Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
usurper написа:Сега излязоха информации, че ще обявим Коста до края на седмицатаДа видим колко са истина...
terry_lampard написа:usurper написа:Сега излязоха информации, че ще обявим Коста до края на седмицатаДа видим колко са истина...
аз Коща го пиша наш, рано или късно и това ще стане
много ми е интересно как ще подходят към заместникът на ЛАМПАРД
за мен той е незаменим, а в момента дори не се сещам за друг играч който може да пожъне 5/10 от това което направи
предпочитам Коке пред Сеск, но втория си игра в Англия достатъчно и може да очакваме от него много още в началото
трудна е ситуацията с националите в отбора, Коул и Франки си отидоха, сега трябва да вземем и домашен, ако не стане с Луис, Шоу е добре дошъл
sslevski написа:Коща ще е по-голям провал и от Торес.Стига с тоя Коща.Аз съм сигурен,че ще дойде,но това въобще не ме радва.Ще си имаме Тарторко номер 2 и тогава ще цъфнем и завържем.Не твърдя,че съм гледал много мачове.Но от 4те мача които съм гледал ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ ВПЕЧЕТЛЕН.Въобще политиката в Челси в последния сезон не ми харесва.Продаваме някого,а после се чешем по главите кой да вземем за да запълни дупката.Има много неясноти на много постове и според мен се действа доста не професионално.Какво ще стане,ще видим след световното.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта