Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: На Един отбор му подаряват играчи
Не мога да разбера едно. Какъв е смисъла да говориш с хора който си знаят само едно. Да ЦСКА взе голям брой играчи и смея да твърдя, че взехме най -доброто от бъргарското първество. Дали са платени или не си е въпрос на договорка между клубавете. Казвате, че нищо не било платено. Ами значи в отбора има много добри бизнесмени който скючват договори удобни за клуба ЦСКА. В Левски като не могат проблема си е изцяло техен. Дай сега ДАНС да разследва Левски примерно щото прибраха Минев и Христов без пари. Или, че се говореше за подписан договор с Да Коща още преди арбитража. В случая на левскарите тука никой друг не им е виновен освен Батков или който преговаря за трансферите.
[center]
[/center]

- Lord VOODOO
kempesmario написа:Хайде стига искам всички отбори да са равнопоставени и да на се играе задкулистно
И това казано от Левскар! Да и ние феновете на другите отбори искаме същото! Искаме на Левски да не им се подаряват дузпи, да не им позволяват да вкарват голове от засади, да не им отменят автогол поради засада!!!!!!!!!!, да им дават заслужените картони, но не!
Искаш честно първенство, което да е равпоставено... е тогава защо на мача Черно Море - Левски на дадоха 2 дузпи за моряците и червен картон още в началото на мача на играч на Левски, за да е същото като на мача от есента м/у двата отбора, само че на Герена? А?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Re: Миро Манолов в Левски до няколко дена
3 милиона+Тасевски и е ваш, това било условието
miteto_inter написа:Ивайло Ангелов винаги си е признавал,че е цесекар.Пред мен го е казвал!!!
Казваш следното....И той,както и изброените от мен журналисти,трябва да разберат,че с тези си коментари не помагат,а напротив,дори пречат на любимия си отбор.
А тогава мога ли да попитам за господата Русев,Грънчаров,Стоянов и някои други какви са,а?
Ами колега,той е казвал в едно тв предаване 10/64 май беше казал,че е локомотивец.В анкетата на БЛИЦ за спортните журналисти,той посочва,че е от Локо отново.В едно от последните издания на Трето полувреме Иван Вуцов се закачаше в типичния си стил,че е пристрастен към Локото и Ангелов каза,че е така.Е,кажи ми къде си го е признал публично?Изброените от теб журналисти,както и Ники Александров са си признали много отдавна и на мен ми прави удоволствие да слушам коментарите им,защото не са някакви злобари като ГА,Ефрем,Ченчев и т.н.Вальо малко не ме кефи,ама карай,пак е по-добре сто пъти от някои други като комплексаря Владо Зарков например

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
ти не си добре брат
kempesmario написа:Абе с вас чорбарите не може да се води диалог. Евала на трансферите които направихте , според мене Спас Делев е много добър футболист , Иван Стоянов - също , сега и Платини - добър е . Супер имате си трансферна политика , а ние нямаме. Само , че аз говоря за факти Левски иска Коста Янев от Сливен определя му се цена на 350 000 евро , после нова цена от 500 000 евро и изведнъж този хубавец и още трима негови съотборници отиват в ЦСКА като подарък ! Това какво е общи бизнес интереси и комисионни по оста ЦСКА - Сливен ??? И после ревеме за честно първенство с логото на Загорка и Форд Мото ...Хайде стига искам всички отбори да са равнопоставени и да на се играе задкулистно
Ако според тебе 1.2 евро еподарък-евала!-

-
- Контакти:
От Левски да не са решили да си правят колекция от ялови нападатели тип Жоро Христов.
Все такива трансфери да правите дано.

Все такива трансфери да правите дано.
kL4 написа:ти не си добре брат
И ти не си добре, цяло лято щяхте Кривия да взимате, сигурен бил, а какво стана

MuroCSKA написа:kempesmario написа:Сега не се правете на ни лук яли , ни лук мирисалиТи като много знаеш защо не си продадеш апартаменчето или къщата или имота на безценица или направо ми го подари
Защото вчера Гонзо казва , че в България собствениците на отбори надували цената на футболист желан от Левски ??? а ЦСКА ги взима същите за без пари. Разбира те ли на къде бия ? Нали и двата отбора и феновете са борим за прозрачност и честност. Сега хайде на принципа за вас може за нас неможе , защото ние с тебе си имаме общи фирмени интереси и трябва да изклатим другият нечестно и мръснишки
Ще ти отговора като Супе Любо на пресконференция: "Така, сега слушай ме".Как реши, че Титан нямат пари и не си плащат за иргачите. Ако помниш Делев не игра с Дери именно заради непреведени пари??? А в събота вечерта бях на едно събитие с дясната ръка на нашия шеф и си коментирахме някои неща за ЦСКА и мога да ти кажа, че не е като да нямаме пари. Въпросното момче е Левскар
Така че, по-малко злоба и си гледайте във вашето канче, че да не остане празно в края на сезона
Дясната ръка на Димитър Борисов е левскар?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
kL4 написа:Преди няколко часа разговарах с много добър приятел на Гонзо и чакаме развитие
И ти като какъв участваше в преговорите