Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- originalni.be
- Контакти:
Re: Ще има ли пари за Левски от трансфера на Михайлов???
100 % ще има поне 100 000 Евроо ... понеже е млад играч а те не се пускат с по малки клаузи от 10 % при следваща продажба 

ORIGINALNI...BE =)
Re: Съперниците на Левски оценени на стотици милиони - вижте кол
4400 написа:Искам да попитам един въпрос... Някой от групата на ЦСКА миналата година да е спечелил някакъв трофей![]()
Спечели кило дебърцини, трактор, пране-там и много болезнено ужилване...........1-17

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Има ли място Херо в Левски отново ?
Та значи един такъв тандем ако им се дадът 3 млн. примерно за 3 години вместо да се дадът за 5 "бити карти" от бразилия и къде ли не, могат да изградят НОВА ЕРА в школата.Да вкарат ред дисциплина и успехите няма да закъснеят. А ако го направят тези 3 млн. инвестиция ще се окажат смешни с оглед на бъдещи трансфери на момчетата които те създадът !
Мислете малко позитивно. Един треньор работи за пари ! Особенно Херо който вече се е доказал. Ако му се предложат добри пари то той ще се навие ! Вижте една Барса какви треньори има в школата. Глардиола от къде тръгна ?
Друго е ако си бил 3 години на децата и после именно на тях им станеш треньор при мъжете.
Пичове мислете малко по дълбоко ! Трябва да спрем този хегемон с купуване на играчи от един треньор,които после се оказват ненужни на друг и т.н. и т.н. Та Вили беше на път да изгони ЖО и ЗЕ ! Ратко изгони Цачев за да вземе Ортега ! Трябва да работим по отдалеч. Немалко е направено в школата.Имаме игрища! Имаме общежития ! Имаме всичко необходимо ! Трябват ни само треньори и малко грамотност и дисциплина ! А резултатите няма да закъснеят ако ги търсим там! Това ще са по 2-3 ма футболисти на година най-малко !
Мислете малко позитивно. Един треньор работи за пари ! Особенно Херо който вече се е доказал. Ако му се предложат добри пари то той ще се навие ! Вижте една Барса какви треньори има в школата. Глардиола от къде тръгна ?
Друго е ако си бил 3 години на децата и после именно на тях им станеш треньор при мъжете.
Пичове мислете малко по дълбоко ! Трябва да спрем този хегемон с купуване на играчи от един треньор,които после се оказват ненужни на друг и т.н. и т.н. Та Вили беше на път да изгони ЖО и ЗЕ ! Ратко изгони Цачев за да вземе Ортега ! Трябва да работим по отдалеч. Немалко е направено в школата.Имаме игрища! Имаме общежития ! Имаме всичко необходимо ! Трябват ни само треньори и малко грамотност и дисциплина ! А резултатите няма да закъснеят ако ги търсим там! Това ще са по 2-3 ма футболисти на година най-малко !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Да, ще има.
В договорът му с Ливърпул има клауза за 20% от всеки следващ трансфер за бившият му клуб Левски.
Пуул го взеха за 300 000, продадоха го за 1.5 милиона.
Сметката показва 220 000 евро за Левски и 1 280 000 за Ливърпул.
Честито на Батков и трансферната политика на Левски
В договорът му с Ливърпул има клауза за 20% от всеки следващ трансфер за бившият му клуб Левски.
Пуул го взеха за 300 000, продадоха го за 1.5 милиона.
Сметката показва 220 000 евро за Левски и 1 280 000 за Ливърпул.
Честито на Батков и трансферната политика на Левски

убеден съм в прогреса на ЛЕВСКИ СЛЕД ПАУЗАТА
Аз съм убеден че отбора ни ще тръгне нагоре още през този месец.Причините за това ги виждам тук:Рабех ще разбере че Левски е спасението на кариерата му-мачовете в Европа също ще бъдат трамплин.Живко се връща в състава като и при него важи същото както и при Рабех-силни мачове в Европа и трансфер.В средата на терена възлагам всичко на Бардон и тренера ни те двамата знаят как да преобразят отбора.Вярвам много на Христов и Ортега-знам че ще доиде момента когато топките ще влизат впротивниковите врати.Но голямата работа ще свърши естествено ГОНЗО,та ако трябва да накара дори Батков да го послуша.Левски има качествени футболисти остава ние да им дадем шанса ,който заслужават.
ЛЕ-важен момент в израстването на отбора,без да се заблуждавам трудно ще бъде,но при евентуално развитие на мачовете виждам точки къде ли?-победа срещу ред бул заяо не равен на тяхна земя.лацио-тук съм убеден че ще ни подценят много ама много.виляреал-от тях не можем да вземем нищо убеден съм,испанските отбори играят много надъхано в ект.
пп.Левски ще бъде с гордо вдигната глава ,ВЯРВАМ ГО.
ЛЕ-важен момент в израстването на отбора,без да се заблуждавам трудно ще бъде,но при евентуално развитие на мачовете виждам точки къде ли?-победа срещу ред бул заяо не равен на тяхна земя.лацио-тук съм убеден че ще ни подценят много ама много.виляреал-от тях не можем да вземем нищо убеден съм,испанските отбори играят много надъхано в ект.
пп.Левски ще бъде с гордо вдигната глава ,ВЯРВАМ ГО.
LEVSKI_FOREVER
iori,айде тати да поспинкаш,че си малък и не помниш-супер галактическият сблъсък с Х.Кула!!!!!!!!!
It's time to toss the dice
- originalni.be
- Контакти:
Даа добра извадка е товаа ...
Мии добра сделка значи за Левскии като цяло хубаво е че се развива Ники ... дано след време да стане добър и класен вратар .. всички му го пожелаваме ..
Мии добра сделка значи за Левскии като цяло хубаво е че се развива Ники ... дано след време да стане добър и класен вратар .. всички му го пожелаваме ..
ORIGINALNI...BE =)
Hermes написа:iori,айде тати да поспинкаш,че си малък и не помниш-супер галактическият сблъсък с Х.Кула!!!!!!!!!
Не ми знаеш годините, помна даже и олимпия

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- slavi_1914
- Контакти:
Кой треньори имат място в школата на Левски ?
Според мен е време да се вземат кадърни треньори в школата, които да заформят един добър екип и да направят талантите ни добри футболисти. Ако се инвестират малко пари за треньори вместо за ненужни трансфери, то следе 3 години можем да имаме наистина класни млади играчи.
Ако споделяте моето мнение дайте идея Кои треньори имат място в школата на Левски ?
Аз лично бих предложил няколко:
Димитър Димитров-Херо
Георги Василев
Еди Ераносян
Ники Илиев
Ако споделяте моето мнение дайте идея Кои треньори имат място в школата на Левски ?
Аз лично бих предложил няколко:
Димитър Димитров-Херо
Георги Василев
Еди Ераносян
Ники Илиев
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !