ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 12 юли 2015 00:54

Най-красивия гол на Ицо е с десния крак в една прекрасна дъждовна вечер. :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 юли 2015 11:20

Кашчей написа:
4x4 написа:
Кашчей написа:
4x4 написа:Ми аз от както майка ми каза че Левски са си избрали това свято име за да привлекат привърженици и Спартак, но ЦСКА е отбора на баща ми и така..
Най-ми трепна сърцето като Стоичков го набута на Субисарета. Ти помниш ли го тоз мач?

А когато Недялко Младенов направи безумната дузпа, при излизаща в аут топка..трепна ли ти пак :(

Абе нали ти казах, най - ми трепна като Стоичков го набута на Субисарета и това на цветен телевизор го гледах целия мач сам. Без дядовци, баби и друга рода.
Оставиха ме да си гледам мача, паднахме, не помня друго от мача освен на Стоичков гола
Ти кога стана Чорбар ?

Ми то и аз го гледах, но не сам и също на цветен. Така изревах при прехвърлящия на Стоичков, че баща ми ме пита дали съм в ред :mrgreen:
Всъщност, по онова време за мен в ЕКТ играеха българи и не правех разлика кой точно български отбор играе. Нямах такъв досег с надменни и гадни отвсякъде "фенове", които постепенно промениха виждането ми. И сега ми е гадно, когато българските отбори губят, но има и някаква гадна нотка на задоволство, ако това са отборите на най-самовлюбените и нагли фенове (не говоря за привърженици).
С приятел, привърженик на ЦСКА, гледахме заедно оня страхотен и злополучен мач със Стяуа, когато от 1:3 стана 3:3..и двамата скачахме и се радвахме, или ядосвахме. Сега ще ми е все тая как завършва мач на ЦСКА в ЕКТ, за съжаление.

Коша много си податлив бе ,майка,променил си се в отрицателен аспект :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

pomiqr268

Мнениеот pomiqr268 » 12 юли 2015 12:49

Горкият Кашчей пак се опитва да философства и пак без знания. Да, Гълъбинов е юноша на ЦСКА. Във визитката на Бербатов пише юношески отбори: Пирин и ЦСКА.

Да ти го смеля като на възрастен човек. Преди 1989 г. българските граници са били затворени и българските футболисти са играели в България в двата клуба предлагащи най-добри условия.

Никой не е длъжен да играе с юноши. Всеки клуб се стреми да привлече най-доброто.

За шестте месеца в магазина на Тулча всеки месец без първия, защото предния управител беше забатачил нещата, оборотът беше по-голям от зададения. Тъй че пак издишаш.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 17:12

pomiqr268 написа:Горкият Кашчей пак се опитва да философства и пак без знания. Да, Гълъбинов е юноша на ЦСКА. Във визитката на Бербатов пише юношески отбори: Пирин и ЦСКА.

Да ти го смеля като на възрастен човек. Преди 1989 г. българските граници са били затворени и българските футболисти са играели в България в двата клуба предлагащи най-добри условия.

Никой не е длъжен да играе с юноши. Всеки клуб се стреми да привлече най-доброто.

За шестте месеца в магазина на Тулча всеки месец без първия, защото предния управител беше забатачил нещата, оборотът беше по-голям от зададения. Тъй че пак издишаш.

Куче, мога ли да те помоля да не ми говориш за събития и времена, на които не си бил съвременник?! Кашчей много добре знае кое и как е било тогава, както и че е било чест да те поканят в ЦСКА или Левски, но не всички са приемали.
Като разбиращ, можеш ли да ни информираш кои са отборите на Бундесвера и полицията в BRD, примерно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юли 2015 17:33

Ицо,Бербатов и ко нямат общо с тая тема.
Ако искате да ги коментирате :arrow: cska/viewtopic.php?f=2&t=23437 тук.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 17:53

Предлагам темата да се заключи до момента, в който г-дата Ганчев и Инджов не седнат с червените шалове на конференция с ясен план за ВЪЗРАЖДАНЕТО или който и да е кандидат собственик с възможности, защото това е единствената опция за евентуален акт на сериозно рестартиране.

До този миг ВЪЗРАЖДАНЕ според мен, като автор на темата ЛИПСВА. На лице е фарс, който вече 7 години гледаме, но сега действието просто е с променено място и с още по-слаби актьори.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 17:56

Кировец написа:Предлагам темата да се заключи до момента, в който г-дата Ганчев и Инджов не седнат с червените шалове на конференция с ясен план за ВЪЗРАЖДАНЕТО или който и да е кандидат собственик с възможности, защото това е единствената опция за евентуален акт на сериозно рестартиране.

До този миг ВЪЗРАЖДАНЕ според мен, като автор на темата ЛИПСВА. На лице е фарс, който вече 7 години гледаме, но сега действието просто е с променено място и с още по-слаби актьори.

Ти наистина ли смяташ, че Ганчев, Инджов, Томов, Божков..който и да е собственик на ЦСКА дължи обяснение на феновете за действията си? Той ли дава парите, или вие?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 17:57

Кашчей написа:
Кировец написа:Предлагам темата да се заключи до момента, в който г-дата Ганчев и Инджов не седнат с червените шалове на конференция с ясен план за ВЪЗРАЖДАНЕТО или който и да е кандидат собственик с възможности, защото това е единствената опция за евентуален акт на сериозно рестартиране.

Ти наистина ли смяташ, че Ганчев, Инджов, Томов, Божков..който и да е собственик на ЦСКА дължи обяснение на феновете за действията си? Той ли дава парите, или вие?!

Той ги дава И ЗАРАДИ НАС! Аз съм давал също, така че - да - дължи ми обяснение!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2015 18:04

Кировец написа:
Кашчей написа:

Той ги дава И ЗАРАДИ НАС! Аз съм давал също, така че - да - дължи ми обяснение!

Не, не ти дължи обяснение..и на никого не дължи, точно както шефът ми не ми дължи на мен обяснение защо е направил едно или друго, което на мен не ми харесва. Феновете са си фенове и тяхната работа е да подкрепят отбора, но не и да му докарват ежеседмични глоби, заради собственият си кеф. Когато престанат да правят това, може и да поискат някакво обяснение, но пак не съм убеден, че имат право.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юли 2015 18:06

Аз глоба на клуба не съм донесъл - напротив - само чиста печалба.

Върни се в “Архив”