palante написа:love_hurts написа:Някой пак е тъжен

ДАНС за какво трябва да разследва. Един човек си продава частната собственост, той решава на каква цена ще е !
[/quote]не приказвай глупости. То тогава защо Лечков искаше 1 милион за Коста Янев от Левски а на вас ви даде още трима бонус към него....?[/quote]
И защото Лечков е искал 1 млн за Янев на Левски, сега ДАНС трябва да ги разследва?

Просто в Левски като вземат 1 играч го държат с години, ако става нещо от него и без да става де

. Докато при ЦСКА се продава при първата удобна възможност ! Така, че платено е за него някаква сума + някакъв процент от бъдещ трансфер ! Пак сте тъжни
delpi написа:Аз бих попитал автора на темата ако ние бяхме направили въпросните трансфери дали щеше да мърмори по този начин??? Взели ги - живи и здрави! Явно взаимоотношенията им с клубовете са добри. Кой ни е виновен на нас, че ни слагат високи цени на играчите? Ха познай кой?
Омръзнали ми е вече да повтарям, че от 7-8 години, ако не и повече трансферната политика на Левски както при купуване така и при продаване на играчи е тотално объркана. Затова и не можем да продадем играч като хората, затова и не можем да купим... най-пресния пример от преди няколко часа... искат го Веско Минев в Кьолн ама Гонзо не го пуска, защото нямал достоен заместник... ами Гонзо ако иска аз да ходя да намеря заместник на Минев? И така този играч друг шанс да излезе да поиграе в чужбина може и да няма! Всъщност заради подобни глупости на времето и кариерата на Гонзо се провали...
Много точно казано. В този случай може обвинявате Батков и там поста, на който в момента е Гонзо. Да не говорим че 2/3 от офертите, които се казват в пресата са