Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот MuroCSKA » 31 авг 2009 14:54

zlatan написа:когато се извърши някакъв трансфер се обявява в медиите параметри,срокове,цени и т.н.Защо е нужно това-заради данъци,ддс и тем подобни,когато това не се направи наистина има нещо гнило.цска официално не изнесе инэо за нито един от своите трансфери-повярвайте не ме и интересува,но има закони,ЗАКОНИ НАЛИ ТАКА г-н Б.Б.ТОВА Е ВСИЧКО и прав колегата да пита и за леков и за събев и за оня македонеца от пирин и за христолов и за мездра АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Аааааааааа е сега ми стана ясно. Значи, данъчните по цял ден четат вестници и сайтове, за да знаят кой колко данъци има да плаща. Ама си хитър,та знае ли се :) :) :)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 31 авг 2009 14:54

Lord VOODOO написа:
delpi написа:Всъщност заради подобни глупости на времето и кариерата на Гонзо се провали...

Бонзо сам си провали кариерата в Рен! Но явно сега иска да провали младите ви момчета, заради яд и завист.... дамз "секси" директор си имате...

Аз имам предвид офертите, коиото имаше за него далеч преди Рен... но тогава не го пуснаха. Не, че ако го бяха пуснали би имало гаранция за супер кариера, но все пак можеше и по-добре да се развие човека.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 31 авг 2009 14:55

palante написа:
love_hurts написа:Някой пак е тъжен ;) ДАНС за какво трябва да разследва. Един човек си продава частната собственост, той решава на каква цена ще е !

[/quote]не приказвай глупости. То тогава защо Лечков искаше 1 милион за Коста Янев от Левски а на вас ви даде още трима бонус към него....?[/quote]

И защото Лечков е искал 1 млн за Янев на Левски, сега ДАНС трябва да ги разследва? :lol: :lol: Просто в Левски като вземат 1 играч го държат с години, ако става нещо от него и без да става де :lol: :lol: . Докато при ЦСКА се продава при първата удобна възможност ! Така, че платено е за него някаква сума + някакъв процент от бъдещ трансфер ! Пак сте тъжни

delpi написа:Аз бих попитал автора на темата ако ние бяхме направили въпросните трансфери дали щеше да мърмори по този начин??? Взели ги - живи и здрави! Явно взаимоотношенията им с клубовете са добри. Кой ни е виновен на нас, че ни слагат високи цени на играчите? Ха познай кой?
Омръзнали ми е вече да повтарям, че от 7-8 години, ако не и повече трансферната политика на Левски както при купуване така и при продаване на играчи е тотално объркана. Затова и не можем да продадем играч като хората, затова и не можем да купим... най-пресния пример от преди няколко часа... искат го Веско Минев в Кьолн ама Гонзо не го пуска, защото нямал достоен заместник... ами Гонзо ако иска аз да ходя да намеря заместник на Минев? И така този играч друг шанс да излезе да поиграе в чужбина може и да няма! Всъщност заради подобни глупости на времето и кариерата на Гонзо се провали...

Много точно казано. В този случай може обвинявате Батков и там поста, на който в момента е Гонзо. Да не говорим че 2/3 от офертите, които се казват в пресата са :lol: :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 авг 2009 15:02

НЕ БЕ ЧОВЕЧЕ ТИ ОТКЪДЕ РАЗБРА КОЛКО ПЛАТИ РЕАЛ НА МАН ЗА РОНАЛДО ОКЪДЕ РАЗБРА МАН КОЛКО ПЛАТИ НА ТОТНЪМ ЗА БЕРБО ТОВА ИМАХ ПРЕДВИД.не се заяждам с вас,но ако не съм прав поправете но част от тези трансфери отиват за детско юношеския футбол,мисля че около 7%,повтарям не съм сигурен.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 31 авг 2009 15:06

zlatan написа:НЕ БЕ ЧОВЕЧЕ ТИ ОТКЪДЕ РАЗБРА КОЛКО ПЛАТИ РЕАЛ НА МАН ЗА РОНАЛДО ОКЪДЕ РАЗБРА МАН КОЛКО ПЛАТИ НА ТОТНЪМ ЗА БЕРБО ТОВА ИМАХ ПРЕДВИД.не се заяждам с вас,но ако не съм прав поправете но част от тези трансфери отиват за детско юношеския футбол,мисля че около 7%,повтарям не съм сигурен.

Ок. При сделка двата клуба се разбират дали да оповестят трансферната сума. Да ти изброявам ли случаите в които цената си остава клубна тайна? Нормално е при трансферни удари със световноизвестни клубове и играчи да се оповестява цена. Все пак това е част от PR на отборите и играчите.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 авг 2009 15:06

zlatan написа:когато се извърши някакъв трансфер се обявява в медиите параметри,срокове,цени и т.н.Защо е нужно това-заради данъци,ддс и тем подобни,когато това не се направи наистина има нещо гнило.цска официално не изнесе инэо за нито един от своите трансфери-повярвайте не ме и интересува,но има закони,ЗАКОНИ НАЛИ ТАКА г-н Б.Б.ТОВА Е ВСИЧКО и прав колегата да пита и за леков и за събев и за оня македонеца от пирин и за христолов и за мездра АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Абе пич, твоя работодател, ако въобще ходиш на работа, в кой вестник е обявил колко ти плаща? Тази материя ти е малко тъмна... Има си счетоводство. Ако думата одит ти е непонятна поинтересувай се...Апропо Рабех каква заплата взема и за колко го купихте? Пусни едно цитатче /разпечатка/ за пред нас. И питай Батков колко данъци е платил и колко не щото знам, че обича да говори пред медиите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 31 авг 2009 15:09

Абе какво ви интересува дали ни подаряват футболисти или ги плащаме на вноски.
Щом даден футболист има договор и картотека значи предишният му клуб е дал зелена светлина.
Взехме най-доброто в България - факт.
Никой не знае дали за половината футболисти е платено - факт!
Ако Борат беше толкова умен да ги беше привлякъл той пък ако ще и на ден по 1 лев да плаща за тях.
Изображение

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 31 авг 2009 15:11

Авторът на темата е пълен комплексар!С този автар на свиня....си му личи какъв е той всъщност.Когато купихме 10 футболиста ни се смеехте....тия куци българи от Слевин, Ботев, че и от Пирин взехте на последно място ще сте или в средата на таблицата.В Сливен тези момчета никога нямаша да видят Европа и по-важното нямаше да ги купят отбори различни от израелски или турски.Има още нещо щом Батков, който винаги реве този път не си отваря устата занчи всичко е точно.Парите, които получихме от ЛЕ са напълно достатъчни да си платим играчите..... ;)

П.П Не сме виновни ние за политиката водена от Левски!
Последна промяна от Empty на 31 авг 2009 15:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

На Един отбор му подаряват...

Мнениеот vasilev2 » 31 авг 2009 15:12

:arrow: Съвсем скоро истината за отборчето на войската ще лъсне в пълна сила!!! Тази победа над Динамо толкова я превъзнесоха в небесата, че ми е интересно след загубата от Фулъм и закономерното 4-то място в тяхната група как ще реагират??? :twisted:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 авг 2009 15:15

тук говорим за трансфер не за заплати,да одит знам какво ,а ти сигурно знаеш от миналата година що е то одит това ви беше миналата година в главите,заплатите наистина са тайна,колкото до моята заплата взимам чисто около 750лв нямам фишче да ти го копна,може би довечера,НО ТЕМАТА ,ТЕМАТА Е ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА ТРАНСФЕРНА СУМА.КЛУБНА ТАЙНА ТВА ОТКЪДЕ ГО ИЗНАМЕРИ НЯКАКЪВ НОВ ТЕРМИН ПРИ ТРАНСФЕРИТЕ.ДА ЗА НАС ЩЕ БЪДЕ ТАЙНА,АМА В ЕДИН МОМЕНТ ДА НЕ СТАНЕ ПАК БАТКОВ И БФС ВИНОВНИ.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”