Очаквам Жозето да е активен на трансферния пазар...Сигурен, че ще вземе опорен халф...един измежду Фелайни, Де Роси и Алонсо...но най-логично ми звучи Де Роси... Шурле е договорен и със сигурност ще дойде, а и Жозе обича играчи като него-типично крилце - бързак, техничар, а умее и да бележи... тип Деймиън Дъф и Робен. Ляв бек също може да се потърси като най-добрият вариант е Коентрао, но мисля, че с Ашли ще изиграят еднакъв обем от мачове стига да няма непредвидени контузии...в смисъл не очаквам единият да се "венчае" за пейката за сметка на другия... Нападател...хммм тук зависи всичко от Лукаку...или по точно от мнението на Моу затова дали ще опита да го налага или ще почака още един сезон. Според мен Жозе не би рискувал с него обаче, защото очакванията към отбора за следващия сезон са огромни и предвид обещаните финанси от Абрама...то едва ли The Special One би се дърпал... Плюс това мога да се закълна, че Моу не си пада по Торес, просто защото Жозе си обича физически здрави нападатели - мощни и безпощадни пред гола...Излишно е да казвам защо смятам, че Кавани би бил идеалният избор...
Ииии в този ред се очертава нещо такова ...