rhaegar написа:А миналия сезон бяхте мишки, нали? Като зорлем хвана четворката. Да не се покриете пак [strike]догодина[/strike] УТРЕ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:А миналия сезон бяхте мишки, нали? Като зорлем хвана четворката. Да не се покриете пак [strike]догодина[/strike] УТРЕ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
JackPackage написа:Трубадурите на Плешивеца няма ли да кажат нещо?![]()
Онзи със 69-те любими отбора нещо да каже колко по-силни са Сити без Кун
Pichichi написа:JackPackage написа:Трубадурите на Плешивеца няма ли да кажат нещо?![]()
Сити колкото и световни звезди да купува Пеп нямат по-добър нападател от Кун Агуеро!
Това че в главата на Пеп той е резерва на Габриел Жезус е голям смях.
Groucho написа:Защо му викате наркоман на Пеп? Едно време с трева ли го бяха хващали, че съм забравил
Манчестър Сити може да стане шампион срещу Юнайтед
В събота от 19:30 е манчестърското дерби. В него Манчестър Сити е домакин на Манчестър Юнайтед.
Манчестър Сити
Сезонът за Манчестър Сити е доста добър. В Англия са над всички и имат преднина от 16 точки на първото място. При победа сега в дербито могат още в този мач и на теория да станат шампиони. През седмицата “гражданите” получиха звучен шамар в шампионската лига и бяха свалени на земята след загуба 0:3 като гост от Ливърпул. Отново от Ливърпул като гост е и единствената им загуба във висшата лига през този сезон. Вкъщи се представят доста силно и имат 14 победи и едно равенство от 15 кръга. Ремито бе още в началото на сезона срещу Евертън, а миналата седмица Сити победи именно Евертън с 3:1 като гост. Завръщането на Серхио Агуеро се отложи и той все още е под въпрос и сега за сблъсъка.
Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед има възможност да отложи първенствата в лагера на съперника. Гостите са на второто място, но нямат шанс за нищо повече и едва ли някой си прави илюзии за друго. “Червените дяволи” загубиха една от последните си визити в първенството с 1:0 от Нюкасъл. След нея в момента са с 4 поредни победи в първенството, включително над Ливърпул и Челси, но на “Олд Трафорд”. Като гост срещу водещите отбори Жозе Моуриньо и отборът му спечелиха единствено срещу Арсенал, направиха 0:0 с Ливърпул и допуснаха загуби във визитите на Челси и Тотнъм.
Pichichi написа:JackPackage написа:Трубадурите на Плешивеца няма ли да кажат нещо?![]()
Сити колкото и световни звезди да купува Пеп нямат по-добър нападател от Кун Агуеро!
Това че в главата на Пеп той е резерва на Габриел Жезус е голям смях.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта