TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа:
"Ами аз съм ...обикновен човек съм си". За мое голямо щастие, съм нито Борисов, нито Иванов. Никой не сте изгонили, приемете го-вие отдавна не сте фактор, никой не ви бръсне за слива! Пернишките шейхове бягат, защото по една или друга причина това им е угодно в момента, нищо не сте направили, следователно не си приписвайте измислени заслуги
Хаймана,ние нека не сме си фактор,а пак да си ви порим!За мен не е проблем тоя вариант![]()
А вие да не би случайно да сте фактор с тая 5 годишна калъфка?Смешници!
Грубиян такъв!С какво ще ни порите беееее? Със Станко и останалите комедианти, чиито имена, се обзалагам, че дори и вие самите не знаете? Сравнението за фактори е неуместно, тъй като аз коментирам публиката ви, а ти ми правиш сравнения с класиране, че нали и там сте цъфнали и вързали
Не се правете на възрожденци и революционери, Титан не се махнаха заради вас, дано да го проумеят главиците ви. Не сте фактор в случая и никога не сте били!
Не знам защо обичате толкова някои от вас да пишете и дрънкате неща,които сами не си вярвате!Кой не бил фактор бе? Себе си ли се опитваш да излъжеш?Май се получава!

С тая вашата кьопава Вазелова защита и Станко ще ви пори,ти кво мислиш! Защитниците ви си вкарват автоголове и се удрят помежду си като бягат на терена!

А за публиката,какво за нея?Вие,''шампионите'',де бехте след мача на Герена срещу Монтана,а?Или къде бехте след мача с Пирин ГД...а да...правехте засада на автобуса,да се разправяте с играчите и да ги биете

Може и да не сме възрожденци,но някои от нас показаха,че имат позиция по въпрса и излезнаха на протест!Изключвам тия,които потрошиха БФС,по някакви необясними за мен причини!