Мнениеот konvoec » 05 окт 2013 10:35
Към предпоследния зрител/читател/каквото е там. То България затова е "цъфнала", защото партизаните от 44-та я управляват........
Наистина ли някои мислите, че ни е виновен Йоканович? Аз лично не знам дали е добър треньор или не, но при всички положения ми е симпатичен с това, че винаги казва нещата такива, каквито са. Ако друг ни беше треньор, то гледай оправдания със съдията, терена, вятъра, контузии, абе, каквото се сетиш. Ако мислите, че Йоканович не можеше да се оправдава със същите неща, заблудили сте се! Едиственото, с което се оправдава е, че няма читави играчи и е прав. Аз това отдавна съм го видял. Има играчи, които са добри, могат много, но има и други, които дърпат отбора надолу. Достатъчно е, че в тоя мач започнахме без централен нападател и с безобразни в халфовата линия Димов и Иванов. Не може да не вземеш читав защитник и да взимаш опция Милиев(изгонен преди 2 месеца). Вече разбирам някои хора защо наричат Гаджев повлекана. За жалост под големия мъжкар се крие една бедна душичка, която ламти да играе по ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЕРЕНИ. Не знам какъв професионалист е, но да говори как иска да напуска и да си играе в който иска мач, не е добре. Няма ги шутовете от далече, пасовете, пресата, тичането, нищо не остана от Гаджев. То целият отбор ги няма, но като се пише за голям лидер, да беше повел отбора. Както и да е... За Макариев ако някой някога ми е чел мненията, ще знае колко го "харесвам". Обаче бая хора казаха, че ще свърши работа на Левски и аз съм съгласен с тях. Ако някой ден се счупи гредата, той прекрасно може да я замести!
Още малко за Йоканович. Човекът има прилична визитка като футболист и треньор. Никаква супер класа, но прилична. Може един път да оставим треньора да си направи някаква селекция, подготовка и да довърши сезона до края му. Никак няма да е зле, защото е малоумно да идва някой, да направи подготовка, вземе играчи и след 3-тия кръг е изгонен, идва друг, който се оправдава с многото по-горе посочени стандартни оправдания и така се продължава безкрайно. Освен това, на некадърници като Митов беше дадена възможност от малоумния Рокфор, а Наско си изми после ръцете с него. Гонзо след всеки мач стои и лъже как ще видим истинското лице на отбора в следващия мач. Тия с какво повече заслужават да са треньори на Левски, защото са левскари? Ми и ние сме, дайте и ние да се пробваме върху отбора(може и по-добри резултати да има). Освен това не виждам треньор, който да е алтернатива и не ми казвайте Гочето, защото 3-5-2 вече рядко се вижда някъде.. Аз ще ви кажа лекарството. Махаме един от вратарите, Милиев, Пинто(много слаб, само си изпуска хората, дано не му подновят договора),Везалов(ако не се оправи психически и не върши работа, за кво ни е?), Гаджев, Бру, Ангелов(вече не го брой, дори да остане), Йорданов, Макриев. Това са между 7 и 9 човека. Еми да, точно толкова КЛАСНИ играчи ни трябват, за да сме водещ отбор. Факт!