zlobul написа:ralka_levskarka написа:Ако не са ти го казвали досега аз ще ти го кажа - върви на психиатър и се прегледай, че сигурно първата мисъл, която ти е в главата, като станеш е да напишеш че Тоньо и Доньо не са за Левски. Айде със здраве. Лицемер!
Ти знаеш ли на какъв човек се вика "лицемер" , че използваш тази дума . Ами да ти кажа аз съм последният човек тук на който можеш да лепнеш това . Пиша квото мисля и тва е . А недай си Боже утре , босненците ако ни отстранят , всичките вие , които сте се разхленчили в собственото си бездушие ще почнете да скимтите като пребити кучета срещу Тоньо и ще се чудите от къд ви е дошло .
Пак казвам , това което пиша последните дни беше потвърдено от СТАРШИ ТРЕНѝОРЪТ на Левски , а имнно .
"Казвам че играхме слабо ЗА Д НЕ ИЗПОЛЗВАМ ПО СИЛНИ ДУМИ" -казано от Илиан
"За жалост нямаме равностойни играчи на определени постове " –казано от Илиан
Според вас ТОВА "храчки " по отбора ли са ? ....или аз псах последните два дена нещо по различно от тази есенция ?
Илиан имаше впредвид друго, а именно че при контузен основен играч, конкуренцията на поста му намалява драстично и не е равностойна и това е нормално, ти по колко човека на един пост искаш да има и те да са равностойни!? Човека казва, че при създалата се ситуация намалява вариативността, сиреч ако човекът на поста на контузените играе слабо или състезател на друг пост, където контузеният би могъл да играе успешно, тогава става по-трудно да се правят врътки, така че да се подобри конкретното слабо звено. Или недай си боже, заместника на контузения се контузи по време на мача, няма равностоен на поста да го замени.
Пич аз рядко чета и пиша в този форум, но и аз съм забелязал, че си голям хейтър и че грам не разбираш от футбол, а само бълваш помия по отбора. Прави са хората в другите коментари, земи се успокой, поразсъждавай по-трезво и спокойно и стани по-търпелив. Отбор не се гради за месец два, а трябва поне година и много мачове, не става с 5 контроли в които 30 човека се извъртат да играят във всяка една, правят се експерименти и се пробват схеми и тактики.