Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bobi111
Контакти:

Re: На Един отбор му подаряват играчи

Мнениеот bobi111 » 31 авг 2009 13:51

buhinho написа:
Боримечката написа:
Майко,татко вие се обожествихте със отстраняването на Дин.Москва.Атоя Платини първо нека се докаже при вас и тогава се прави на умник.

Телюга ти знаеш ли изобщо от коя националност е този футболист?

Няма си и представа :) Остави го да си живурка в оборчето :roll:

Сега видях,че е бразилец и какво от това.това е поредния който не може да пробие в по-силно първенство.

krix
Контакти:

Мнениеот krix » 31 авг 2009 13:51

какво се оплаквате - имало е летен трансферен прозорец, всеки е можел да купува, ЦСКА с какво е виновен на левски, че сините за около месец говориха с Макриев и после взеха Бардон и Топузаков. те изобщо от левски проявили ли са желание към играчи - не

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 31 авг 2009 13:53

love_hurts написа:Някой пак е тъжен ;) ДАНС за какво трябва да разследва. Един човек си продава частната собственост, той решава на каква цена ще е !

не приказвай глупости. То тогава защо Лечков искаше 1 милион за Коста Янев от Левски а на вас ви даде още трима бонус към него....?
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 31 авг 2009 13:54

acmilan написа:Съгласен съм с автора,че няма кой да зададе тези въпроси към шефовете на изброените клубове.В България властва ресорната журналистика,чрез която феновете отговарят за любимия си отбор и всичко,свързано с него.Тази порочна практика не се е разпростряла само в Канал 3.И колкото и да не одобрявам някои позиции на Сашо Диков,освен него или някой от неговия екип,няма кой да зададе тези въпроси.Червените журналисти вдигнаха до небесата Любо Пенев и отбора му за успеха в Москва,а пропуснаха леко кристалната дузпа за Динамо.Да припомням ли как ГА,Мариян Макариев,Иван Ченчев и Явор Пиргов изкарват похода на Левски в УЕФА плод на слаби противници,късмет и съдийски аванти,а сега пропускат тази дузпа,която щеше да промени резултата в мача?Все се говори за сините журналисти,как изкарвали Левски най-великия отбор на света,а аз съм забелязал само критика от тяхна страна и то от много време насам,докато червените само величаят и преувеличават до небесата,нещо,което се отразява негативно и на самите футболисти на ЦСКА.Давам и два примера:след предното влизане в групите на УЕФА червените ресорни журналисти създадоха свръхочаквания към отбора,че едва ли не ще вземе УЕФА,вторият е миналото първенство,в което величаеха тима на Пенев и той се сгромоляса в дербитата.Дано не стане същото и сега в групите на Лига Европа,като българин ценя успехите и на двата гранда,зад които стои името на България.Проблемите в Левски идват от ръководството,а на ЦСКА от свръх надутите очаквания и величаене от ресорните журналисти.Не се имам за супер специалист,но изказвам наведнъж мнението си по някои въпроси,за които много хора дори не се и замислят.

Един от тези журналисти и коментатори е Ивайло Ангелов - той коментира Динамо Москва - ЦСКА София. Когато повториха положението на дузпата, той веднага каза "Ще си замълча". Ще мълчиш я, няма да си признаваш пред хората. Да те знаят що за стока си.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 авг 2009 13:55

хахаха ебати тия левскарите какви са ми смешни.до миналата година всички ни резаха за парите и бфс и нап и кой ли не, а сега всички са за цска и цска не плаща нищо на никой!хахах никой не ви е виновен, че батков няма пари да се усмихне и да купи играчи!винаги се оправдавате и винаги другите са ви виновни на вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 31 авг 2009 13:55

bobi111 написа:Сега видях,че е бразилец и какво от това.това е поредния който не може да пробие в по-силно първенство.

