Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:29

runnersa написа:
dunavfc написа:Значи,вярваш,че Миро Найденов отива при директора на Карфур и му казва,или замразяваш цените или ви бием шута ? Да подчертая ли,че става въпрос за световно известни компании ?

То да беше само там ... колко бизнеса отидоха така... че так бивши депутати от ГЕРБ започнаха да говорят! ;)
http://www.dnes.bg/politika/2013/05/27/ ... b.189075,2

А затова в статията си пише -разговори с ръководствата! Искаш подробности от разговорите ли? Питай Цецо! ;)

О,извинявай,Емил Димитров е последният човек на когото бих имал вяра. Такива като него и още няколко олигофрена му изядоха главата на ББ. Емил Димитров да си го чул да казва нещо лошо за ГЕРБ и ББ,допреди да бъде отрязан от депутатските листи ? Да си го чул да критикува управлението,докато ГЕРБ бяха в управлението ?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 20:29

ivo_gf написа:
runnersa написа:
drvasko98 написа:
ivo_gf написа: При ГЕРБ поне 95 % от хората, поставени на ръководни и не само позиции за първи път попаднаха във властта, и ако поставяме въпроса по вашия начин, най-малкото не могат да крадат така, както изпечените крадци от БСП.

Ето това, е най-важното нещо, който никой идиот не може да проумее. Аз никога не съм симпатизирал на ГЕРБ, още по-малко на лидерът им, но те доведоха по-чисти хора на различни нива, просто защото нямаше какви други да дойдат.

И кви са тия чисти хора бе Цецо, Фидосова, Ваньо Танов, Мишо Бирата :?: :?: :?:
Ае стига с тоя филм :!:

Абе момче, ти наясно ли си че едно ново управление води със себе си ХИЛЯДИ нови назначения, говориме не само на национално, а и на областно ниво, имаш ли си на представа колко предприятия и администрации има, които са под шапката на отделните министерства?

Като гледам висшите им ръководители някак си не мога да си представя че надолу са сложили Монаси!
Гербаджия и чист човек в едно изречение не ми се връзва! Нали ги виждам и тука колко чисти души са сложили :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:30

vaskonti написа:
HEATSEEKER написа:Има ли още свинско по магазините....че чувам щяло да се изнася,,,,, :!: :!: :!:

Това някаква смешка ли трябва да е?

Аз се хиля вече от 2 часа и тази смешка цял ден се върти в форума,не я ли схвана,много е забавна !

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 юни 2013 20:31

Васконти , Свинаря Бойко нали ще изнася свинско за Арабския свят,,,,
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2013 20:33

dunavfc написа:
vaskonti написа:
HEATSEEKER написа:Има ли още свинско по магазините....че чувам щяло да се изнася,,,,, :!: :!: :!:

Това някаква смешка ли трябва да е?

Аз се хиля вече от 2 часа и тази смешка цял ден се върти в форума,не я ли схвана,много е забавна !

За пръв път попадам на нея... ами ок, почвам да се смея, щом е много смешна....
HEATSEEKER написа:Васконти , Свинаря Бойко нали ще изнася свинско за Арабския свят,,,,

Сефте го чувам...така де, прочитам.
Може да не му е потръгнало с хладилниците за ескимосите.... :roll:

Както и да е, темата е друга, да си дойдем на наша територия :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 20:34

dunavfc написа:
runnersa написа:
dunavfc написа:Значи,вярваш,че Миро Найденов отива при директора на Карфур и му казва,или замразяваш цените или ви бием шута ? Да подчертая ли,че става въпрос за световно известни компании ?

То да беше само там ... колко бизнеса отидоха така... че так бивши депутати от ГЕРБ започнаха да говорят! ;)
http://www.dnes.bg/politika/2013/05/27/ ... b.189075,2

А затова в статията си пише -разговори с ръководствата! Искаш подробности от разговорите ли? Питай Цецо! ;)

О,извинявай,Емил Димитров е последният човек на когото бих имал вяра. Такива като него и още няколко олигофрена му изядоха главата на ББ. Емил Димитров да си го чул да казва нещо лошо за ГЕРБ и ББ,допреди да бъде отрязан от депутатските листи ? Да си го чул да критикува управлението,докато ГЕРБ бяха в управлението ?

Това е като в мафиотските групи - няма как да говориш докато си вътре! ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:37

Нормална практика е когато,някой депутат бъде пренебрегнат да потърси отмъщение ;) Видяхме го с Миро Найденов,Ем. Димитров,видяхме го и в БПС - Румен Петков и други съратници ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 20:41

dunavfc написа:Нормална практика е когато,някой депутат бъде пренебрегнат да потърси отмъщение ;) Видяхме го с Миро Найденов,Ем. Димитров,видяхме го и в БПС - Румен Петков и други съратници ;)

Е дойдохме си на думата че са си лика - прилика!
Но нямам съмнение че това което казват е истина и много хора от Бизнеса и други сфери когато им отмине страха от това Мутренско управление ще се разприказват! ;) Айде лека! ;)

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 20:45

На мен все ми се струва, че в момента не бива да спорим кои са по-добри, а кой е по-малкото зло, поне с това мисля всички сте съгласни... Точно и в тая насока се опитвам да се води разговора тука... За мен по лош сценарии за държавата ни от това което се случва в момента няма. Освен че на власт се върна най-мръсното, корумпирано, продажно и лобистко управление, което някога сме имали, то е и съвсем нестабилно и може да бъде катурнато във всеки един момент, което го прави още по-отстъпчиво на интересите на заинтересовани олигархични кръгове, а покрай цялата тая какафония и нестабилност, от която се тресе държавата, и то не от днес, а от падането на старото правителство може да спечели само организираната престъпност, с това поне се надявам всички сте съгласни?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 20:46

ivo_gf написа:Не мога да разбера кой нормален гледа ТВ7, тея са на Делян Пеевски и са супер манипулируеми и смешни, аз отдавна не ги гледам. Ако човек иска истината, това далеч не е телевизията, която ще му я предостави...

Когато Делянчо беше на страната на Боко бяха най-добрите, нали? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”