Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:49

1982 написа:
fraport написа:Виждаш ли сега къде е злобата само това знаете ,, селю , мелю ,кравари '' .Кажете нещо интересно за вашата столица . Отвори учебника ,прочети нещо . Ти въобще знаеш ли историята и .Културните забележителности на града където живееш . Не знаеш само '' селяни '' и нищо друго .

Злобата е в този, който отвори темата, за да си избива комплексите от София. На мен никога не би ми и хрумнало да отварям подобни малоумни теми. Никога не съм си и помислял да деля публиката на софийска, варненска или чукуровска, за мен тя е българска. Правя го сега за пръв път, защото ми писна да ти чета помиите, цяла нощ друго не правиш, освен да плюеш по София.

Коментарите ти по долу друго доказват .Определено делиш публиката и още по-лошо хората. Пуснах темата да видя злобата на шопа .Наглостта му и неподплатеното самочуствие .И установих едно ....... жална и майка на тази Държава ....нищо добро не я чака . До 10-20 години Шопите ще изсмучат всичко от цялата държава . И най-накрая щото няма да имат какво да смучат ще почнат себе си да се самоизяждат

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:52

И много ми е смешно като почне темата за кореняците.
Значи един род може да се е заселил в един град през 1876-а, примерно. Те считат себе си за кореняци. Обаче друг род се е заселил през 1547-а. Тези вторите считат себе си за истински кореняци, докато първите за пришълци. Трети род пък е дошъл 1487-а, те на свой ред пък смятат, че и вторите са пришълци. И така накрая ще излезе, че истински кореняци въобще няма. Всеки е пришълец и е дошъл по някое време. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 юли 2012 11:55

fraport написа:
TaseFski написа:е да верно, че във Варна ходеха по ЦЕЛИ 4000 души, което си е мазало направо :) ако беше 12 хилядна залата не ми е ясно как щяхте да я напълните.... много ми е интересно как па точно "морските" се хвалите с публика при положение, че нито един футболен отбор не може събере свястна публика, сега се извадихте волейболни специалисти .... Пловдив - да... обаче Варна Бургас и тем подобни... айде стига... Черно море - ПСВ Айндховен колко точно имаше... на Черноморец на мачовете докато пускаха безплатно и даваха кебапчета само и само да ходите имаше хора.. после 1000 човека... така айде само за публика да не си говориме

Абе момче ти не разбра темата е за ВОЛЕЙБОЛНАТА ПУБЛИКА . Не за агитки на Цска и Левски . пАК ТИ ПОВТАРЯМ ВОЛЕЙБОЛНА . НЕ говори за футбол . аз на футбол не ходя аз съм само волейболен фен Това го има като понятие само във Варна .Разбра ли . Не ми говори за агитки на футболни отбори. Сега стана ли ти ясно

То вие и нямате?
Агитката на Черно Море е срам както за футбола, така и за град Варна!!! Същото се отнася и за ония туристи Черноморец Бургас!!!

Спартак Варна също е от Варна има много по-малко фенове но има агитка поне два пъти по-добра от тая на Черно Море въпреки трудностите от последните години!!! А тази на Черноморец която е най-жалката такава от голям град в България изобщо дори няма място в едно изречение с тази на Нефтохимик!!!

Едно време поне се опитвахте да правите нещо, сега от година на година сте пълна трагедия!

Някой ще се обиди и засегне, но това е истината и е много по-важно във Варна да има една качествена футболна агитка подобна на тези от Пловдив, от колкото да има волейболна публика!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 07 юли 2012 11:57, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 07 юли 2012 11:56

fraport написа:
ros написа:Ето кадри от "пълния" ДКС във Варна (36 сек.)
http://www.vbox7.com/play:5739d913

Да ти пусна ли едно видео от мача с Португалия миналата седмица
1300 души . Никога във Варна е нямало толкова ниска посещаемост . НИКОГА

Както ти казах ,бил съм на всеки един мач тук и не е необходимо да ми пускаш клипче, знам колко хора бяхме. Въпросът е, че в мачове без значение и ДКС не е пълен. Опитваш се да се правиш на оригинален и да провокираш, виждам, че доста ти се вързаха, ама трябва едно да ти е ясно - АКО ИСКАШ ДА ГЛЕДАШ НА ЖИВО НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕШ В СОФИЯ!!! Искаш - неискаш, това е ;) Аз, а и огромна част от хората, които бяхме и снощи в Арена Армеец не се заягаме от комплексираните ти мераци да се дразниш. Прави го, забавлявай се, така или иначе освен това друго не ти остава
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 11:57

fraport написа:Коментарите ти по долу друго доказват .Определено делиш публиката и още по-лошо хората. Пуснах темата да видя злобата на шопа .Наглостта му и неподплатеното самочуствие .И установих едно ....... жална и майка на тази Държава ....нищо добро не я чака . До 10-20 години Шопите ще изсмучат всичко от цялата държава . И най-накрая щото няма да имат какво да смучат ще почнат себе си да се самоизяждат

