Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот harka1914 » 25 юли 2012 19:15

zlobul написа:
ralka_levskarka написа:Ако не са ти го казвали досега аз ще ти го кажа - върви на психиатър и се прегледай, че сигурно първата мисъл, която ти е в главата, като станеш е да напишеш че Тоньо и Доньо не са за Левски. Айде със здраве. Лицемер!

Ти знаеш ли на какъв човек се вика "лицемер" , че използваш тази дума . Ами да ти кажа аз съм последният човек тук на който можеш да лепнеш това . Пиша квото мисля и тва е . А недай си Боже утре , босненците ако ни отстранят , всичките вие , които сте се разхленчили в собственото си бездушие ще почнете да скимтите като пребити кучета срещу Тоньо и ще се чудите от къд ви е дошло .

Пак казвам , това което пиша последните дни беше потвърдено от СТАРШИ ТРЕНѝОРЪТ на Левски , а имнно .

"Казвам че играхме слабо ЗА Д НЕ ИЗПОЛЗВАМ ПО СИЛНИ ДУМИ" -казано от Илиан
"За жалост нямаме равностойни играчи на определени постове " –казано от Илиан

Според вас ТОВА "храчки " по отбора ли са ? ....или аз псах последните два дена нещо по различно от тази есенция ?

Илиан имаше впредвид друго, а именно че при контузен основен играч, конкуренцията на поста му намалява драстично и не е равностойна и това е нормално, ти по колко човека на един пост искаш да има и те да са равностойни!? Човека казва, че при създалата се ситуация намалява вариативността, сиреч ако човекът на поста на контузените играе слабо или състезател на друг пост, където контузеният би могъл да играе успешно, тогава става по-трудно да се правят врътки, така че да се подобри конкретното слабо звено. Или недай си боже, заместника на контузения се контузи по време на мача, няма равностоен на поста да го замени.
Пич аз рядко чета и пиша в този форум, но и аз съм забелязал, че си голям хейтър и че грам не разбираш от футбол, а само бълваш помия по отбора. Прави са хората в другите коментари, земи се успокой, поразсъждавай по-трезво и спокойно и стани по-търпелив. Отбор не се гради за месец два, а трябва поне година и много мачове, не става с 5 контроли в които 30 човека се извъртат да играят във всяка една, правят се експерименти и се пробват схеми и тактики.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 25 юли 2012 19:23

zlobul написа:
Levski4Ever написа:Идеята е ти вечно да недоволстваш от нещо, а мен не ми се занимава да ти отговарям на абсолютно всичко. И не няма да те отбележа като враг, но е малко тъпо да се плюе по всичко в отбора. Наскоро похвалил ли си нещо в Левски? Изобщо някакво положително мнение?

Привличането на Пелето , защото нямахме поливалентен футболист , назначаването на Ники Илиев и Здравко Здравков , калитарския гол на Райков срещу сараево и чистата победа над тях . Друго станало ли е , че може и аз да не си спомням нещо ?

ПП Опппааа най накрая се отървахме от тия звезди митрев , балтанов , огнянов , станчев и по всяка вероятност милиев .

А така. По-ведро гледай на нещата. :lol:
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 19:25

harka1914 написа:
Илиан имаше впредвид друго, а именно че при контузен основен играч, конкуренцията на поста му намалява драстично и не е равностойна и това е нормално, ти по колко човека на един пост искаш да има и те да са равностойни!? Човека казва, че при създалата се ситуация намалява вариативността, сиреч ако човекът на поста на контузените играе слабо или състезател на друг пост, където контузеният би могъл да играе успешно, тогава става по-трудно да се правят врътки, така че да се подобри конкретното слабо звено. Или недай си боже, заместника на контузения се контузи по време на мача, няма равностоен на поста да го замени.
Пич аз рядко чета и пиша в този форум, но и аз съм забелязал, че си голям хейтър и че грам не разбираш от футбол, а само бълваш помия по отбора. Прави са хората в другите коментари, земи се успокой, поразсъждавай по-трезво и спокойно и стани по-търпелив. Отбор не се гради за месец два, а трябва поне година и много мачове, не става с 5 контроли в които 30 човека се извъртат да играят във всяка една, правят се експерименти и се пробват схеми и тактики.

