ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 18:11

Отборът не се възражда. Няма план, няма стратегия. Има единствено гол ентусиазъм около .... мачовете на ЦСКА по канал 3 във В група. Това е единственото за което се говори.
И сякаш всичко друго е 6.

Новия ЦСКА - ЦСКА не е нов. Същия си е. И пак селекцията е за 0-ла лева. Само дето сега и треньора е подобна фигурка. Собствениците пък са тотална загадка.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юли 2015 18:14

Много лесно харчите чужди пари!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 18:20

Кировец написа:Аз глоба на клуба не съм донесъл - напротив - само чиста печалба.

ОК, но само ти не си сектор Г. Влез в темата за сектора, на която и ти се кефиш и си помисли, дали наистина само заради пирото и КЗЛ, собственикът е длъжен да се отчита пред този сектор. Ако аз съм собственик, след всяка такава изцепка, цените в сектора ще скачат, защото не е нормално феновете да се дънят, а да го отнася клуба.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 18:29

гражданин от село написа:Много лесно харчите чужди пари!

Как ги харчим - като се интересуваме какво ще се случва с дълговете и професионалния статус на клуба ли?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 юли 2015 18:38

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Предлагам темата да се заключи до момента, в който г-дата Ганчев и Инджов не седнат с червените шалове на конференция с ясен план за ВЪЗРАЖДАНЕТО или който и да е кандидат собственик с възможности, защото това е единствената опция за евентуален акт на сериозно рестартиране.

До този миг ВЪЗРАЖДАНЕ според мен, като автор на темата ЛИПСВА. На лице е фарс, който вече 7 години гледаме, но сега действието просто е с променено място и с още по-слаби актьори.

Ти наистина ли смяташ, че Ганчев, Инджов, Томов, Божков..който и да е собственик на ЦСКА дължи обяснение на феновете за действията си? Той ли дава парите, или вие?!

Той ги дава И ЗАРАДИ НАС! Аз съм давал също, така че - да - дължи ми обяснение!

Не, не ти дължи обяснение..и на никого не дължи, точно както шефът ми не ми дължи на мен обяснение защо е направил едно или друго, което на мен не ми харесва. Феновете са си фенове и тяхната работа е да подкрепят отбора, но не и да му докарват ежеседмични глоби, заради собственият си кеф. Когато престанат да правят това, може и да поискат някакво обяснение, но пак не съм убеден, че имат право.

Ма го знаеш кой ти е шефът, нали? И не само си е направил труда да ти се представи, не знам дали ти дължи обяснение какво прави, ама ти го е дал и него, щото иначе и ти няма да му дължиш обяснение, ако се окаже, че правиш точно обратното на това, което иска от теб. Глобите в ЦСКА са точно за това и пак ще ги има, ако продължават така тия. На прост човек, ако му влезеш в положението, ще те слуша като куче, ако го дразниш, ще те лае и ще те хапе. А в агитките не са от най-сложните.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 18:52

Защо тиражирания бъдещ собственик на ЦСКА София е зает повече с футболните дела на град Ловеч - място, което посрещна отборът си на мач в Европа с 90% празен стадион???????????!!!!!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 юли 2015 18:54

Има няколко спешни плащания от загубени дела в УЕФА.Договорка за други.Ако всичко върви успешно,догодина ще трябва пак лиценз.Това означава нови пари към НАП,неплатени заплати от тази година и ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 18:55

Кировец написа:Защо тиражирания бъдещ собственик на ЦСКА София е зает повече с футболните дела на град Ловеч - място, което посрещна отборът си на мач в Европа с 90% празен стадион???????????!!!!!

Кирчо, знаеш ли, че ако се докаже, че Ганчев има интереси и движи нещата в два клуба едновременно, единият от тях трябва да да бъде забравен?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 18:57

petko.h.markov написа:

Има няколко спешни плащания от загубени дела в УЕФА.Договорка за други.Ако всичко върви успешно,догодина ще трябва пак лиценз.Това означава нови пари към НАП,неплатени заплати от тази година и ...

Петко, това са подробности, които не вълнуват някои фенове, защото просто не знаят за тях, а и не искат да знаят 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 19:01

Кашчей написа:
Кировец написа:Защо тиражирания бъдещ собственик на ЦСКА София е зает повече с футболните дела на град Ловеч - място, което посрещна отборът си на мач в Европа с 90% празен стадион???????????!!!!!

Кирчо, знаеш ли, че ако се докаже, че Ганчев има интереси и движи нещата в два клуба едновременно, единият от тях трябва да да бъде забравен?

Аааайде бе?! :o :lol:

Според мен с тия си действия - назначаване на супер треньор в посредствения Литекс, докато в ЦСКА нещата се случват като за аматьори, Ганчев или който и да е човека взимащ тия решения не става за ЦСКА.

Логиката, че ЦСКА е при аматьорите, затова и треньора, който ще трябва да вдига играчите в битка за връщане към професионалния футбол също ще бъде такъв за мен е идиотска.

Върни се в “Архив”