Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Защо не Бабангида пак в Левски ? Какво мислите :)

Мнениеот gilento93 » 29 авг 2011 14:43

По-добре ще е да не се връща.Даде каквото даде на Левски.Да си остане в чужбина да рита още 2-3 години да направи някакви пари и да си живее живота.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 29 авг 2011 14:55

Чорбарите ги е яд ,че нямат такъв футболист ,който им е донесъл толкова радост...

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 29 авг 2011 14:58

твърдо да, за бабангида в левски,опитен и доказан голмаистор,ще е супер резерва на арс,доста години игра в мн по силно първенство каквото е турското и там има голове,тук би трябвало да вкарва с лекота,дано да доиде за да има някаква опция в атака,цветков е мн добар но има и н минуси,бавен е,не бяга мн и маи ми прилича на единак,не говори на терена,вкарва гол и не се радва,особен тип е,но е класа няма спор все пак...
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 авг 2011 15:19

flo написа:Чорбарите ги е яд ,че нямат такъв футболист ,който им е донесъл толкова радост...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пич, на моменти къртиш тъпомера, честно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот bigbonusprize » 29 авг 2011 15:21

По-добре Валерката да си върнем. Емо Ангелов даде каквото, можа на отбора...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 авг 2011 16:36

BaLoN написа:А господине като гледате в настоящето, а не в миналото може ли да ми отговорите на няколко може би риторични въпроса:
1.Колко участника има Румъния в Лига Европа тази година ?( аз мога да ти отговора,поне 3) Колко имаме ние ?
2.Колко участника има в Румъния ШЛ ?

Не знам къде какво е класирала Румъния,обаче,не чак толкова отдавна,бяхме с румънския Динамо Б в една група и си спомням,че ние се класирахме,пък те-не!
Що се отнася до Бабангида,да припомня ли на някои фенове,че за 4 сезона в Левски(79 мача) има 29 гола. :oops: Има-няма по 7 гола на сезон.Ако добавя и за Купата-86 мача,31 гола.Толкова за "голмайсторлъка" на Бабангида.А колко ни е "късал" нервите?Айде нема нужда!
ПП.Малко по-добър му е "коефициента" в ЕКТ.

drizhelev1
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот drizhelev1 » 29 авг 2011 16:43

Да питам защо гледаме пак назад или както някой беше казал - да се вземе някой як африканец? Не трябва ли парите които би получил Ангелов или Африканеца да отидат за довеждане на някакъв чуждестранен специалист в ДЮШ. Това не се отнася само за Левски, но и за останалите клубове. Утре и Вальо Илиев ще се окаже свободен и феновете на ЦСКА ще искат да се върне. След таз годишната Еврокампания трябва да се започне из основи. Стигнахме дъното /не мога да си представя че български отбор може да отпадне от ирландси, малтийски или люксембургски полуаматьори/, сега трябва да се строи, да се започне с привличане на специалисти и треньори за ДЮШ, а не на съмнителни бразилци, африканци и ветерани в първия отбор-
Това си е работа на парче. ОК с тия легионери вземаш евроквота ама после през август в евротурнирите ти лъсват съдраните гащи.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2011 17:12

blue avalanche написа:
BaLoN написа:А господине като гледате в настоящето, а не в миналото може ли да ми отговорите на няколко може би риторични въпроса:
1.Колко участника има Румъния в Лига Европа тази година ?( аз мога да ти отговора,поне 3) Колко имаме ние ?
2.Колко участника има в Румъния ШЛ ?

Не знам къде какво е класирала Румъния,обаче,не чак толкова отдавна,бяхме с румънския Динамо Б в една група и си спомням,че ние се класирахме,пък те-не!
Що се отнася до Бабангида,да припомня ли на някои фенове,че за 4 сезона в Левски(79 мача) има 29 гола. :oops: Има-няма по 7 гола на сезон.Ако добавя и за Купата-86 мача,31 гола.Толкова за "голмайсторлъка" на Бабангида.А колко ни е "късал" нервите?Айде нема нужда!

А кой друг да е нападател,Цветков не е вариант

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 авг 2011 17:48

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:Не знам къде какво е класирала Румъния,обаче,не чак толкова отдавна,бяхме с румънския Динамо Б в една група и си спомням,че ние се класирахме,пък те-не!

Кръстовчев!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2011 17:51

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
blue avalanche написа:Не знам къде какво е класирала Румъния,обаче,не чак толкова отдавна,бяхме с румънския Динамо Б в една група и си спомням,че ние се класирахме,пък те-не!

Кръстовчев!

Съгласен,но премина в Интер Баку

Върни се в “Архив”