Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vasilev2 написа::arrow: Съвсем скоро истината за отборчето на войската ще лъсне в пълна сила!!! Тази победа над Динамо толкова я превъзнесоха в небесата, че ми е интересно след загубата от Фулъм и закономерното 4-то място в тяхната група как ще реагират???
kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Как ще коментирате изказването на собственика на Пирин / заклет чорбар / , че пари за Делев не е получил , но няма да спира развитието на футболиста ?????
Лечков да не се прави на света вода , ами да каже получил ли е парите по трансферите на четиримата от Сливен ?????? Мисля , че не е получил нищо !!!
ЦСКА взима на кило , не плаща , как става това бе !!! Няма ли свестен журналист да пита Лечков , Пирин , Черноморец , Коко ви Динев ???? Кво става бе купени шампиони ли ще стават тези бе ? На нас ще скачат на кръв , срещу чорбата ще се мотат а ПЪК И ПОДАРЯВАТ ИГРАЧИТЕ СИ ?????
delpi написа:Lord VOODOO написа:delpi написа:Всъщност заради подобни глупости на времето и кариерата на Гонзо се провали...
Бонзо сам си провали кариерата в Рен! Но явно сега иска да провали младите ви момчета, заради яд и завист.... дамз "секси" директор си имате...
Аз имам предвид офертите, коиото имаше за него далеч преди Рен... но тогава не го пуснаха. Не, че ако го бяха пуснали би имало гаранция за супер кариера, но все пак можеше и по-добре да се развие човека.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Холандският гранд ПСВ Айндховен иска българския вратар Ники Михайлов, научи Гонг.
Клубът на Станислав Манолев е отправил оферта към Ливърпул за стража, който играе под наем в Твенте. Според запознати холандците са готови да извадят около 1 милион евро за юношата на Левски.
Днес Станимир Стоилов призна, че Михайлов ще закъснее за лагера на националния тим. Явно причината е евентуален трансфер в ПСВ.
На този етап пречка за трансфера е Твенте. Отборът, в който играе под наем Михайлов, има опция, с която може да стопира преминаване на вратаря в Айндховен. По този начин Твенте ще удари свои пряк конкурент в местното първенство.
zlatan написа:КАЖИ сега кое е важното в темата ти твоя коментар или новината на Гонг?
zlatan написа:КАЖИ сега кое е важното в темата ти твоя коментар или новината на Гонг?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост