Beck's написа:Стенли и после глупостите на БФС!
Дано Стенли оздравее колкото се може по-бързо. Успех Стенли цяла България е с теб!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beck's написа:Стенли и после глупостите на БФС!
Синьо сърце написа:Съмнявам се, че това е видеото... БФС да си публикува кадрите и да не се правят на пазещи ушевата тайна! От това Ну Погоди нищо не се разбира...
RedeviL написа:Синьо сърце написа:kijelmi написа:
Приятел, добре почна и накрая се поизложи малко, но като цяло се радвам , че все още се намират трезво мислещи хора и при Вас.
Защо, това е факт! Не е забранено никъде-да се реагира по този начин с цел психологически натиск над съдиите, като се ловиш пет пъти за главата, на шестия минава-има логика! Лошо няма-но се набива на очи. А според мен Прису трябваше да заобиколи вратата и да се върне на терена от другата ѝ страна, но всеки си има номер!
То и вчера имах перфектен изглед към фаула на Диамутен срещу Янчев, от него падна гола. Ами негърът си залепи крака на земята, но Янчев се провлече и се спъна сам...Тактика, нищо повече!
Така е!Това е част от играта и големите отбори го правят..
mistreated написа:Синьо сърце написа:Съмнявам се, че това е видеото... БФС да си публикува кадрите и да не се правят на пазещи ушевата тайна! От това Ну Погоди нищо не се разбира...
Това е приятел, няма друго. Там е работата, че нищо няма. Той да не е Кинг Конг да удари полицай, докато други двама го държат за ръцете?
Поредната подигравка с ЦСКА. Както и историята с правата на допингираните, може и нея да коментираш.
После пак кажи, че няма репресия срещу ЦСКА в момента.
П. С. Не разбрах и кога точно Присо взе табела и посегна с нея към полицай????
Синьо сърце написа:mistreated написа:Синьо сърце написа:Съмнявам се, че това е видеото... БФС да си публикува кадрите и да не се правят на пазещи ушевата тайна! От това Ну Погоди нищо не се разбира...
Това е приятел, няма друго. Там е работата, че нищо няма. Той да не е Кинг Конг да удари полицай, докато други двама го държат за ръцете?
Поредната подигравка с ЦСКА. Както и историята с правата на допингираните, може и нея да коментираш.
После пак кажи, че няма репресия срещу ЦСКА в момента.
П. С. Не разбрах и кога точно Присо взе табела и посегна с нея към полицай????
Не знам, така говорят. Не табела, но някаква дървена парчетия, така разправят...Аз на ушев постановките ги сърбам 20 години, затова и не им вярвам! Ей вчера-ма генератор, ма не знам кво си-евтини ловешки пинизи, ма ний си поркахме и си влязохме после. И да не бяхме влезли-майната му, ама толкова ушеви постановки съм видял, че не им вярвам...Че негърчето не трябваше така да реагира е факт! Но по-горе това съм го описал, трябваше да си пази нервите и да не влиза в спор с ушев...
blue avalanche написа:Кво стааа?Ши защитавате ли Присито?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта