Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Мнениеот gentlemanxxx » 03 апр 2013 20:11

MagicMoments написа:Литекс с тея млади българчета ни смачка и в двата мача и ми е тъжно , че отпадат,и то главно заради Ахмед Ахмед .Левски изигра поредния си слаб мач ,а Велев,Прохазка,Михелич,Велев,Гари :( бяха най-зле :evil:

Михелич и Прохазка как да са били слаби?!? Прохазка в центъра на терена игра страхотно докато нашия треньор, не реши да го сложи на фланга..Михелич се раздаде и игра наистина много добре..Но с единици не става, като отбор сме нищо, и виновен за това е онази мишка наричаща себе си треньор!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 03 апр 2013 20:12

talpata написа:Пореден мач става ясно,че в Левски няма играчи.Толкова грешки и паника,никакво изнасяне на топката,а защитата си е все същата дупка,а вече е време Пл.Илиев да седне на пейка,поне докато се научи да командва защитата.
Хареса ми единствено желанието за игра,но то само с желание не става,трябва и можене.
Изводът е :
Смяна на поне 13-14 играчи,ако се иска хората да са доволни от играта на отбора.
Вижда се и без микроскоп,че Гаджев е излишен.

Тук ми се смееха като казвах, че трябва да се изметат бая хора. Кофтито е, че така наистина отбор не се гради, но в момента има откровени некадърници и който и да сложиш, все толкова зле ще е. Заявявам си ТВЪРДО, че 3-4 юноши от отбора ще играят по-добре на някои позиции от сегашните титуляри. Ако шефовете побързат и махнат Илиев възможно най-скоро, ще направят добро на отбора. Тези некадърници на терена ще се вдигнат малко, с някой по-кадърен треньор и толкоз тоя сезон. Станем ли шампион, то това ще е най-слабият шампион, който аз съм виждал!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 апр 2013 20:12

Съдийският слугинаж от първия мач се оказа безценен и по-слабият отбор продължи. Така е, като не става с футбол, със съдии става.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 03 апр 2013 20:12

Пак имало свръхнапрежение в последните 2 дни....така твърди Илиев. Той не можа да разбере, че всичко това се предава автоматически на футболистите...И те се "имунизират" с това. И докато беше в Берое винаги имаше напрежение, даже и в мачовете с Калиакра и Видима...
Публиката ви свърши добра работа
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 03 апр 2013 20:12

Литекс направо ви отнесоха бре :) .Левски са гола-вода.Няма да спечелят КБ,а даже вече се съмнявам да останат и в тройката.Все пак късмета и съдиите няма да са с тях вечно.Ясно се вижда как политиката на Литекс е в пъти по-добра от тази на Левски и ЦСКА.Просто тези два отбора са срам за България и се надявам да не се класират за ЕКТ,че пак ще ме питат германците "Ае тея сигурно играят футбол междудругото".Викам им не те са "професионалисти" и получават по 10к евро заплати.Не ми повярваха и ми се изсмяха :) .Това е след мачовете срещу вафлите и срещу Сараево.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 апр 2013 20:13

Честитио на левскарите.
Литекс доминираше и в 2-та мача и надигра Левски но пък сините се класираха.

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 03 апр 2013 20:13

Не играчите са виновни..А Ил.Илиев..Та нима Емо Ангелов, Коприваров и другите които помогнаха за онзи пробив в Европа да са били по-добри? Проблема е, че няма нормален треньор!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 апр 2013 20:14

Малко изкуствено беше това класиране,предвид какво се случи първия мач!Все пак честитя класирането на отбора на ''Левски''!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 03 апр 2013 20:16

gentlemanxxx написа:Не играчите са виновни..А Ил.Илиев..Та нима Емо Ангелов, Коприваров и другите които помогнаха за онзи пробив в Европа да са били по-добри? Проблема е, че няма нормален треньор!

И от много време не искат да имаме, това е болното място в отбора и докато не се намери някой авторитет, ще продължаваме да кретаме!!!!!!!

Смея да твърдя,че и по времето на Ясен бяхме доста по-добре от сега :evil:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 03 апр 2013 20:17

sin4ec написа:Толкова сме зле, че не е истина! Преди години такъв попикан отбор на Литекс щяхме да ги сгънем на шест и да ги разпорим от бой, днес треперим докрая да не влезне някоя случайна, а и добре асиситирахме за втория им гол! Свършиха въздуха оранжевите и нямаха сили за финален щурм, а то инак щяха да ни вкарат трети гол! Илиан от Ловеч директно за Варна и да му пратят багажа по някоя куриерсска фирма, на Герена да не се вяства... Бива бива шубе и мишка, но това не е истина! Изглеждахме точно като Берое, няма майтап, селски тим със селска игра!

Точно така, точно така!!!

Мишкуването беше до края. Това обяснявах на баща ми, че играем като Монтана. Наредили сме се 10 човека отзад и тия ни натискат.... Поне контри да бяхме направили читви, след като сме се прибрали, но и това го нямаше. БЕЗОБРАЗИЕ!

Върни се в “Архив”