На Гонзо е дадена задача да разговаря с холандски специалисти за привличаето им като ръководители на детско-юношеската школа. Не съм сигурен, че е зами-
нал, но знам, че посочената задача, трябва да бъде из-
пълнена в най-кратък срок.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Колко струва централен нападател??????????
Един централен нападател може да струва просто...СЕРИОЗНА РАБОТА В ШКОЛАТА(Та нали Гунди е наша рожба),но уви -скоро едва ли ще стане(дано не съм прав) 

Re: ЗАЩО ГОНЗО ЗАМИНА ЗА ХОЛАНДИЯ.
Най-вероятно за да разговаря с Ян Диркс(или поне на мен така ми се иска
). Гонзо още в първата си пресконференция каза,че в школата трябва да бъде взет Ян Диркс или някой като него.

Ъъъ това за Гунди, че е Ваша рожба......................
Докато не откриете новия Гунди, или Наско, или Гонзо за Левски, просто не очаквайте, че в нападение ще сте стабилни

Докато не откриете новия Гунди, или Наско, или Гонзо за Левски, просто не очаквайте, че в нападение ще сте стабилни

за да договори лично последните дребни детайли около трансфера на Луис Суарес от Аякс в ЛЕВСКИ

Нашата любов е по-силна от вашата омраза!
ми колко да струва 300 000 максимум 500 000 евро,да земат на някоя държава по малка и не толкова силна централния нападател на националния им отбор примерно някоя от латиноамериканските гватемала,куба или от африка някой от Зимбабве или Замбия
ама да е централен нападател и роден голмайстор

Нашата любов е по-силна от вашата омраза!
- jembajemba
- Контакти:
Да подпише с ПСВ като нападател, с Никито там да пратят отбора им в Б група. 

Защо това, защо онова - странни сте.
Това са хора, които във всеки един момент могат да отидат където си пожелаят.
Сега като се добави, че има й почивка от 14 дни в шампионата, човека може и на почивка да е отишъл или на медицински прегледи и т.н.
Сега като се добави, че има й почивка от 14 дни в шампионата, човека може и на почивка да е отишъл или на медицински прегледи и т.н.

PFC Litex написа:Защо това, защо онова - странни сте.
+1 Какво чак толкова ви интересува какво прави в Холандия?

Re: убеден съм в прогреса на ЛЕВСКИ СЛЕД ПАУЗАТА
Надявам се "Левски" да играе по-добре и паузата да бъде използвана както трябва,а именно:
1. Да се подобри физическата подготовка на отбора най-вече скоростната издържливост и силово-скоростната издържливост.
2. Да се поработи малко за заучени положения-нещо ,за което виждам напоследък стъпки в правилната посока .
3. Достанич да опознае по-добре футболистите,все пак за един месец,през който имаше 8 официални мача, едва ли е имало време за сериозна тренировачна работа.
За тактически занимания едва ли ще има възможност -ще отсъстват много играчи.
1. Да се подобри физическата подготовка на отбора най-вече скоростната издържливост и силово-скоростната издържливост.
2. Да се поработи малко за заучени положения-нещо ,за което виждам напоследък стъпки в правилната посока .
3. Достанич да опознае по-добре футболистите,все пак за един месец,през който имаше 8 официални мача, едва ли е имало време за сериозна тренировачна работа.
За тактически занимания едва ли ще има възможност -ще отсъстват много играчи.