Всеки е свободен да си прави изводите сам . Пък ти когато се научиш да четеш между редовете , тогава ела да ми обясняваш , кой от кво разбирал и кой бил "хейтър" . Да не мислиш че ми пука от мнението ти . Ми ти първо да беше чул че Илиан говори за равностойни заместници на НЯКОЛКО поста и съвсем не визираше контузията на Ели или пък Йовов . Гледай го още веднъж и ела пак да ми разкажеш , какво си разбрал .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 25 юли 2012 21:12

zlobul написа:
harka1914 написа:

Всеки е свободен да си прави изводите сам . Пък ти когато се научиш да четеш между редовете , тогава ела да ми обясняваш , кой от кво разбирал и кой бил "хейтър" . Да не мислиш че ми пука от мнението ти . Ми ти първо да беше чул че Илиан говори за равностойни заместници на НЯКОЛКО поста и съвсем не визираше контузията на Ели или пък Йовов . Гледай го още веднъж и ела пак да ми разкажеш , какво си разбрал .

Ти се научи да мислиш, преди да ми даваш акъл. много добре го разбрах какво имаше впредвид Илиан. Ели и Кмета са поливалентни футболисти, въпреки че кмета е посдал багажа и става само за резерва, но пък може да играе на много постове, да пълни дупки и да създава вариативност както и Ели който играе навсякъде в защитата. И когато имаш 2ма такива контузени + още един който е от най-добрите ти в отбора (Нуно Пинто). Сложи и тези които имат по-нужда от адаптация като Силва и Опоку, което значи че неможе да се разчита още на 100% на тях и се получава картината, която визира Илиан. Иначе футболистите си ги има, но някои имат нужда от възтановяване други от адаптация, така че е въпрос на време да се засили конкуренцията в отбора. Но какво да обяснявам на човек, който още след първия официален мач, почва да сипе слюнки върху отбора, треньора и ръководството. Футболът е игра която е измислена за да радва и да забавлява играещите и наблюдаващите я, що за човек трябва да си да изливаш само негативизъм, вместо да извличаш позитивното, да подкрепяш любимия си отбор и да се радваш на победите му, а загубите да приемаш по-сдържано и спокойно. Това е игра, много хора отдавна са го забравили май!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2012 21:25

Старши-треньорът на Левски Илиан Илиев даде пресконференция в Сараево, на която му бяха зададени въпроси предимно от местни журналисти.

„Затрудниха ни максимално в София. Знаем силните страни на Сараево. Ние не успяхме да развием своите качества. Надявам се тук да покажем нашето лице. Очаквам труден мач, но си мисля, че ще има повече пространства. Имаме предимство от един гол, който трудно се пази, така че ще търсим голове, за да си направим мача по-лесен“, каза наставникът на българите. Босненски журналист беше убеден, че Симеон Райков ще играе вляво на синята полузащита. Илиан Илиев отговори с чувство за хумор: „Знаеш кой ще играе вляво, тогава ми кажи кой да пусна отдясно. Шегувам се, това е вашата работа“, коментира Илиев, а журналистът отвърна: „Отдясно ще пуснете номер 16.“

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 25 юли 2012 22:35

Az veche sym v bosna, tuka obstanovkata si e napylno normalna. DANO utre ni zaradvat s edna hubava pobeda
1-2 I SAMO LEVSKI OBICHAME TEEEE

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 юли 2012 10:02

Надявам се и вярвам,че ще победим довечера,макар че отборът играе слабо,очаквам това да се промени още от днес.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2012 10:07

След вчера очаквам отпадане, но съм последният човек на света, който го желае.
Само Левски!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 юли 2012 10:24

Много се надявам на чиста победа и без танцуване по нервите, защото лошо ни се пише...
[center]1914[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2012 10:27

Проблеми ще имаме довечера, но ще продължим.

В следващите мачове ще сме по-убедителни ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Архив”