Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот acmilan » 31 авг 2009 15:16

ros,кои журналисти са носили Мъри Стоилов на ръце?Един Жаклин Михайлов стои зад него,като аз съм напълно съгласен с него.Мъри е най-добрият треньор,доказал го е и да е жив и здрав да го доказва още дълги години.Бахти омразата към този човек,една дума да е казал против ЦСКА някога?Да се е държал просташки с вас като отбор,като фенове,като марка?Един човек,който иска развитие на футбола има в тази страна,и вие го заливате с помия,баси,не мога да ви разбера кви хора сте!Стойчо,Пламен,Стоичков бяха на националния,изложихме се с тях,а Мъри за два хикса при вече провалени квалификации,при това с Ейре,които с изброените по-горе специалисти,щяха да ни бият два пъти,го псувате,мразите и т.н.Ами извинявайте,пичове,ама това не е нормално.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 31 авг 2009 15:19

zlatan написа:тук говорим за трансфер не за заплати,да одит знам какво ,а ти сигурно знаеш от миналата година що е то одит това ви беше миналата година в главите,заплатите наистина са тайна,колкото до моята заплата взимам чисто около 750лв нямам фишче да ти го копна,може би довечера,НО ТЕМАТА ,ТЕМАТА Е ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ТРАНСФЕРНА СУМА.КЛУБНА ТАЙНА ТВА ОТКЪДЕ ГО ИЗНАМЕРИ НЯКАКЪВ НОВ ТЕРМИН ПРИ ТРАНСФЕРИТЕ.ДА ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ ТАЙНА,АМА В ЕДИН МОМЕНТ ДА НЕ СТАНЕ ПАК БАТКОВ И БФС ВИНОВНИ.

Човек, не знам до каква степен се интересуваш от футбол, но с това изказване за новия термин ми ставаш смешен. Потърси колко такива транфери има по света. Тебе интересува ли те аз какви договори имам с доставчиците, с които работя и т.н.? Същото е. Има си органи, които наблюдават тези неща

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 31 авг 2009 15:32

acmilan написа:ros,кои журналисти са носили Мъри Стоилов на ръце?Един Жаклин Михайлов стои зад него,като аз съм напълно съгласен с него.Мъри е най-добрият треньор,доказал го е и да е жив и здрав да го доказва още дълги години.Бахти омразата към този човек,една дума да е казал против ЦСКА някога?Да се е държал просташки с вас като отбор,като фенове,като марка?Един човек,който иска развитие на футбола има в тази страна,и вие го заливате с помия,баси,не мога да ви разбера кви хора сте!Стойчо,Пламен,Стоичков бяха на националния,изложихме се с тях,а Мъри за два хикса при вече провалени квалификации,при това с Ейре,които с изброените по-горе специалисти,щяха да ни бият два пъти,го псувате,мразите и т.н.Ами извинявайте,пичове,ама това не е нормално.

Сега като го гледах Мъри на пресконференцията му, как го питаха какво ще каже за слуховете, че е алкохолик(според писанията на някой журналист)... направо ми стана жал за човека. Как може да има такива журналисти незнам?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 31 авг 2009 15:33

delpi написа:
acmilan написа:ros,кои журналисти са носили Мъри Стоилов на ръце?Един Жаклин Михайлов стои зад него,като аз съм напълно съгласен с него.Мъри е най-добрият треньор,доказал го е и да е жив и здрав да го доказва още дълги години.Бахти омразата към този човек,една дума да е казал против ЦСКА някога?Да се е държал просташки с вас като отбор,като фенове,като марка?Един човек,който иска развитие на футбола има в тази страна,и вие го заливате с помия,баси,не мога да ви разбера кви хора сте!Стойчо,Пламен,Стоичков бяха на националния,изложихме се с тях,а Мъри за два хикса при вече провалени квалификации,при това с Ейре,които с изброените по-горе специалисти,щяха да ни бият два пъти,го псувате,мразите и т.н.Ами извинявайте,пичове,ама това не е нормално.

Сега като го гледах Мъри на пресконференцията му, как го питаха какво ще каже за слуховете, че е алкохолик(според писанията на някой журналист)... направо ми стана жал за човека. Как може да има такива журналисти незнам?

Ти не знам чете ли въпросната статия. брутална е човек. Тоя много го мрази изглежда. Няма такава простащина.........

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 авг 2009 15:36

Когато данен футболист, треньор или отбор загуби реална представа за всичко около себе си, заради привилегията да бъде величан въпреки всичко, тогава идва ретура. Може да не дам за пример Мъри ако толкова му се радвате. ТАЗИ ПРИКАЗКА Е ПРОЧЕТЕНА. Да ви дам за пример Хичо - най новия трансфер на Арсенал, с Гонзо, дето само в Скрита сила нямаше да ходи, може би и за Живко зетя - ама него и много от вас не го харесват. Сигурен съм, че ме разбираш за какво говоря, осъзнаваш мечешката услуга от приятните журналисти, но това винаги се получава когато вместо с реализъм се соментира с фенски страсти. Сигурно има примери и за ЦСКА не отричам... Но като цяло банановите кори който медиите подлагат с цел ускорение към висините придобива гравитационен ефект. Защо ли Хичо още търка пейката...
Последна промяна от ros на 31 авг 2009 15:39, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 авг 2009 15:38

delpi написа:

