Първо ти, и мини и през детската градина да те научат как се играят честно игри, айде кат си много отворен, победи ме в честна битка навсякъде. Заради особи като твоя милост потя и другите момчета, а иначе си я карам лежерно.

Не се бъзикай с мен ако обичаш, съветите си ги пази за себе си. Съвети могат да ми дават по-умни от мен, а ти не си сред тях. Пука ми, че някви малчугани ме мислят за луд, аз също мисля, че някои са луди и уверявам те, казвам им го в очите!
Не може 10-12 годишни хлапета например да се занимават със залози, а в този форум е пълно с такива деца например. Да видим кой е по-луд-аз или родителите на тези деца например.

Има много такива нещица във форума, които са ми неприятни, но си мълча, така че потърпи още малко, после довиждане.
Децата трябва да играят, не да работят!

А те от малки се учат на изкуството на измамата по форумите, само и само да са първи- не може да си първи, ако нямаш качества. И в спорта, и навсякъде е така!
Мога да ти услужа с номера й, доста е добра, даже и опашка няма, бързо ще минеш.
Обикновено винаги много тъп човек дава акъли и съвети на много по-умен от него, ама нека има такива примерчета. Поучителни са, дори за мен.
Дреме ми да ти кажа честно кой ме мисли за луд, а и форумите заблуждават хората, така че още по-малко ми дреме кой кво си мисли за мен. На вашите години ми пукаше наистина, ся не ме трогва изобщо чуждото мнение, който ме смята за луд, да стои по-далеч от мен, който не- ще си се разбираме прекрасно навсякъде..
Как ще докажеш, че съм луд?

То е все едно да докажеш, че мача Локо пд-Литекс е уреден, същата работа.
Докато аз мога да докажа, че си неграмотен- айде докажи на хората, че съм луд.
За какво ли говоря изобщо с теб, всички те знаят къв си, ама що те търпят- да не си някво форумно божество или собственик на форума?

Я се стегни малко, много си зле - не знам малък ли си голям ли си, ама определено не си добре и на мен даваш съвети за лечение.
[offtopic]Съжалявам, но този е голям кретен, вие ако му мълчите от добро възпитание, аз нямам намерение.Той смята мен за луд, ти сигурно ще ме изкараш, че съм и измамник и давам по шест еднакви резултата, щото не мога да позная нито един мач и тогава ги налучквам- единия път с хисчета по 1:1, другия път с 1:0

И такива прогнози от "нормалните" продължават да си се зачитат и прецакват "лудите" играчи, ами сори ама вижте си резила- човек играещ честно постига топрезултати почти всеки кръг, знам, че боли това е целта. За да се убедите, че шеги с всеки не вървят. Ти си легенда направо, ама лошото е, че и други се подвеждат и никога няма да разберат истинските си възможности, но явно не искат да ги знаят! Мен точки и класирания не ме интересуват, но това ще е последният сезон, в който ще бъда прецакван- това се нарича мания за величие, голяма болест е и се разпространява като вирус във форумите. При мен такова нещо няма- нито в живота ми, нито в игрите, напротив. Защо мислите не съм гласувал на изборите, щото като видя, че в 24.00 все още мъкнат бюлетини, ми става пределно ясно, че резултатите, които се обявават в 16:00( при това незаконно) са повече от фалшиви. Май не съм чак толкова луд колкото си мислите, един луд едва ли се замисля за подобни неща, просто си пие хапчетата. Луд съм на тема футбол и кво от това- всеки си има нещо, което го кефи повече- едни пушат като луди, други гледат футбол като луди, но поне винаги играят според правилата, нека те е яд пък нъц. Язък, че толкова хора гледат спортни събития, а не вдяват основните принципи на които те учи спорта. Тъжно е, спирам да говоря.[/offtopic]