Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот Red joker » 09 сеп 2016 17:52

Skywalker написа:
nitro77 написа:
RockSeeker написа:
nitro77 написа:Дано не съм прав, но мисля, че е назначен умишлено, за да може Гриша Ганчев чрез него да извърши чистката, която е планувана, а после, след два-три незадоволителни мача да бъде освободен и на негово място да дойде Любо Пенев, например.

И аз имам същите съмнения - времето ще покаже. От една страна е удобен параван за чистката - нов треньор, чужденец, не ги иска тези играчи и толкова. От друга страна щеше да е грубо Янев да бъде заменен директно от Л.Пенев или някой друг български кадър, свързан с ЦСКА... Прекалено много пасват случилите се неща, за да са случайни. Как пък за една седмица новият треньор прецени, че тези тримата не могат да му свършат работа...

Освен това с него е преговаряно от месец насам, което показва предварително начертан сценарий. Пак казвам - няма абсолютно никаква логика да се вземат играчи с визитки и съответно да се хвърлят луди пари за заплати, в същото време повечето от тези играчи да са играли за Литекс (тоест свързани с Ганчев), а треньорът да е... как да се изразя по-меко... със съмнителна визитка. :roll:

Хайде, те миналогодишните футболисти на ЦСКА не бяха свързани с Ганчев. Не съм привърженик на тезата "Не искам Ганчев, искам само инвестициите му". Човекът дава за ЦСКА, изгражда, грижи се а в същото време да няма думата за управлението на клуба ! Ами не върви някак си ! Инвестирал в Литекс, сега го прави в ЦСКА ! То голям проблем, голямо чудо ! Ако не се беше заел с ЦСКА, какво се случваше ? Нормално е да работи с хора, на които има доверие. Ако ще, не от Ловеч, ами от вкъщи да си ги доведе. Има ЦСКА, има "Българска Армия", има ги базите в Панчарево, има конкурентен отбор. Това са фактите ! Даже и оня Асприля да доведе, никак няма да се разсърдя !

О да,тоя си е играч ;) За другото също си прав-човек работи качествено със собствен,доказан екип,особено когато отиде в нова обстановка :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 сеп 2016 17:59

Да видим в кои отбори ще отидат освободените или казано по-точно как ще бъдат оценени като качества и потенциал.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 сеп 2016 18:12

То няма лошо като привърженици да си казваме мнението по някои въпроси(един вид коректив).Разбира се спокойно и обосновано без излишни емоции или ултиматуми, все пак музиката я поръчва този, който плаща.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 сеп 2016 18:29

пак не изчетох всичко, че пълно с тъпи мнения.

Я дайте да видим Локо ГО, Нефтохимик, Верея.......отбори от Б група (водещи се професионалисти миналата година), с колко стари кадри са ? (считайте с футболисти от миналата година) А ние сме ЦСКА и няма как да се сравняваме с Нефтохимик (мисля, че имат само 1 от миналата година, но не съм сигурен), та по тая логика: Нефтохимик - Нефтохимик ли са ?

Пък и кто стана дума за Нафтата:
Собственикът на Черноморец Митко Събев прехвърли със специален договор на сегашния Нефтохимик клубните цветове, емблемата и нематериалните активи - успехи, сребърните медали и двете купи на ПФЛ, както и европейските участия. Така ФК Нефтохимик 1986 стана правоприемник на стария ПФК Нефтохимик на Христо Порточанов, който през 2000 г. беше преименуван на Нафтекс и поет от Събев.

http://www.7sport.net/archive7ds/2013/0 ... 6832_8.htm

Темата я има разработена в нета за тези, които се интересуват в повече.

Но......така е и с други отбори. Заради многото жлъч и омраза, но най-вече заради голямото тролене бях решил (не съм се отказал на 100 %) да направя специална тема със заглавие: изтория на БГ отборите, та тогава.....всички Вие тролове, щяхте да разберете, споровете са напълно безсмислени и поради тази причина дори и вече не обръщам внимание на повечето от вас

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 сеп 2016 22:22

гражданин от село написа:Да видим в кои отбори ще отидат освободените или казано по-точно как ще бъдат оценени като качества и потенциал.

Преговарят с „Верея“ ,каза Томаш :!: ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 сеп 2016 22:25

Според Томаш Верея води разговори за привличане на Аяс и Маламов.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 сеп 2016 22:30

Red joker написа:
гражданин от село написа:Да видим в кои отбори ще отидат освободените или казано по-точно как ще бъдат оценени като качества и потенциал.

Изпреварил си ме! :) Това говори достатъчно, интерес проявяват само новобранците и отбори без претенции.Имаме един Кикарин на пейката в Ботев и останалите в Нафтата и Верея.

venom

Мнениеот venom » 09 сеп 2016 22:39

гражданин от село написа:
Red joker написа:

Изпреварил си ме! :) Това говори достатъчно, интерес проявяват само новобранците и отбори без претенции.Имаме един Кикарин на пейката в Ботев и останалите в Нафтата и Верея.

То е ясно, че по-високо от ЦСКА няма как да стигнат. Силата им беше в отборната работа и хъса, а някаква индивидуална класа.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 сеп 2016 23:02

venom написа:
Red joker написа:

То е ясно, че по-високо от ЦСКА няма как да стигнат. Силата им беше в отборната работа и хъса, а някаква индивидуална класа.

Е, сега за пореден път ще ти кажат как сме спечелили КБ отстранявайки отбори от Б и А група с тези играчи.Ама защо никой не ги оценява поне като за Морето, Берое, Ботев(хайде, те са в дупка сега), Локо Пд?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 сеп 2016 23:12

venom написа:
Red joker написа:

Шапка им свалям,че дойдоха да играят във „В“ група :!: Това,че бяха част от ЦСКА, все пак им е трамплин за А група,независимо къде играят :!: Бих добавил,че в ЦСКА им помогна и подкрепата на публиката,както и силата на Армейският Дух !Желая им успех!

Върни се в “Архив”