Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Да спасим нашия клуб! Всеки ден 19:48 пред офисите на Титан!

Мнениеот delqnski47 » 11 юли 2013 02:36

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
"Ами аз съм ...обикновен човек съм си". За мое голямо щастие, съм нито Борисов, нито Иванов. Никой не сте изгонили, приемете го-вие отдавна не сте фактор, никой не ви бръсне за слива! Пернишките шейхове бягат, защото по една или друга причина това им е угодно в момента, нищо не сте направили, следователно не си приписвайте измислени заслуги ;)

Хаймана,ние нека не сме си фактор,а пак да си ви порим!За мен не е проблем тоя вариант :mrgreen:
А вие да не би случайно да сте фактор с тая 5 годишна калъфка?Смешници!

Грубиян такъв! :lol: С какво ще ни порите беееее? Със Станко и останалите комедианти, чиито имена, се обзалагам, че дори и вие самите не знаете? Сравнението за фактори е неуместно, тъй като аз коментирам публиката ви, а ти ми правиш сравнения с класиране, че нали и там сте цъфнали и вързали :lol: Не се правете на възрожденци и революционери, Титан не се махнаха заради вас, дано да го проумеят главиците ви. Не сте фактор в случая и никога не сте били!

Не знам защо обичате толкова някои от вас да пишете и дрънкате неща,които сами не си вярвате!Кой не бил фактор бе? Себе си ли се опитваш да излъжеш?Май се получава! :lol:
С тая вашата кьопава Вазелова защита и Станко ще ви пори,ти кво мислиш! Защитниците ви си вкарват автоголове и се удрят помежду си като бягат на терена! :lol: Такъв сеир сте отзад,че не е истина и с тоя хобит треньор,бивш бояджия в Англия, сте пълна муцка!
А за публиката,какво за нея?Вие,''шампионите'',де бехте след мача на Герена срещу Монтана,а?Или къде бехте след мача с Пирин ГД...а да...правехте засада на автобуса,да се разправяте с играчите и да ги биете :lol: Май така беше!Ама това не го помните вие!Помните там като ви се отвори късмета и се дотътрихте по някакви си странни,магически,Божии начини до първото място!Ма то и Марек ще си понапълни стадиона,ако играе за титлата!Така че,щампионите,не знам с какво сте по особени като цяло!А че сте многобройни е така,това не го отричам!
Може и да не сме възрожденци,но някои от нас показаха,че имат позиция по въпрса и излезнаха на протест!Изключвам тия,които потрошиха БФС,по някакви необясними за мен причини!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот Beck's » 11 юли 2013 11:22

Спциален поздрав за всички ЩАМПИОНИ в тоя форум, не ви се отвори парашута роги !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юли 2013 11:37

Нека да изчакаме и да видим кои са точно новите собственици и чак след това да изпадаме в еуфория или да недоволстваме. И все пак, които и да са те, желая им успех, а останалите цесекари призовавам за търпение и да не натоварваме отбора с големи очаквания за този сезон - нека поне да сме благодарни, че изобщо ни има още. (А провокаторите нека да си заврат някъде "ЛиСКА", "Цефтохимик", "Лицекс", "София - Бургас - Ловеч" и всички други продукти на "гениалната" им мисъл.)
И все пак дано всичко около смяната на собствеността е окончателно и да не стане някаква засечка в последния момент - просто през последните години свикнах да се съмнявам във всичко. Надявам се също, че Лупи наистина няма да заема никакъв пост в клуба.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 11 юли 2013 12:08

Udoji90 написа:Нека да изчакаме и да видим кои са точно новите собственици и чак след това да изпадаме в еуфория или да недоволстваме. И все пак, които и да са те, желая им успех, а останалите цесекари призовавам за търпение и да не натоварваме отбора с големи очаквания за този сезон - нека поне да сме благодарни, че изобщо ни има още. (А провокаторите нека да си заврат някъде "ЛиСКА", "Цефтохимик", "Лицекс", "София - Бургас - Ловеч" и всички други продукти на "гениалната" им мисъл.)
И все пак дано всичко около смяната на собствеността е окончателно и да не стане някаква засечка в последния момент - просто през последните години свикнах да се съмнявам във всичко. Надявам се също, че Лупи наистина няма да заема никакъв пост в клуба.

Аз бях много раздвоен за Лупи още 2008, на 60 години ЦСКА в НДК, полoвината го освиркваха, другата полoвина се сдържа...... Лупи направи толкова много грешки в ЦСКА, че не ми го побира главата чак, но тогава го натиснаха държавата и БФС, сега когато ЦСКА зависи от много хора, то ситуацията в държавата остава на заден план.
Благодаря на всички, които участваха в спасението, защото си бяхме гушнали букете БУКВАЛНО ........

