Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот W84me » 27 авг 2013 10:32

milen.hristov написа:Вчера той имаше среща с Тодор Батков по въпроса. "Не ме питайте за нови, докато не намеря футболистите, които искам да видя в "Левски"", обяви по-късно спортният директор на "сините"

Има време, няма смисъл да се бърза. Все пак сме едва 7ми кръг...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 авг 2013 10:33

Ръководството на Левски обмисля да се раздели с двама от своите бранители. Въпреки постоянните оплаквания на старши треньора Славиша Йоканович, че тимът има остра нужда от футболисти, на "Герена" обмислят да покажат вратата на Димитър Везалов и Пламен Димов.

В момента столичани разполагат с цели 9 бранители, а въпросните играчи са със статут на ненужни. Йока може да разчита както на титулярите от мача с Черно море - Орлин Старокин, Даниел Димов, Алехандро Перес и Станислав Ангелов, така и на Нуно Пинто, Димитър Везалов, Йордан Милиев, Пламен Димов и юношата Христо Попадийн. Специално за поста централен защитник, сръбският спец може да избира измежду цели 6 играчи и именно това е една от причините на "Герена" да решат да се освободят от двама от тях.

С оглед почти сигурното титулярно място на новия испанец се очертава за позицията на другия централен бранител да се конкурират 5 човека като почти сигурно местата на Димов и Везалов ще изстинат и те могат да бъдат преостстъпени или освободени.
Очаква се до края на трансферния прозорец да бъде привлечен само още 1 защитник като по всяка вероятност той ще бъде десен бек след като „сините“ освободиха Дъстли Мулдер.

Db припомня, че Пламен Димов дойде като един от най-големите таланти и за него бяха платени 250 000. Въпреки това той записа едва едно полувреме през пролетта в мача с Миньор Перник и то бе използван като дефанзивен полузащитник.

Везалов пък бе набелязан за най-големия гершник за изпуснатата титла през миналия сезон и въпреки че му бе даден втори шанс през настоящата кампания и от Николай Митов, и от Йоканович, бившият бранител на Берое не впечатли особено с изявите си.

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 27 авг 2013 10:44

Един въпрос към левскарите. Гледали ли сте Пламен Димов, щото аз може да съм го изпуснал? Защо мустака ще гони играч за 250000 ( лева ли, евро ли, виетнамски донги ли :mrgreen: , няма значение ) без да е изиграл нито 1 пълен мач?

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 авг 2013 10:45

Бившият халф на Локомотив (Пловдив) Даксон да Силва е трансферна цел на Левски, като опит за привличането му ще има през януари, съобщава "Тема спорт". Според изданието, шефовете на "сините" са направили предложение за договор на бразилския полузащитник, който в момента се подвизава в бразилския гранд Вашку да Гама. Договорът на Даксон с бразилския тим изтича през януари и от Левски са готови да привлекат халфа в състава си именно от тази дата. Както е известно, в момента главният скаут на Левски Дончо Донев е в Бразилия, където наблюдава евентуални нови попълнения за отбора на "сините". Даксон пък бе желан още от Илиан Илиев на стадион "Георги Аспарухов", но тогава сделка за привличането му не бе осъществена.

Хайде сега ново двайсе..
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 10:46

alexveselinov написа:
Бившият халф на Локомотив (Пловдив) Даксон да Силва е трансферна цел на Левски, като опит за привличането му ще има през януари, съобщава "Тема спорт". Според изданието, шефовете на "сините" са направили предложение за договор на бразилския полузащитник, който в момента се подвизава в бразилския гранд Вашку да Гама. Договорът на Даксон с бразилския тим изтича през януари и от Левски са готови да привлекат халфа в състава си именно от тази дата. Както е известно, в момента главният скаут на Левски Дончо Донев е в Бразилия, където наблюдава евентуални нови попълнения за отбора на "сините". Даксон пък бе желан още от Илиан Илиев на стадион "Георги Аспарухов", но тогава сделка за привличането му не бе осъществена.

Хайде сега ново двайсе..

Търсят си сензации. До зимата я камилата, я камиларя.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 авг 2013 10:46

boyan_kn написа:Един въпрос към левскарите. Гледали ли сте Пламен Димов, щото аз може да съм го изпуснал? Защо мустака ще гони играч за 250000 ( лева ли, евро ли, виетнамски донги ли :mrgreen: , няма значение ) без да е изиграл нито 1 пълен мач?

Правилния въпрос е защо бяха похарчени толкова много пари за този некадърник?
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 27 авг 2013 10:49

alexveselinov написа:
boyan_kn написа:Един въпрос към левскарите. Гледали ли сте Пламен Димов, щото аз може да съм го изпуснал? Защо мустака ще гони играч за 250000 ( лева ли, евро ли, виетнамски донги ли :mrgreen: , няма значение ) без да е изиграл нито 1 пълен мач?

А ти откъде знаеш, че е некадърник като не си го гледал в игра? Ангелов Експрес :mrgreen: по-добре ли е в защита?

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 авг 2013 10:50

boyan_kn написа:
alexveselinov написа:

А ти откъде знаеш, че е некадърник като не си го гледал в игра? Ангелов Експрес :mrgreen: по-добре ли е в защита?

При трети треньор търка пейката,това сигурно е атестат за голяма класа?
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 авг 2013 10:56

BadBoy написа:и ти за 5 хаотични атаки го оцени, браво.

Намеси ли се когато трябваше? Намеси се. Беше ли на мястото си? Беше. Какъв ти е проблема? Мина мача с Черно Море - беше му първи официален за Левски, нормално да му се дадат оценки, нов е.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 27 авг 2013 11:03

alexveselinov написа:
boyan_kn написа:
alexveselinov написа:

При трети треньор търка пейката,това сигурно е атестат за голяма класа?

Е, тия скаути оная работа ли са си гледали? Взимаш играч с трансферна сума и се готвиш да го изгониш без да е играл. Това не е нормално. Данчо Очите малко простотии ли е правил, та е титуляр? Оставете го поне да се изложи 2-3 мача и тогава го гонете.

Върни се в “Архив”