Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот gonzofenka » 31 авг 2009 21:57

Lord VOODOO написа:
delpi написа:
Бонзо сам си провали кариерата в Рен! Но явно сега иска да провали младите ви момчета, заради яд и завист.... дамз "секси" директор си имате...

Аз имам предвид офертите, коиото имаше за него далеч преди Рен... но тогава не го пуснаха. Не, че ако го бяха пуснали би имало гаранция за супер кариера, но все пак можеше и по-добре да се развие човека.

Пич не си мисли, че се заяждам, но ти наистина ли си вярвал на ония хуморески, че на времето Гонзо са го "искали" Реал Мадрид и МЮ, като те давали за него 15 милиона евро, но видите ли Левски не го продавал, защото Гонзо е по-скъп??? Защото отлично помня и такива изказвания на Борат! Вярваш ли, че ръководството на Левски или, който и да е друг роден отбор ще откаже такава оферта, че няма да приеме 15 милиона евро и че ще спре развитието на свой играч, който има шанс да заиграе в еврогранд?! Айде стига глупости, това си бяха хумореските на Борат! Ако не броим офертите от турските отбори първата по-сериозна оферта за Гонзо - тази на Рен бе приета на мига! ;)[/quote]Аз лично не съм чела за такива оферти към Гонзо.А се интересувах сериозно.Ако са били несериозни слухове е друго.Аз знам за сериозен интерес от Фулъм и Ипсуич,и за ЕВЕНТУАЛЕН(много евентуален) интерес от Барселона.И да е имало ясно как е завършил този интерес,по една или друга причина-ние само можем да си гадаем защо.Левски НЕ си продава добре играчите-безспорен факт.Май изстискват най-доброто от тях и след това ги продават където могат.Просто е така в Левски.Това е!Бербатов дето тука беше само за смях съумяха да си го продадат добре,докато беше още хлапак и си направи чудесна кариера човека,поне като визитка,а това не е малко!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 31 авг 2009 22:05

gonzofenka написа:Пич не си мисли, че се заяждам, но ти наистина ли си вярвал на ония хуморески, че на времето Гонзо са го "искали" Реал Мадрид и МЮ, като те давали за него 15 милиона евро, но видите ли Левски не го продавал, защото Гонзо е по-скъп??? Защото отлично помня и такива изказвания на Борат! Вярваш ли, че ръководството на Левски или, който и да е друг роден отбор ще откаже такава оферта, че няма да приеме 15 милиона евро и че ще спре развитието на свой играч, който има шанс да заиграе в еврогранд?! Айде стига глупости, това си бяха хумореските на Борат! Ако не броим офертите от турските отбори първата по-сериозна оферта за Гонзо - тази на Рен бе приета на мига! ;)
Аз лично не съм чела за такива оферти към Гонзо.А се интересувах сериозно.Ако са били несериозни слухове е друго.Аз знам за сериозен интерес от Фулъм и Ипсуич,и за ЕВЕНТУАЛЕН(много евентуален) интерес от Барселона.И да е имало ясно как е завършил този интерес,по една или друга причина-ние само можем да си гадаем защо.Левски НЕ си продава добре играчите-безспорен факт.Май изстискват най-доброто от тях и след това ги продават където могат.Просто е така в Левски.Това е!Бербатов дето тука беше само за смях съумяха да си го продадат добре,докато беше още хлапак и си направи чудесна кариера човека![/quote]
Мисля, че през 2001г имаше сериозен интерес от Майорка и Кайзерслаутерн, като и двата отбора бяха готови да го купят.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 31 авг 2009 22:12

Какво значение има дали им подаряват играчи или не ?
Като им ги подарят те ще си берат ядовете !
А колкото до бъдещ трансфер,то като вземат 2 млн. примерно за Делев и си ги поделят Цска каква далавера има като е плащала примерно 2 години заплати на Делев ? Ами ако не успеят да го продадът ???? Само са се набутали и Лечков и Балъков и прочее.
+ Това стига сте им завиждали и ревали! Левски има 28 ФУТБОЛИСТИ ! От които 22-МА СА НА ПО-МАЛКО ОТ 26 ГОДИНИ !
И смея да твърдя,че от тези 22-ма поне 10 са няй-класните за възраста си играчи в България. Хичо,Табаков,Цачев,Жоазиньо,Тасевски... Просто е въпрос на време да заиграят в екип ! Стига търсихте под вола теле ! Като се сменя поколението се иска ВРЕМЕ ! А ние в това време станахме и шампиони !
Предното поколение на по колко години бяха когато направиха хегемона за БГ ? На по 28-30--->Боримиров, Телкийски, Вагнер, Петков Пелето, Ангелов, Йовов (който сега не е онзи Ицо и макар да не го виждаме той помага на младите с опит)
ТАКА,ЧЕ НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ, А СЕ ВГЛЕДАЙТЕ МАЛКО В НАШИЯ ОТБОР И ВИЖТЕ КОЛКО МНОГО ХЛЯБ ИМА В ТОЗИ ОТБОР !!!
ПРОСТО ИМАЙТЕ МАЛКО ТЪРПЕНИЕ !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 31 авг 2009 22:14

gonzofenka, незнам какво точно правиш като цитираш, но по-горе има думи, които не са казани от мен!
Не е толкова сложно това с цитата... натискаш "цитат" и пишеш, без да триеш нещо, ако незнаеш какво е... :)
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Малкия Перуци в ПСВ?