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 юли 2013 14:41

Beck's написа:
Udoji90 написа:Нека да изчакаме и да видим кои са точно новите собственици и чак след това да изпадаме в еуфория или да недоволстваме. И все пак, които и да са те, желая им успех, а останалите цесекари призовавам за търпение и да не натоварваме отбора с големи очаквания за този сезон - нека поне да сме благодарни, че изобщо ни има още. (А провокаторите нека да си заврат някъде "ЛиСКА", "Цефтохимик", "Лицекс", "София - Бургас - Ловеч" и всички други продукти на "гениалната" им мисъл.)

Аз бях много раздвоен за Лупи още 2008, на 60 години ЦСКА в НДК, полoвината го освиркваха, другата полoвина се сдържа...... Лупи направи толкова много грешки в ЦСКА, че не ми го побира главата чак, но тогава го натиснаха държавата и БФС, сега когато ЦСКА зависи от много хора, то ситуацията в държавата остава на заден план.
Благодаря на всички, които участваха в спасението, защото си бяхме гушнали букете БУКВАЛНО ........

Пак червените легенди, че държавата и БФС прецакали Лупи :lol: :lol: :lol: Момче, чети по-малко ГА и погледни фактите - Лупи е доказан мошеник и измамник и е затрил всичко, до което се е докоснал - и партийката си, и Кремиковци, и вас през 2008г. До голяма степен положението, в което сте изпаднали , се дължи именно на него. А това че сега се хващате като последна сламка за него си е ваша работа, но говори за чиста шизофрения :lol: Вярвай си, че сега ще прокопсате с него и че няма да заема никакъв пост и да няма никакво влияние. Ще ти кажа какво ще стане, като познавам Лупи и Стойчо - ще си върнете сега всичките звезди като Бадема и Бандаловски с десетките хиляди евро заплати, ще вземете един тон печки от Бразилия, Португалия и Африка, ще теглите кредити, нищо чудно пак да станете шампиони, но като се тегли чертата и дойде време да се плаща сметката лиценза ви пак гърми ;) И пак ще обвинявате всички за всичко, и пак БФС и световната конспирация ще са ви виновни. И така или иначе ще фалирате и ще почнете от долните дивизии - както днес направи и АЕК (Атина) впрочем. Е да, тук не е Гърция и за вас се правят всякакви компромиси, и това го има. Искрено ще се учудя Томов и Стойчо да не ви дозакопаят окончателно, но ще видим. Иначе червени фантазии - бол, там сте силни, бих казал най-силните :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юли 2013 14:48

Viktor4o_Rs написа:
Beck's написа:

Пак червените легенди, че държавата и БФС прецакали Лупи :lol: :lol: :lol: Момче, чети по-малко ГА и погледни фактите - Лупи е доказан мошеник и измамник и е затрил всичко, до което се е докоснал - и партийката си, и Кремиковци, и вас през 2008г. До голяма степен положението, в което сте изпаднали , се дължи именно на него. А това че сега се хващате като последна сламка за него си е ваша работа, но говори за чиста шизофрения :lol: Вярвай си, че сега ще прокопсате с него и че няма да заема никакъв пост и да няма никакво влияние. Ще ти кажа какво ще стане, като познавам Лупи и Стойчо - ще си върнете сега всичките звезди като Бадема и Бандаловски с десетките хиляди евро заплати, ще вземете един тон печки от Бразилия, Португалия и Африка, ще теглите кредити, нищо чудно пак да станете шампиони, но като се тегли чертата и дойде време да се плаща сметката лиценза ви пак гърми ;) И пак ще обвинявате всички за всичко, и пак БФС и световната конспирация ще са ви виновни. И така или иначе ще фалирате и ще почнете от долните дивизии - както днес направи и АЕК (Атина) впрочем. Е да, тук не е Гърция и за вас се правят всякакви компромиси, и това го има. Искрено ще се учудя Томов и Стойчо да не ви дозакопаят окончателно, но ще видим. Иначе червени фантазии - бол, там сте силни, бих казал най-силните :mrgreen:

:!: :roll:

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 13 юли 2013 17:09

Колко още трябва да чакаме за имената на всичките, които стоят зад "Червени шампиони"?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2013 21:39

Никой не седи, не виждаш ли ??! Лупи е вся и всьо, пари нЕма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 16 юли 2013 23:06

Ще се намерят пари, ЦСКА е голям отбор. Единствената запазена марка на клубния ни футбол в Европа :idea:
А Стойчо се прави на умряла лисица за да си осигури психологическо предимство, ще видите че ще се бори със зъби и нокти за титлата ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 юли 2013 23:12

Batkoto написа:Ще се намерят пари, ЦСКА е голям отбор. Единствената запазена марка на клубния ни футбол в Европа :idea:
А Стойчо се прави на умряла лисица за да си осигури психологическо предимство, ще видите че ще се бори със зъби и нокти за титлата ;)

Не исках да го пиша, защото си знаех, че някой друг ще го направи вместо мен.. ;)

Върни се в “Архив”