Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот FC_LEVSKI » 31 авг 2009 16:10

Не мога да вържа само с какво ще ни е полезен този играч :shock: :|
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

BGarmy
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват...

Мнениеот BGarmy » 31 авг 2009 16:12

vasilev2 написа::arrow: Съвсем скоро истината за отборчето на войската ще лъсне в пълна сила!!! Тази победа над Динамо толкова я превъзнесоха в небесата, че ми е интересно след загубата от Фулъм и закономерното 4-то място в тяхната група как ще реагират??? :twisted:

Има ли тема в която да не споменаваш за победата над Динамо? :lol:
Доста завиждаш.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот groti » 31 авг 2009 16:30

kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Как ще коментирате изказването на собственика на Пирин / заклет чорбар / , че пари за Делев не е получил , но няма да спира развитието на футболиста ?????
Лечков да не се прави на света вода , ами да каже получил ли е парите по трансферите на четиримата от Сливен ?????? Мисля , че не е получил нищо !!!
ЦСКА взима на кило , не плаща , как става това бе !!! Няма ли свестен журналист да пита Лечков , Пирин , Черноморец , Коко ви Динев ???? Кво става бе купени шампиони ли ще стават тези бе ? На нас ще скачат на кръв , срещу чорбата ще се мотат а ПЪК И ПОДАРЯВАТ ИГРАЧИТЕ СИ ?????

Как ще го коментирам ли? Едните имат идея как да привлекат Делев,И.Стоянов,Платини,К.Янев.Другите си имаме Ратко и Гонзо,които имат идея как да привлекат Симонович. Край на коментара. Като могат да уредят Платини безплатно що да не го направят? И на мен ми е болно,че ние не го взехме,ама като някои хора спят,ще ги гледаме в противниковите отбори. Друг е въпроса,ако след една година не успеят да ги продадат тези играчи,как ще ги плащат.Защото нека не се заблуждаваме.Тези футболисти са там, защото ЦСКА и Литекс продават своите най-успешно. Т.е. Ясно е ,че малко трудно Пирин и Черноморец ще трансферират Делев и Мишел,друго е при силен сезон в ЕКТ на ЦСКА.
При евентуални трансфери червените вероятно ще получат трохи,но това си ги устройва.Вземат качествени за нашите стандарти играчи без пари. Лошо,че нашите не могат да надушат как се прави номера.
110 години любов!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот Lord VOODOO » 31 авг 2009 16:41

delpi написа:
Lord VOODOO написа:
delpi написа:Всъщност заради подобни глупости на времето и кариерата на Гонзо се провали...

Бонзо сам си провали кариерата в Рен! Но явно сега иска да провали младите ви момчета, заради яд и завист.... дамз "секси" директор си имате...

Аз имам предвид офертите, коиото имаше за него далеч преди Рен... но тогава не го пуснаха. Не, че ако го бяха пуснали би имало гаранция за супер кариера, но все пак можеше и по-добре да се развие човека.

Пич не си мисли, че се заяждам, но ти наистина ли си вярвал на ония хуморески, че на времето Гонзо са го "искали" Реал Мадрид и МЮ, като те давали за него 15 милиона евро, но видите ли Левски не го продавал, защото Гонзо е по-скъп??? Защото отлично помня и такива изказвания на Борат! Вярваш ли, че ръководството на Левски или, който и да е друг роден отбор ще откаже такава оферта, че няма да приеме 15 милиона евро и че ще спре развитието на свой играч, който има шанс да заиграе в еврогранд?! Айде стига глупости, това си бяха хумореските на Борат! Ако не броим офертите от турските отбори първата по-сериозна оферта за Гонзо - тази на Рен бе приета на мига! ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Какво стана с Животното?

Мнениеот plamenst7 » 31 авг 2009 16:52

Ако сега не дойде в Левски и наистина е добър играч зимата ще бъде в ЦСКА.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот McLovin » 31 авг 2009 16:56

Хах, сега се прибирам от снощи, хвърлям един поглед на темата и какво да видя? :lol:
Авторчето което публикува провокиращи теми във форума на "вечния враг", лепнал е потресаващи извращения на НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, псува и нагрубява другите, сега си е поправил мненията в които ме псува и обижда, понеже е мишок и му се разтрепериха шортите да не го баннат :lol: Е грухтящо мишоче, аз си стоя за думите и няма да си променям постовете, за разлика от теб. Още повече така си личи какви си ги писал ;)
Модераторите не са малоумни! Винаги съм бил за толерантност и тн, винаги съм опитвал да озъбтя колегите левскари да не пишат из вашия форум... Този път реших да ти отвърна, белкем има един жалък тип по-малко, макар и с риска да си отнеса и аз нещо.
Темата не знам какво още се обсъжда. Хиляда пъти се каза, че ПФК Левски е приключил със селекцията! Защо се пишат излишно глупости? И защо въобще темата е просъществувала повече от 5 минути? Станахме свидетели на много преди нея, които просто получиха "има тема за селекцията, пиши там!" като отговор и толкова. С какво тази тема и авторът й са повече от предишните такива, че тази е оставена? :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Малкия Перуци в ПСВ?

Мнениеот aloha^guy » 31 авг 2009 17:00

Холандският гранд ПСВ Айндховен иска българския вратар Ники Михайлов, научи Гонг.

Клубът на Станислав Манолев е отправил оферта към Ливърпул за стража, който играе под наем в Твенте. Според запознати холандците са готови да извадят около 1 милион евро за юношата на Левски.

Днес Станимир Стоилов призна, че Михайлов ще закъснее за лагера на националния тим. Явно причината е евентуален трансфер в ПСВ.

На този етап пречка за трансфера е Твенте. Отборът, в който играе под наем Михайлов, има опция, с която може да стопира преминаване на вратаря в Айндховен. По този начин Твенте ще удари свои пряк конкурент в местното първенство.

ЯСНО ЗАЩО БЕШЕ ВИКАН И НАЛАГАН В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР :evil: :evil: Просто Мъри е една голяма подлога на Перуката :evil: Изображение
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Малкия Перуци в ПСВ?

Мнениеот zlatan » 31 авг 2009 17:02

КАЖИ сега кое е важното в темата ти твоя коментар или новината на Гонг?
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 31 авг 2009 17:04

zlatan написа:КАЖИ сега кое е важното в темата ти твоя коментар или новината на Гонг?

Май и той незнае !

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 31 авг 2009 17:04

zlatan написа:КАЖИ сега кое е важното в темата ти твоя коментар или новината на Гонг?

Естествено ,че моя коментар ?!?!?? Новината на Гонг всеки може да я прочете ,а ако си и съобразителен ЩЕ ВИДИШ ,ЧЕ Е МАРККИРАНА КАТО ЦИТАТ ! :evil: :evil: Важното е ,че се налагат случайни хора в националния отбор !!!! Ей това е важното ! Докато Мъри е треньор ще се търсят трансфери на ОПРЕДЕЛЕНИ ФУТБАЛЕРИ :evil: Толкова ли си малоумен ,за да не го схванеш :?:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Върни се в “Архив”