Skywalker написа:nitro77 написа:RockSeeker написа:nitro77 написа:Дано не съм прав, но мисля, че е назначен умишлено, за да може Гриша Ганчев чрез него да извърши чистката, която е планувана, а после, след два-три незадоволителни мача да бъде освободен и на негово място да дойде Любо Пенев, например.
И аз имам същите съмнения - времето ще покаже. От една страна е удобен параван за чистката - нов треньор, чужденец, не ги иска тези играчи и толкова. От друга страна щеше да е грубо Янев да бъде заменен директно от Л.Пенев или някой друг български кадър, свързан с ЦСКА... Прекалено много пасват случилите се неща, за да са случайни. Как пък за една седмица новият треньор прецени, че тези тримата не могат да му свършат работа...
Освен това с него е преговаряно от месец насам, което показва предварително начертан сценарий. Пак казвам - няма абсолютно никаква логика да се вземат играчи с визитки и съответно да се хвърлят луди пари за заплати, в същото време повечето от тези играчи да са играли за Литекс (тоест свързани с Ганчев), а треньорът да е... как да се изразя по-меко... със съмнителна визитка.
Хайде, те миналогодишните футболисти на ЦСКА не бяха свързани с Ганчев. Не съм привърженик на тезата "Не искам Ганчев, искам само инвестициите му". Човекът дава за ЦСКА, изгражда, грижи се а в същото време да няма думата за управлението на клуба ! Ами не върви някак си ! Инвестирал в Литекс, сега го прави в ЦСКА ! То голям проблем, голямо чудо ! Ако не се беше заел с ЦСКА, какво се случваше ? Нормално е да работи с хора, на които има доверие. Ако ще, не от Ловеч, ами от вкъщи да си ги доведе. Има ЦСКА, има "Българска Армия", има ги базите в Панчарево, има конкурентен отбор. Това са фактите ! Даже и оня Асприля да доведе, никак няма да се разсърдя !
О да,тоя си е играч