Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот moonlight » 31 авг 2009 00:53

DukeUnv написа:Да, съгласен съм с вас, само че нали знаете това кога ще стане.. Изображение

Честно казано , никога ,за съжаление :cry: Ама какво да се прави . Аз все се надявам, че ние сме Левски и ще излезем от групата в ЛЕ ,макар и трудно и без селекция ;) Все пак такава няма да ни е необходима , ако целия отбор излезе и играе от сърце :roll: (нещо ,което за съжаление ,също няма как да стане ) :cry:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот Ticha » 31 авг 2009 02:18

Толкова неграмотен тип като автора на темата рядко се среща. ;)

Brannik
Контакти:

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот Brannik » 31 авг 2009 04:01

cekupa написа:
L_Messi написа:
cekupa написа:Някъде из сайтовете засекох тази информация имате ли подробности

Махни комунистическата петолъчка от Апостола, безродник!

Апостола е за всички не само за левски! 8-)

Апостола не е болшевик !!! тази петолъчка е сложи на дядо си Шумкар

vesodoc
Контакти:

Re: Що не си върнем Ричи ?

Мнениеот vesodoc » 31 авг 2009 07:21

Ами, в общи линии разбрах защо няма да стане работата с Ричи. Красавецът няма да се навие на 1500 лв.
А относно това защо не се налагат момчета от школата, мисля, че за всички е ясно!
Защото не се завъртат пари около тях. Подписва се е договор, почва да им се плаща 2000 - 3000 лв. и това е! Няма комисионни!
Ей за това не се налагат юноши от школата!!!
И няма скоро да започнат изобщо да се налагат. Защото всъщност истинските, свежи пари от футбол в България падат покрай трансферите. И понеже извън Левски трансфери няма, трябва да се правят трансфери КЪМ Левски. Един е трансферът от Жоб примерно, друг от Цачев, всъщност при Цачев е точно никакъв! Е!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Какво стана с Животното?

Мнениеот levskarinvt » 31 авг 2009 10:26

Някой знае ли нещо около трансфера на Емил Аргиров в Левски.Имам чувството, че около тежките ни мачове наще го забравиха това момче,а аз си мисля,че може да ни е от полза.

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Re: Какво стана с Животното?

Мнениеот spartaka » 31 авг 2009 10:32

И аз се чудя какво става,засега поне игра последните мачове за Спартак,както винаги на постоянното си добро ниво ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот MuroCSKA » 31 авг 2009 10:34

ТаралежВгащите написа:
Делибаш написа:
plamenst7 написа:...Сърмов, който е наказан срещу Виляреал?

[offtopic]Леле, голямо черпене ще черпя, че Оня няма да ми вдига кръвното /и без това е високо/! ;)[/offtopic]

На мен пък ми омръзна от хора с комунистическо мислене ! Явно 20 години не стигат за да почнат да мислят нормално.
Батков е собственик на отбора . Левски като клуб не е мой и твой, няма на всеки му по равному и разни такива глупости от Маркс и Енгелс. Когато и каквото собственика на клуба реши това ще става. Ти ако искаш някаква промяна вади пари и купувай отбора. Като нямаш пари си дъвчи палеца и не се прави на велик .... С приказки и с "герои около софрата" 5 века сме ......

Ето такива като тебе ме провокират да пиша във вашия форум.До колкото виждам ти си единствения, чиито постове са насочени към ЦСКА. КОментирай си твоя отбор както правят твоите съмишленици. А по въпроса, че вие не продавате играчи - е как да продадете като ги искат само в Израел и Кипър???? А и казваш Оуен е вкарал купища голове - хм, 1 гол миналия ма4 не е много голям куп, не мислиш ли? Ама комплекса "Бербатов" е много силен, нали??? Хайде със здраве.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 31 авг 2009 10:40

Не знам.Аз все си мисля,че няма да е никак лошо да го вземем ама явно не на това мнение са наще отговорни лица. :x

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 31 авг 2009 10:40

Нещата може да се тълкуват и по този начин - Няма да има трансфер на Живко (винаги съм се чудил кой ли ще го поиска!) и на този етап нещата остават без развитие... Възможно е и липсата на развитие да се дължи на ...липса на пари от страна на Батков (а това вече отдавна не е новина!)...... Всъщност реално погледнато през последните 2 години Батков не е вадил пари за трансфер....

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 31 авг 2009 10:43

Kruseiro написа:Нещата може да се тълкуват и по този начин - Няма да има трансфер на Живко (винаги съм се чудил кой ли ще го поиска!) и на този етап нещата остават без развитие... Възможно е и липсата на развитие да се дължи на ...липса на пари от страна на Батков (а това вече отдавна не е новина!)...... Всъщност реално погледнато през последните 2 години Батков не е вадил пари за трансфер....

Може и това за Живко да е вярно,но в крайна сметка колко пари ще ни струва Аргиров-най-много 300 000(дори по-малко).Не мисля,че Батков е закъсал чак толкова много,че да ги извади тези пари.

Върни се в “Архив”