Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо не Бабангида пак в Левски ? Какво мислите :)
По-добре ще е да не се връща.Даде каквото даде на Левски.Да си остане в чужбина да рита още 2-3 години да направи някакви пари и да си живее живота.
Чорбарите ги е яд ,че нямат такъв футболист ,който им е донесъл толкова радост...
-
angelos1982
- Контакти:
твърдо да, за бабангида в левски,опитен и доказан голмаистор,ще е супер резерва на арс,доста години игра в мн по силно първенство каквото е турското и там има голове,тук би трябвало да вкарва с лекота,дано да доиде за да има някаква опция в атака,цветков е мн добар но има и н минуси,бавен е,не бяга мн и маи ми прилича на единак,не говори на терена,вкарва гол и не се радва,особен тип е,но е класа няма спор все пак...
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда
- mistreated
- Контакти:
flo написа:Чорбарите ги е яд ,че нямат такъв футболист ,който им е донесъл толкова радост...
Пич, на моменти къртиш тъпомера, честно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
По-добре Валерката да си върнем. Емо Ангелов даде каквото, можа на отбора...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- blue avalanche
- Контакти:
BaLoN написа:А господине като гледате в настоящето, а не в миналото може ли да ми отговорите на няколко може би риторични въпроса:
1.Колко участника има Румъния в Лига Европа тази година ?( аз мога да ти отговора,поне 3) Колко имаме ние ?
2.Колко участника има в Румъния ШЛ ?
Не знам къде какво е класирала Румъния,обаче,не чак толкова отдавна,бяхме с румънския Динамо Б в една група и си спомням,че ние се класирахме,пък те-не!
Що се отнася до Бабангида,да припомня ли на някои фенове,че за 4 сезона в Левски(79 мача) има 29 гола.
ПП.Малко по-добър му е "коефициента" в ЕКТ.
-
drizhelev1
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Да питам защо гледаме пак назад или както някой беше казал - да се вземе някой як африканец? Не трябва ли парите които би получил Ангелов или Африканеца да отидат за довеждане на някакъв чуждестранен специалист в ДЮШ. Това не се отнася само за Левски, но и за останалите клубове. Утре и Вальо Илиев ще се окаже свободен и феновете на ЦСКА ще искат да се върне. След таз годишната Еврокампания трябва да се започне из основи. Стигнахме дъното /не мога да си представя че български отбор може да отпадне от ирландси, малтийски или люксембургски полуаматьори/, сега трябва да се строи, да се започне с привличане на специалисти и треньори за ДЮШ, а не на съмнителни бразилци, африканци и ветерани в първия отбор-
Това си е работа на парче. ОК с тия легионери вземаш евроквота ама после през август в евротурнирите ти лъсват съдраните гащи.
Това си е работа на парче. ОК с тия легионери вземаш евроквота ама после през август в евротурнирите ти лъсват съдраните гащи.
BORN TO RUN
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:BaLoN написа:А господине като гледате в настоящето, а не в миналото може ли да ми отговорите на няколко може би риторични въпроса:
1.Колко участника има Румъния в Лига Европа тази година ?( аз мога да ти отговора,поне 3) Колко имаме ние ?
2.Колко участника има в Румъния ШЛ ?
Не знам къде какво е класирала Румъния,обаче,не чак толкова отдавна,бяхме с румънския Динамо Б в една група и си спомням,че ние се класирахме,пък те-не!
Що се отнася до Бабангида,да припомня ли на някои фенове,че за 4 сезона в Левски(79 мача) има 29 гола.Има-няма по 7 гола на сезон.Ако добавя и за Купата-86 мача,31 гола.Толкова за "голмайсторлъка" на Бабангида.А колко ни е "късал" нервите?Айде нема нужда!
А кой друг да е нападател,Цветков не е вариант
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:blue avalanche написа:Не знам къде какво е класирала Румъния,обаче,не чак толкова отдавна,бяхме с румънския Динамо Б в една група и си спомням,че ние се класирахме,пък те-не!
Що се отнася до Бабангида,да припомня ли на някои фенове,че за 4 сезона в Левски(79 мача) има 29 гола.Има-няма по 7 гола на сезон.Ако добавя и за Купата-86 мача,31 гола.Толкова за "голмайсторлъка" на Бабангида.А колко ни е "късал" нервите?Айде нема нужда!
Кръстовчев!
- milen.hristov
- Контакти:
blue avalanche написа:milen.hristov написа:blue avalanche написа:Не знам къде какво е класирала Румъния,обаче,не чак толкова отдавна,бяхме с румънския Динамо Б в една група и си спомням,че ние се класирахме,пък те-не!
Кръстовчев!
Съгласен,но премина в Интер Баку