Какво може да очакваме от един подлога на мафиот! Парите се третират винаги по един начин - моето си е мое, чуждото пак!
Батков, вън от Левски! Нямаме нужда да гледаме мазни търбуси преди и след всеки мач на Левски, нефутболни хора да ни управляват!
Вън!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има ли място Херо в Левски отново ?
Съгласен съм делпи. От 8 мача трудно ще оцениме някого подобаващо.Интересно защо на Велев му бяха дадени 1-2 мача преди за се започне освиркването,на Вуцов 1 загуба от Бате..и така . А пък Ратко са го оценили в Сърбия,Гърция и Китай вече.
Симеоне,аз няма да се съглася с това,че Ратко е класа над него. Велев ни направи шампиони. Той накара Зе,Жо и Тасевски да играят. Той започна да налага Цачев и Генев. Победи в най-важните си мачове с прилична игра. Толкова. Дали е простак или не,мен не ме .... Това,че се е заял с банда кретени също не ме вълнува. Да,той има адски много трески за дялкане,но сравнение с Ратко е гений. Поне знае как да си подреди играчите по терена. Както и да е. Видях,че каза,че Левски играе добре. Изключваме мача срещу Дебрецен,който обаче изгубихме с 2:0. В кой друг мач видя Левски да играе добре. Ама наистина да ти хареса. Че не трябва току така да го изхвърляме е ясно. Още не се е издънил,би било простотия (такава каквато бе изхвърлянето на Херо,Федотов,Грозни и Велев) да го изгониме сега. Просто човека каза,че след 2-3 месеца Ратко е пътник. Не е казал да бъде уволнен,а просто как той вижда нещата. Аз ги виждам по същия начин. В ЛЕ не мога да искам кой знае какви резултати от Левски в тази група. Ясно е. Обаче в първенството в никакъв случай не мога да приема провали. Да,не може да биеме всеки път. Ок,ако загубиме,но видиме някакъв прогрес,също няма да истерясваме. Просто и аз си казвам мнението. Ратко не е треньор за Левски и до няколко месеца на всички ще им стане ясно. Ако пък ме опровергае,ще се извиня във форума с огромно удоволствие.
Симеоне,аз няма да се съглася с това,че Ратко е класа над него. Велев ни направи шампиони. Той накара Зе,Жо и Тасевски да играят. Той започна да налага Цачев и Генев. Победи в най-важните си мачове с прилична игра. Толкова. Дали е простак или не,мен не ме .... Това,че се е заял с банда кретени също не ме вълнува. Да,той има адски много трески за дялкане,но сравнение с Ратко е гений. Поне знае как да си подреди играчите по терена. Както и да е. Видях,че каза,че Левски играе добре. Изключваме мача срещу Дебрецен,който обаче изгубихме с 2:0. В кой друг мач видя Левски да играе добре. Ама наистина да ти хареса. Че не трябва току така да го изхвърляме е ясно. Още не се е издънил,би било простотия (такава каквато бе изхвърлянето на Херо,Федотов,Грозни и Велев) да го изгониме сега. Просто човека каза,че след 2-3 месеца Ратко е пътник. Не е казал да бъде уволнен,а просто как той вижда нещата. Аз ги виждам по същия начин. В ЛЕ не мога да искам кой знае какви резултати от Левски в тази група. Ясно е. Обаче в първенството в никакъв случай не мога да приема провали. Да,не може да биеме всеки път. Ок,ако загубиме,но видиме някакъв прогрес,също няма да истерясваме. Просто и аз си казвам мнението. Ратко не е треньор за Левски и до няколко месеца на всички ще им стане ясно. Ако пък ме опровергае,ще се извиня във форума с огромно удоволствие.
110 години любов!
vasilev2 написа::arrow: Като какъв да дойде? Скаут?
Главен мениджър,Спортно-технически,Шеф на школата..във всяко едно отношение ще е по-точен от тези които си имаме в момента
110 години любов!
Re: Левски спечели 3 милиона евро - ще ги инвестират ли?
vasilev2 написа::arrow: Българските представители Левски и ЦСКА си осигуриха по 900 хиляди евро от новия турнир на УЕФА Лига Европа, съобщиха от УЕФА. Както е известно, "сините" заработиха и бонус от 2,1 милиона евро за участието си в плейофите на Шампионската лига.
По моите сметки тоза са 3 000 000 евро. Какво правим оттук нататък с тези приходи?
Много ясно,че ще ги инвестираме...В бизнеса на Батко
110 години любов!
Пич, много ти е як аватара с мацката! Откъде мога да си го дръпна

- POPCORN
- Контакти:
vasilev2 написа::arrow: Българските представители Левски и ЦСКА си осигуриха по 900 хиляди евро от новия турнир на УЕФА Лига Европа, съобщиха от УЕФА. Както е известно, "сините" заработиха и бонус от 2,1 милиона евро за участието си в плейофите на Шампионската лига.
По моите сметки тоза са 3 000 000 евро. Какво правим оттук нататък с тези приходи?
Батков ги гепи за себе ис

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
p36o написа:Пич, много ти е як аватара с мацката! Откъде мога да си го дръпна![]()
Сам си ги прави ,не виждаш ли ,че е колаж

Иначе всичките пари отиват в джоба на батков ,за да покрие някой-друг кредит

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Искрено се съмнявам,че ще се стигне до извиняване.За съжаление.
groti написа:vasilev2 написа::arrow: Като какъв да дойде? Скаут?
Главен мениджър,Спортно-технически,Шеф на школата..във всяко едно отношение ще е по-точен от тези които си имаме в момента
Няма нашс Херо да се навие за такъв пост!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Парите ще отидат у на бай ви Ганя джоба