лица, утвърдените звезди, историческите съперничества и страстните късни развръзки в английския футбол ще ни вълнуват за пореден сезон. "
Ето и програмата за този уикенд:
Събота, 13 август:
14.30 Хъл Сити срещу Лестър Сити – на живо по DIEMA SPORT 2
17.00 Евертън срещу Тотнъм Хотспър – на живо по DIEMA SPORT 2
19.30 Манчестър Сити срещу Съндърланд – на живо по DIEMA SPORT 2
Неделя, 14 август:
15.30 Борнемут – Манчестър Юнайтед – на живо по DIEMA SPORT
18.00 Арсенал – Ливърпул – на живо по DIEMA SPORT
Понеделник, 15 август:
22.00 Челси – Уест Хям Юнайтед – на живо по DIEMA SPORT 2
Ето и програмата за този уикенд:
Събота, 13 август: