Но важното е че накрая си призна.
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Хохохохохо ей тва ме разби...ако не го бил написал можело да паднем....хихихихихи лелееее
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Просто съдба... 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа::mrgreen: Е къде ти е достойнството ???Обеща,а обещанията се спазват
Плюс това обеща да не пишеш не с оня акаунт,а въобще от твое име
Инак нямаше защо да предизвиква съдбата.Беше ясно,че ще бием
Не стига сте го нападали - и без друго без него е скучно из форумите
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Никога не съм казвал, че няма да пиша изобщо, нали не го мислиш сериозно хахахахаха...
Казах, че няма да пиша до края на сезона, но никога не съм казвал, че няма да пиша с друг акаунт, никога !!! Ако бях казал, че изобщо няма да пиша, нямаше да пиша...
Казах, че няма да пиша до края на сезона, но никога не съм казвал, че няма да пиша с друг акаунт, никога !!! Ако бях казал, че изобщо няма да пиша, нямаше да пиша...
Вие тук си го обърнахте на чат , айде да се ограничите малко.
За това и темата се казва ''Всекидневна'', Последното словосъчетание ''т.н'' ни позволява да си пишем каквото искаме 
В случая не пишете нищо конкретно за тима ,а това си е спам или както си искате го наричайте. Има тема ''ЧАТ'' !
Как да не е по темата ? Обсъждаме Франк Лампард, или той вече не е наш играч ? 
[center]Малуда отива в Еркулес[/center]
[center]
[/center]
[center]Новакът в испанския елит Еркулес (Аликанте) ще се опита да привлече през лятото крилото на английския шампион Челси Флоран Малуда, твърди британското издание "ТалкСпорт".В Англия се говори в последно време, че французинът ще бъде един от футболистите, които със сигурност ще напуснат "Стамфорд Бридж" след края на настоящия сезон.Малуда не се намира в най-добрата си форма и логично Карло Анчелоти вече мисли как може да го разкара от отбора и да го продаде.
30-годишният футболист, който има 9 гола за Челси през този сезон, ще струва на клуба от Примера дивисион около 7 милиона паунда.От испанския клуб са готови да платят тази сума и се очаква през лятото да отправят оферта за фланговия футболист.В състава на Еркулес иначе играят няколко известни имена, сред които Нелсон Валдес, Давид Трезеге и Ройстън Дренте.[/center]
[center]
[/center][center]Новакът в испанския елит Еркулес (Аликанте) ще се опита да привлече през лятото крилото на английския шампион Челси Флоран Малуда, твърди британското издание "ТалкСпорт".В Англия се говори в последно време, че французинът ще бъде един от футболистите, които със сигурност ще напуснат "Стамфорд Бридж" след края на настоящия сезон.Малуда не се намира в най-добрата си форма и логично Карло Анчелоти вече мисли как може да го разкара от отбора и да го продаде.
30-годишният футболист, който има 9 гола за Челси през този сезон, ще струва на клуба от Примера дивисион около 7 милиона паунда.От испанския клуб са готови да платят тази сума и се очаква през лятото да отправят оферта за фланговия футболист.В състава на Еркулес иначе играят няколко известни имена, сред които Нелсон Валдес, Давид Трезеге и Ройстън Дренте.[/center]