Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Вижте поредния красив гол на Мечо Телкийски

Мнениеот UltraBlue » 10 мар 2009 14:50

IRON_BRIGADES написа:кое му беше красивото само не разбрах?грешка на вратаря че излезна и мечо само го прехвърли.преди да пускаш тъпи теми помисли преди това? ;)

Ако мислиш, че е толкова лесно да се направи това,особено на скорост, значи през живота си мизерен не си виждал топка,още по малко да я пипнеш с крак, инвалид смотан :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 10 мар 2009 15:32

Мноооооо добър! Браво! :mrgreen:
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

mondo
Контакти:

Мнениеот mondo » 10 мар 2009 15:53

и аз не разбрах кое му е толкова красивото на тоя гол. нито съм инвалид, не е и като топка да не съм ритал ама... синя радост :) класно прехвърляне на скорост за мене е като на Карлос Вела от Арсенал срещу Бърнли пак от този уикенд. това... пффф пародия

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 мар 2009 15:59

mondo написа:и аз не разбрах кое му е толкова красивото на тоя гол. нито съм инвалид, не е и като топка да не съм ритал ама... синя радост :) класно прехвърляне на скорост за мене е като на Карлос Вела от Арсенал срещу Бърнли пак от този уикенд. това... пффф пародия

Еми гола е красив,какво не ти харесва :?: Никой не казва че е гол шедьовър и че няма по хубав от него :!: Но не е и някой измъчен гол,просто много хубав и премерен прехвълрящ удар :!: Ако това не е красив гол,значи имаме разминаване в естетическите виждания за тоя спорт ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

botev champion

Re: ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ

Мнениеот botev champion » 10 мар 2009 16:20

miti4nia написа:отбора тръгва добре,вижда се че се работи и момчетата имат желание за игра.само им трябва малко повече доверие и мощна подкрепа от нас,радвам се за Г.Христов че отбеляза решителен за нас гол,дано продължи да бележи още и да израсне в ЛЕВСКИ.

Митичен-шизофреничен,стой си тук и недей да акаш по другите форуми!Защо не си изгонил Бай Ганьо,ами идваш да даваш мнения във форум в който не си желан?

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 10 мар 2009 19:11

Гола си го бива! Сам изкочи на удобна позиция, и наказа грешката на вратаря с перфектен удар.Браво за виждането на играта и на Телкиеца, и на асистента му. :P

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 10 мар 2009 19:23

Нащо гардже си е най-хубаво!!!... :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: ХАРЕСВА ли ви този ЛЕВСКИ

Мнениеот Deliba6 » 10 мар 2009 19:49

За пореден път: Това не е играта на най-обичаният /и най-мразеният от комплексарите/ отбор в България! Това не е отборът, който искам да гледам! Това не е треньорът, който ще вдъхне някаква нова идея в играта на "Левски"! Това не е президентът, който ще ме убеди, че разбира от футбол и милее за нас, а не за далаверите си!
Само "Левски"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

stu
Контакти:

М.Димов и Д.Милиев,новите Топчо и Коловати

Мнениеот stu » 10 мар 2009 21:08

Мартин Димов-Данчо Милиев,ще са новите Топчо и Коловати в ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”