Кого лъжеш бе, пусна темата за да плюеш София, не ми обяснявай глупости. Злобата и комплексите ти лъщят отдалеч.
И да, имам самочувствие. Като гледам такива жалки комплексари като теб, няма как да нямам самочувствие. Най-малкото няма как да ме видиш да отварям подобни комплексарски теми, защото аз нямам за цел в живота да плюя други български градове. Направих го тук, по адрес на Варна, единствено защото ми писна да ти чета помията, която лееш по моя град. Иначе, ако трябва да съм честен, нямам нищо против този град. Дори ми харесва. Жалко, че в него има и подобни жалки индивиди като теб, които само го загрозяват.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 07 юли 2012 11:59

Рагаци, искам да обясниш какво значи ''срам''
:?:
Да ти припомняли за циганските изпълнения на агитката на левски миналата есен..Това ли е гордостта на ''агитката'' да биеш момиче и ножове в гърба
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 11:59

То вие и нямате?
Агитката на Черно Море е срам както за футбола, така и за град Варна!!! Същото се отнася и за ония туристи Черноморец Бургас!!!

Спартак Варна също е от Варна има много по-малко фенове но има агитка поне два пъти по-добра от тая на Черно Море!!! А тази на Черноморец която е най-жалката такава от голям град в България изобщо дори няма място в едно изречение с тази на Нефтохимик!!!

Едно време поне се опитвахте да правите нещо, сега от година на година сте пълна трагедия!

Някой ще се обиди и засегне, но това е истината и е много по-важно във Варна да има една качествена футболна агитка подобна на тези от Пловдив, от колкото да има волейболна публика![/quote]А
Агитката , Агитката . Личи си ,че си някой хлапак .За агитки ми говори . Ч кажи нещо за публикат .Щото ако кажеш ,че Черно Море няма публика ще ти се измия много. Аз ходя на мачове и никога няма да стъпя в агитката. Тя като всчкая друга е пълна с дрогирани и пияни момчета . Агитката може да е малко но средната посещаемост е по-голяма сигирно от на Левски . А и не прави изводи от ''гостуваща'' агитка . Във Варна огромната агитка на Локо ПД при последния мач наброяваше 57 човека , а тази нна Левски около 200 . Това също са смешни цифри

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 12:03

ros написа:
fraport написа:
ros написа:Ето кадри от "пълния" ДКС във Варна (36 сек.)
http://www.vbox7.com/play:5739d913

Да ти пусна ли едно видео от мача с Португалия миналата седмица
1300 души . Никога във Варна е нямало толкова ниска посещаемост . НИКОГА

Както ти казах ,бил съм на всеки един мач тук и не е необходимо да ми пускаш клипче, знам колко хора бяхме. Въпросът е, че в мачове без значение и ДКС не е пълен. Опитваш се да се правиш на оригинален и да провокираш, виждам, че доста ти се вързаха, ама трябва едно да ти е ясно - АКО ИСКАШ ДА ГЛЕДАШ НА ЖИВО НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ ТРЯБВА ДА ДОЙДЕШ В СОФИЯ!!! Искаш - неискаш, това е ;) Аз, а и огромна част от хората, които бяхме и снощи в Арена Армеец не се заягаме от комплексираните ти мераци да се дразниш. Прави го, забавлявай се, така или иначе освен това друго не ти остава

Аз току що се прибрах от София . И за разлика от теб , който е съчетал почивка във Варна за да гледа 2 мача през живота си на националния отбор Аз мога да дойде във всеки един момент .Работата ми е такава . Но нали ти казвам ,какво да видя ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ . НЯМА ДУХ , НЯМА ВОЛЕЙБОЛНО НАСТРОЕНИЕ .НЯМА ВОЛЕЙБОЛНА ПУБЛИКА ,ТЯ СЕ ИЗГРАЖДА С ГОДИНИ , А НЕ С ЕДНА ЗАЛА ПОСТРОЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 12:05

fraport написа: , А НЕ С ЕДНА ЗАЛА ПОСТРОЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

А ДКС с какви е построена, я ни припомни ??

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юли 2012 12:06

Първо, мачът вчера не беше важен за нашия отбор. Следствието от това беше, че нашите не излязоха въодушевено и нахъсено на терена и всяка публика усеща това. Аз лично не си драх изобщо гърлото за някакъв безсмислен мач, само за да впечатля някакъв кретен.
Второ има прекалено много жени във волейболната публика. Жени, спортна атмосфера не правят, извинете! Те са създадени да правят друг тип атмосфера, на друго място.
Трето - т.н. водещ е дебил (не го знам дали е същия като във Варна, но и онзи беше такъв). Това, което призовава да се прави, скандира, не може да подкрепи никого.

И точно щото е волейболна (интелигентна) публиката, като не върви играта не може да реагира, друго са си дивите агитки. За мен подкрепа е това, което даваше червената (футболна) агитка на волейболните мачове в ШЛ (и точно заради нея иначе слабия отбор на ЦСКА направи невероятни победи у дома), особено преди 1-2 сезона. Това е истинска спортна подкрепа. Това може да вдигне играча, не някаква тъпо скандарине на името му и то точно, когато трябва да се концентрира да бие сервис.

Върни се в “Архив”