Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Makavelli
Контакти:

Re: Присо с общо 7 мача наказание.

Мнениеот Makavelli » 30 мар 2012 22:16

Beck's написа:Стенли и после глупостите на БФС!

Дано Стенли оздравее колкото се може по-бързо. Успех Стенли цяла България е с теб!!!

Потребителски аватар
breza_
Контакти:

Мнениеот breza_ » 30 мар 2012 22:17

за тъпия присо 160 коментара за тъпия мач левски -литекс 1000 коментара за СТИЛЯН 285 е браво

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 мар 2012 22:24

Съмнявам се, че това е видеото... БФС да си публикува кадрите и да не се правят на пазещи ушевата тайна! От това Ну Погоди нищо не се разбира...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 мар 2012 22:29

Синьо сърце написа:Съмнявам се, че това е видеото... БФС да си публикува кадрите и да не се правят на пазещи ушевата тайна! От това Ну Погоди нищо не се разбира...

Това е приятел, няма друго. Там е работата, че нищо няма. Той да не е Кинг Конг да удари полицай, докато други двама го държат за ръцете?
Поредната подигравка с ЦСКА. Както и историята с правата на допингираните, може и нея да коментираш.
После пак кажи, че няма репресия срещу ЦСКА в момента.

П. С. Не разбрах и кога точно Присо взе табела и посегна с нея към полицай????
Последна промяна от mistreated на 30 мар 2012 22:31, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2012 22:29

RedeviL написа:
Синьо сърце написа:
kijelmi написа:
Приятел, добре почна и накрая се поизложи малко, но като цяло се радвам , че все още се намират трезво мислещи хора и при Вас.

Защо, това е факт! Не е забранено никъде-да се реагира по този начин с цел психологически натиск над съдиите, като се ловиш пет пъти за главата, на шестия минава-има логика! Лошо няма-но се набива на очи. А според мен Прису трябваше да заобиколи вратата и да се върне на терена от другата ѝ страна, но всеки си има номер!
То и вчера имах перфектен изглед към фаула на Диамутен срещу Янчев, от него падна гола. Ами негърът си залепи крака на земята, но Янчев се провлече и се спъна сам...Тактика, нищо повече!

Така е!Това е част от играта и големите отбори го правят..

Тошко Янчев е с липсващо "наказание" за допинг бре, къде го вкарвате в играта? Кога по дяволите са се засичали Диамутен и Янчев в житейския си път??? Вие внимавате ли в картинката изобщо, не мога да разбера! :lol: Абе верно има болни люде, адютанти на словото! ;) [offtopic]Много ми стана кофти за Стенли!Да му се не види и скапания живот!!! :([/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 мар 2012 22:42

mistreated написа:
Синьо сърце написа:Съмнявам се, че това е видеото... БФС да си публикува кадрите и да не се правят на пазещи ушевата тайна! От това Ну Погоди нищо не се разбира...

Това е приятел, няма друго. Там е работата, че нищо няма. Той да не е Кинг Конг да удари полицай, докато други двама го държат за ръцете?
Поредната подигравка с ЦСКА. Както и историята с правата на допингираните, може и нея да коментираш.

Не знам, така говорят. Не табела, но някаква дървена парчетия, така разправят...Аз на ушев постановките ги сърбам 20 години, затова и не им вярвам! Ей вчера-ма генератор, ма не знам кво си-евтини ловешки пинизи, ма ний си поркахме и си влязохме после. И да не бяхме влезли-майната му, ама толкова ушеви постановки съм видял, че не им вярвам...Че негърчето не трябваше така да реагира е факт! Но по-горе това съм го описал, трябваше да си пази нервите и да не влиза в спор с ушев...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 мар 2012 22:47

Синьо сърце написа:
mistreated написа:

Не знам, така говорят. Не табела, но някаква дървена парчетия, така разправят...Аз на ушев постановките ги сърбам 20 години, затова и не им вярвам! Ей вчера-ма генератор, ма не знам кво си-евтини ловешки пинизи, ма ний си поркахме и си влязохме после. И да не бяхме влезли-майната му, ама толкова ушеви постановки съм видял, че не им вярвам...Че негърчето не трябваше така да реагира е факт! Но по-горе това съм го описал, трябваше да си пази нервите и да не влиза в спор с ушев...

Колега ,яко е офф-топик ,но я кажи платихте ли някакви билети или те така си влезнахте на харабията ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Расизъм на Лаута, да защитим Нджонго Присо!

Мнениеот blue avalanche » 31 мар 2012 00:09

Кво стааа?Ши защитавате ли Присито?

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Расизъм на Лаута, да защитим Нджонго Присо!

Мнениеот bobonikolov » 31 мар 2012 00:15

blue avalanche написа:Кво стааа?Ши защитавате ли Присито?

Ами защитаваме го с нашата позиция по случая.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 мар 2012 07:45

Моето мнение за наказанието на Присо е че е прекалено тежко. Според мен наказанието трябва да бъде:
-за спречкването с Даксон -1 мач( за мен червения картон беше пресилен и двамата симулираха).- на толкова наказаха Жуниниьо за аналогично провинение
- за показване на неприлични жестове- 2 мача. - на толкова беше наказан миналата година Гонзо за аналогично провинение.
- за удар ,блъскане ,дърпане на длъжностно лице(полицай)- 2 мача -на толкова наказаха Дембеле за аналогично наказание.
Общо 5 мача- за мен това е справедливото наказание.
А за действията на Присо спрямо полицаите. Въпроса е от компетенцията на прокуратурата и съда. За мен определено се вижда че Присо оказва съпротива на полицаите-ясно се вижда че го водят насила,опитва се да се съпротивлява, прикляка ,дърпа се ,опитва да ги препъва с краката си. За удар на полицай- по-скоро има такъв с лакът,не се вижда дали удара влиза,но опит за удар определено има. Казвам го най-отговорно като човек ,който се е занимавал с бойни изкуства много години. Според мен Присо не го прави умишлено,а в опитите си да се освободи,но това е не го прави по-малко забранено.
В такъв случай според минималното наказание е екстрадиране от страната , не говорим че ако се погледне по-сериозно на провинението -затвор и то за не малко години. В която и да е държава от ЕС за подобно провинение Присо щеше да изкара доста години в затвора. А САЩ, Израел и някоя азиатска държава много вероятно и да бъде застрелян на място. Просто всеки трябва да се научи,че на униформен полицай съпротива не се оказва.Няма значение какъв си.

Върни се в “Архив”