Ботев Враца - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски

Мнениеот onceMORT » 10 май 2013 19:54

POPCORN написа:
onceMORT написа:
POPCORN написа:дузпа може и да има, но ако бепше в полето на Левски дузпа нямаше да има..

"Beastmaster" , това звездите ли ти го казаха? Или си гледал мач с три дузпи на този стадион скоро?

да..не трявба да ми подказват звездите какви мишки сте и как последните 2 мача биете в последната мин. и как , ако не е дузпа няма да вкарате гол :)Да сте живи и здрави.

Не с пяна на уста пич. Защо да го е.., гледате в чуждата паница? "Мишки" е жаргонна дума разпространена сред малолетните в квартала в който живееш ли? Излез от гетото има живот и в София. Впрочем вие лъвове ли сте, по тази логика?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 май 2013 19:54

demon777 написа:Уникално побутване на сините ама тъпкано ще ви се върне в 1вия кръг в европа ДУСПАДЖИИ

По-силно, много сме високо и не ви чуваме. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 10 май 2013 19:55

NOMER14 написа:кой каза , че Левски ще вкара 2 гола след 70 минута?

За това не знам ама знам това :arrow:
kingofpop написа:Казаха ми, че мачът е уговорен за 1-3...информацията е на 90 % сигурна :!:

Сложих 10 кинта пък белкем е вярно :twisted:

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 10 май 2013 19:55

demon777 написа:Уникално побутване на сините ама тъпкано ще ви се върне в 1вия кръг в европа ДУСПАДЖИИ

Айде итивай да мажеш филии с мармалад бреееееее
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 10 май 2013 19:55

we are the champions написа:Кингофоп,ви разкри ;) 1:3 точен :) честито Кингофоп изкара си парите ...

Ай да си ги изпие със здраве :mrgreen:

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 10 май 2013 19:55

Каква беше тая дузпа колко много такива положения има в Англия,Италия,Испания почти никога не се свири той не игра умишлено с ръка.
Последна промяна от matador на 10 май 2013 20:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 май 2013 19:55

Гари обаче не е лаком. Честита победа.
Велев за мен е играч на мача. Димов с много успешно включване. Отне доста топки и много добра смяна за Митов, браво за което.
Мишо Иванов - неубедителен, можеше да се намеси и по-добре при гола на Враца. Да видим кой ще пази срещу Берое.

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 10 май 2013 19:56

Можеше и 2-2 да стане при последното корнер, така че не мисля, че е уместно да се говори за уговорен мач. ;)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 10 май 2013 19:56

Идва ред на Лудогорец, след като сме вдигнали купата на България
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 10 май 2013 19:56

Според мен Левски си биха заслужено! Врачани просто нямаха сили, особено физически в края, за нещо повече!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Архив”