Мнениеот aloha^guy » 31 авг 2009 22:14

Не съм злобен..просто ме хвана яд и това е ;) Мина ми вече - нали Иванков ще пази... ;) Поне той не кара ферари :lol:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2009 22:15

kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Как ще коментирате изказването на собственика на Пирин / заклет чорбар / , че пари за Делев не е получил , но няма да спира развитието на футболиста ?????
Лечков да не се прави на света вода , ами да каже получил ли е парите по трансферите на четиримата от Сливен ?????? Мисля , че не е получил нищо !!!
ЦСКА взима на кило , не плаща , как става това бе !!! Няма ли свестен журналист да пита Лечков , Пирин , Черноморец , Коко ви Динев ???? Кво става бе купени шампиони ли ще стават тези бе ? На нас ще скачат на кръв , срещу чорбата ще се мотат а ПЪК И ПОДАРЯВАТ ИГРАЧИТЕ СИ ?????

Ми така е брат живота е несправедлив :|
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2009 22:16

kempesmario написа:Чакай бе , кой е нахален ? Защо да не питам ? Ти да си видял някъде по света футболисти да се подаряват ? И после какво да очаквам Черноморец да играе срещу ЦСКА , Пирин също ? Сливен ? Ако нямате пари , няма да купувате . Левски няма и не купува ! Слаб ни е президента ! Ами ЦСКА също няма а взима , защото Лечков бил приятел на пенев , защото Балъков бил приятел на пенев , защото Пирин били приятели с Титан. Е това какво е , нормално ли е ????

Да бе ти да не си някъв таен агент та да знаеш какви са били разговорите между ръководствата :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

4400
Контакти:

Re: Левски - Литекс на 18 или 25 ноември!

Мнениеот 4400 » 31 авг 2009 22:20

sven_goran написа:Когато и да се играе Левски ще падне! Вече продажника Мъри го няма...

Ебати тъпанара, ако изобщо има някакво уговаряне м/у Литекс и Левски Мъри Стоилов ли ще го прави бе бастун смотан... а не Гришата... смешник ходи се хвърляй отнякъде високо с главата надолу... :roll:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2009 22:28

kempesmario написа:Popcorn - смешен си ти ! И ще те оборя с факти !!! Според тебе Левски никой не го обича , а виждаш ли пич ЦСКА я обичат ???? Що за глупост е това. И защото я обичат и подаряват подаръци :) А бе бате вие некакви любовници ли сте какви сте :) Тука не става въпрос за любов бе , а за футбол , бизнес и пак повтарям прозрачност. Моля те , смях голям :)

Бате,това е поредния пост на който ти отговарям и не се обиждай но оставам с чувството че те е ''фанала''' лудата крава!И аз ще те оборя с няколко факта:
1.ЦСКА и Литексе единствените клубове в България,където ако си бил футболист на този клуб 70% от случаите става футбоист от тебе и отиваш да играеш при големите отбори!Ето от тук още можеш да си направиш извод защо добрите футболисти искат да играят при нас!
2.Докато вашия бУрат спи,някои хора като Титан са будни!На него се сърди не на нас!
и 3.От де си толкоз сигурен че ги подаряват :?: Ако ми отговориш на тоя въпрос без некви предположения,че Любо бил приятел с Леков,че бил любовник на жената на президента,на Черноморец,че собственика на Пирин бил чорбар и секви таквиа измишльотини!Искарай ми ФАКТИ и ще ти повярвам! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Малкия Перуци в ПСВ?

Мнениеот L_Messi » 31 авг 2009 22:30

aloha^guy написа:Не съм злобен..просто ме хвана яд и това е ;) Мина ми вече - нали Иванков ще пази... ;) Поне той не кара ферари :lol:

Е браво на теб! Ти чак сега ли разбра, че Иванков ще пази :lol:
Аз, откакто бе обявен състава и настана поредната червена истерия срещу Мъри, ви се чудя на акъла защо ревете кой ще е резерва на Иванков, или на Марто, или на Бербо, след като е все тая.

Върни се в “Архив”