Не знам дали си гледал снощи по Канал 3 оня комплексар Владо Зарков,дето цял живот бил локомотивец и изведнъж станал от Литекс,може би е на заплатка към Гриша Ганчев,бълваше огън и жупел по Мъри и обясняваше колко водка имал в хладилника си и как,ако искал да иде да му каже нещо в очите,но нямало да е добре за него,понеже бил 100 кила :lol: Баща ми щеше да му звъни да му каже,че е 110,но беше заета линията :lol: Не,тази злоба направо ме разбива вече,човекът е играл за Левски и ЦСКА,бил е треньор на Литекс,а те все търсят някаква клубна принадлежност,заради която да го обвиняват в какво ли не.Аз затова и не станах от никой от двата гранда,щото ме отвращава това делене на треньори и футболисти в националния отбор на Левски и ЦСКА.Ами в Италия може да се мразят по политически,социално-икономически,футболни и какви ли не причини,но всички се обединяват за националния отбор.Още повече се надявам да се класираме за световното,да видя някои хора какво ще пишат тогава.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 авг 2009 15:42

ros написа:

Когато данен футболист, треньор или отбор загуби реална представа за всичко около себе си, заради привилегията да бъде величан въпреки всичко, тогава идва ретура. Може да не дам за пример Мъри ако толкова му се радвате. ТАЗИ ПРИКАЗКА Е ПРОЧЕТЕНА. Да ви дам за пример Хичо - най новия трансфер на Арсенал, с Гонзо, дето само в Скрита сила нямаше да ходи, може би и за Живко зетя - ама него и много от вас не го харесват. Сигурен съм, че ме разбираш за какво говоря, осъзнаваш мечешката услуга от приятните журналисти, но това винаги се получава когато вместо с реализъм се соментира с фенски страсти. Сигурно има примери и за ЦСКА не отричам... Но като цяло банановите кори който медиите подлагат с цел ускорение към викините придобива гравитационен ефект. Защо ли Хичо още търка пейката...

Пич,не знам защо си мислиш,че за да харесвам и уважавам Мъри,трябва да съм левскар?Прав си,че може и да се е повлиял малко от суперлативите,но в сравнение с други треньори,на които се е давал неведнъж огромен кредит на доверие,Мъри е чакан да направи само една издънка и айде,целият свят се стоварва върху него.Ами недейте така,бе,хора,нали всички искаме да върви напред футбола ни,Мъри е човекът,който е начело на националите,дайте да го подкрепим и да се радваме всички при успех.Един ден сигурно ще дойде времето и на Краси Балъков и Любо Пенев и съм убеден,че каквото и да направят,няма да са толкова плюти като Мъри.

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Re: Левски - Литекс на 18 или 25 ноември!

Мнениеот Emo_87 » 31 авг 2009 15:47

E и ?
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 авг 2009 15:48

Виждам, че се зароди полемика за Мъри... Абсолютно долнопробна и просташка е статия на този друг лакей /което потвърждава тезата за удобните някому журналисти/. Това колко водка е изпил, за колко долара се е съгласил или коя мацка е забил е лична работа на всеки човек. А това че абсолютно арогантно и надменно се държи Мъри е факт и 100% съм сигурен, че това е следствие на освен на постигнатото и от липсата на заслужена градивна критика, когато бе необходимо... Мъри бе кръстен на Мъриньо, правилния футбол стана запазена журналистическа марка - въпреки очевидната за последните 3 години липса на доказателства.
И още нещо... Колко пъти Димитър Пенев е подлаган на просташки коментари? То не беше Чичо Пенчо, то не беше смях за изказа му... Кой от вас реши да го защитава така както го правите с Мъри. Нима е по-малко заслужил?...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 авг 2009 15:55

ros написа:Виждам, че се зароди полемика за Мъри... Абсолютно долнопробна и просташка е статия на този друг лакей /което потвърждава тезата за удобните някому журналисти/. Това колко водка е изпил, за колко долара се е съгласил или коя мацка е забил е лична работа на всеки човек. А това че абсолютно арогантно и надменно се държи Мъри е факт и 100% съм сигурен, че това е следствие на освен на постигнатото и от липсата на заслужена градивна критика, когато бе необходимо... Мъри бе кръстен на Мъриньо, правилния футбол стана запазена журналистическа марка - въпреки очевидната за последните 3 години липса на доказателства.
И още нещо... Колко пъти Димитър Пенев е подлаган на просташки коментари? То не беше Чичо Пенчо, то не беше смях за изказа му... Кой от вас реши да го защитава така както го правите с Мъри. Нима е по-малко заслужил?...

Е,как ще е заслужил по-малко Димитър Пенев,не съм казал такова нещо!Той е най-успешният треньор за 20-ти век,както е Мъри за 21-ви засега.На мен лично ми е забавно как се изказва,но го уважавам заради това,което е постигнал като футболист и треньор.То и Мъри изговаря на мек диалект някои думи,както Вили Вуцов на шопски,ама може ли да ги сравняваш като хора и още повече като треньори :lol: Прав си,че липсва градивна критика и до ден днешен!Има само плюене,градивна критика няма.В известен смисъл може и да си е повярвал малко повече Мъри,но с простотия няма да го свалят на Земята,повярвай ми.

Върни се в “Архив”