DukeUnv написа:Да, съгласен съм с вас, само че нали знаете това кога ще стане..
Честно казано , никога ,за съжаление

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
DukeUnv написа:Да, съгласен съм с вас, само че нали знаете това кога ще стане..
cekupa написа:L_Messi написа:cekupa написа:Някъде из сайтовете засекох тази информация имате ли подробности
Махни комунистическата петолъчка от Апостола, безродник!
Апостола е за всички не само за левски!
ТаралежВгащите написа:Делибаш написа:plamenst7 написа:...Сърмов, който е наказан срещу Виляреал?
[offtopic]Леле, голямо черпене ще черпя, че Оня няма да ми вдига кръвното /и без това е високо/![/offtopic]
На мен пък ми омръзна от хора с комунистическо мислене ! Явно 20 години не стигат за да почнат да мислят нормално.
Батков е собственик на отбора . Левски като клуб не е мой и твой, няма на всеки му по равному и разни такива глупости от Маркс и Енгелс. Когато и каквото собственика на клуба реши това ще става. Ти ако искаш някаква промяна вади пари и купувай отбора. Като нямаш пари си дъвчи палеца и не се прави на велик .... С приказки и с "герои около софрата" 5 века сме ......
Kruseiro написа:Нещата може да се тълкуват и по този начин - Няма да има трансфер на Живко (винаги съм се чудил кой ли ще го поиска!) и на този етап нещата остават без развитие... Възможно е и липсата на развитие да се дължи на ...липса на пари от страна на Батков (а това вече отдавна не е новина!)...... Всъщност реално погледнато през последните 2 години Батков не е вадил пари за трансфер....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта