Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На Един отбор му подаряват играчи
Да се върнем към темата- няма нищо лошо и нередно ЦСКА да взема футболисти без пари. Проблема ,че ЦСКА и другите отбори играят в един и същ турнир и се оказва,че "Черноморец", "Пирин", "Сливен" са заинтересовани ЦСКА да стане шампион и техните играчи(собственост) да играе в ШЛ и да станат по-продаваеми- това май не е много редно. Не знам дали помните преди няколко години ,когато имаше плей-офи в първенството,че "Спартак"(Пл)(на практика "Левски"2) щеще да играе напълно заслужено в плей-офите ,но червените ореваха орталъка и Батков изхвърли на практика "Спартак" за сметка на 'Славия"- къде се сега тези апологети на честната игра?
Re: Малкия Перуци в ПСВ?
MuroCSKA написа:Нямало кой да им гони топките на мачовета, та решили да го вземат.
Не бе, нека ходи да се развива и дано достигне баща си като играч ( а не само плешивото му теме)
Добре де..Мъро ...айде Манолев имаше някакви качества

Ето затова се вика Николайчо- за да ОТИДЕ В ГОЛЯМ КЛУБ

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

толкова злоба у червените фенове само защото видите ли ники михайлов отивал в псв!!!!!!!Е.А СИ МАМАТА.ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ!1!
LEVSKI_FOREVER
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Който и да се вика, няма да се върнат времената от 1994 година. А не искам да се случва така.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- a boy named goo
- Контакти:
На Михайлов му трябва отбор в който ще играе, не съм запознат в ПСВ какви вратари имат, но е безсмислено Николай Михайлов да ходи, при положение, че ще търка пейката.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Andreas Isaksson
Cássio Ramos
Bas Roorda
Jeroen Zoet
Cássio Ramos
Bas Roorda
Jeroen Zoet
АМИ пуделчето на иванович днес е много злобно кво има пиле.караджов е още малък,затова го пробват в младежкия.
LEVSKI_FOREVER
RedeviL написа:И в ПСВ да отиде пак ще си търка пейката!Не виждам как може да измести намиращия се в супер форма Исаксон
Чак да е в супер форма, не ми се вярва, то се видя срещу Аякс колко лесно му ги вкарваха

aloha^guy написа:MuroCSKA написа:Нямало кой да им гони топките на мачовета, та решили да го вземат.
Не бе, нека ходи да се развива и дано достигне баща си като играч ( а не само плешивото му теме)
Добре де..Мъро ...айде Манолев имаше някакви качества![]()
Ама този - НИЩО...абсолютно нищооо ! Пълна кръгла нула...само е*е Ку***те и това е....аа да и кара Ферариии !!! И затова се вика в НАЦ ОТБОР ???? ЗЗАТОВА ЛИ ??? Защо не изпробва Марио Кирев в контролата с Латвия / или Иван Караджов - да ги пробвааа ,ако не стават ,да ги махне....
Ето затова се вика Николайчо- за да ОТИДЕ В ГОЛЯМ КЛУБ![]()
Да те големите клубове така дават 1 милион евро за нищо......
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Re: На Един отбор му подаряват играчи
delpi написа:Lord VOODOO написа:delpi написа:Всъщност заради подобни глупости на времето и кариерата на Гонзо се провали...
Бонзо сам си провали кариерата в Рен! Но явно сега иска да провали младите ви момчета, заради яд и завист.... дамз "секси" директор си имате...
Аз имам предвид офертите, коиото имаше за него далеч преди Рен... но тогава не го пуснаха. Не, че ако го бяха пуснали би имало гаранция за супер кариера, но все пак можеше и по-добре да се развие човека.
Пич не си мисли, че се заяждам, но ти наистина ли си вярвал на ония хуморески, че на времето Гонзо са го "искали" Реал Мадрид и МЮ, като те давали за него 15 милиона евро, но видите ли Левски не го продавал, защото Гонзо е по-скъп??? Защото отлично помня и такива изказвания на Борат! Вярваш ли, че ръководството на Левски или, който и да е друг роден отбор ще откаже такава оферта, че няма да приеме 15 милиона евро и че ще спре развитието на свой играч, който има шанс да заиграе в еврогранд?! Айде стига глупости, това си бяха хумореските на Борат! Ако не броим офертите от турските отбори първата по-сериозна оферта за Гонзо - тази на Рен бе приета на мига!

Имаше по-високи оферти от тази на Рен.Една беше на Фулъм,другата на Майорка.Поне това си спомням аз.И двете бяха година или две преди да премине в Рен.Ама нали на теб всичко ти е ясно

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.