Като Изображение Франция например????Изображение
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 31 авг 2009 13:56

Сега не се правете на ни лук яли , ни лук мирисали :) Ти като много знаеш защо не си продадеш апартаменчето или къщата или имота на безценица или направо ми го подари :) Защото вчера Гонзо казва , че в България собствениците на отбори надували цената на футболист желан от Левски ??? а ЦСКА ги взима същите за без пари. Разбира те ли на къде бия ? Нали и двата отбора и феновете са борим за прозрачност и честност. Сега хайде на принципа за вас може за нас неможе , защото ние с тебе си имаме общи фирмени интереси и трябва да изклатим другият нечестно и мръснишки ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 авг 2009 13:57

Истина е,че ръководството на Левски е,според мен,е доста некомпетентно и си мисли,че с тези налични футболисти ще се представи достойно в Европа,в което силно се съмнявам.Вие,феновете,сами си знаете проблемите и не съм аз човекът,който трябва да ви ги посочва,но в действителност,при по-сериозна инициатива,някои от новите футболисти на ЦСКА можеха сега да са в Левски.Бай Ганьо трябва да разбере,че за да получиш,първо трябва да дадеш,а Гонзо да спре да парадира само с мъжествеността си,която е факт,но не може да е единствената предпоставка за успех на отбора.Всеки отбор в света се освежава всяка година,само според сините ръководители това не е нужно.За взаимозаменяемост и вариативност на няколко поста не може да става и дума.Дано все пак успеете да се представите достойно в Лига Европа.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 авг 2009 13:59

kempesmario написа:Сега не се правете на ни лук яли , ни лук мирисали :) Ти като много знаеш защо не си продадеш апартаменчето или къщата или имота на безценица или направо ми го подари :) Защото вчера Гонзо казва , че в България собствениците на отбори надували цената на футболист желан от Левски ??? а ЦСКА ги взима същите за без пари. Разбира те ли на къде бия ? Нали и двата отбора и феновете са борим за прозрачност и честност. Сега хайде на принципа за вас може за нас неможе , защото ние с тебе си имаме общи фирмени интереси и трябва да изклатим другият нечестно и мръснишки ;)

така е никой не обича Левски!Тези футболисти са на дадени клубове!Те си решават къде да ги пратят!Това е право на собствнеика!А ти не си никой, че да казваш ка кса станали трансферите. защото незнаещ сигурно какво е засада в играта обаче ми коментираш кой на кой дал без пари нещо!Смешен си !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 31 авг 2009 14:00

kempesmario написа:Как ще коментирате факта според пресата в България , че Мишел Платини излиза безплатно за ЦСКА ? Червените няма да плащат нито лев ????? евентуално ще поделят паричките с Черноморец при трансфер на същият ???? Аз такова чуда за първи път виждам !!! Това го няма никъде по света и за мене ми говори за корупция и делавери ?
Как ще коментирате изказването на собственика на Пирин / заклет чорбар / , че пари за Делев не е получил , но няма да спира развитието на футболиста ?????
Лечков да не се прави на света вода , ами да каже получил ли е парите по трансферите на четиримата от Сливен ?????? Мисля , че не е получил нищо !!!
ЦСКА взима на кило , не плаща , как става това бе !!! Няма ли свестен журналист да пита Лечков , Пирин , Черноморец , Коко ви Динев ???? Кво става бе купени шампиони ли ще стават тези бе ? На нас ще скачат на кръв , срещу чорбата ще се мотат а ПЪК И ПОДАРЯВАТ ИГРАЧИТЕ СИ ?????

А ти от къде знаеш, че ЦСКА не ги е платил тези футболисти?
А нормлано е Платини да е безплатен за ЦСКА при уговорка за делба 50/50 след трансфер в чужбина! Все пак Черноморец нямат шанс да продадът свой играч в чужбина за по-голяма сума от 300 хиляди евро (максималната сума, която Левски взима последните години за продадените си играчи), а ЦСКа от край време правят трансфери за големи суми в европески отбори! Ако приемем, че след една година ЦСКА продаде Платини на отбор от ранга на Леверкузен за около 1.5 милиона евро.... ми това прави 750 хиляди евро за Черноморец - много повече от 300-тата хиляди, които бургазлии иначе ще вземат! Така че нормално е да си дават играчите без пари, те са без пари само в болните сини мозъци!
Идеята е в това кога Левски ще почнат да продават в страни различни от Израел и Турция за суми по-големи от 300 хиляди евро, че и на тях родните отбори да им дават най-добрите си играчи без пари, срещу процент от следващата сделка!!!

А вече за Лече и карето от Сливен обясних в темата: Баткооооооооооооооооооооооов
Последна промяна от Lord VOODOO на 31 авг 2009 14:01, променено общо 1 път.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”