Висша лига - сезон (2017-18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2017-18)

Мнениеот rhaegar » 01 апр 2018 23:24

Може пък и аз да не съм разбрал/запомнил правилно за Тухел. Иначе не е лош треньор. Нямам против да е той, но се съмнявам. Според мен ще опитат да докарат оня ужас Енрике, след това Сари, ако не стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 01 апр 2018 23:47

Thsmith написа:
Furious_Monk написа:
Тухел си тръгна заради липсата на подкрепа от страна на ръководството. Първо- неразбирателство след бомбения атентат, второ- продажба на основни фигури от отбора му.

В БВБ свърши страхотна работа, по негово време немците бяха приятен за гледане отбор и не падаха с по 6 гола от Байерн.Много е интересно какво ще постигне в следващия си отбор.

По негово време Байерн се водеше от един наркоман, а не от Юп... принципно Юп и седмица сложи на пеповите тактики макар и в представена от друг и то в ШЛ :lol:

И не е неразбирателство след бомбен атентат, а страхливост и истински германци в ръководството на отбора.

Ако ще взимат нов треньор, дано да е някой свестен. Ето Бай Фабио е свободен, а не от дървените философи с глупавия футбол.

Глупав футбол е този, който нито носи резултати, нито радва окото. 8-)

Ериксен е егати животното. Заслужава си 100-те милиона на този пазар.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 апр 2018 00:22

Ето Бай Фабио

Ван Гаал #2.
И двамата лежат на стари лаври от 90-те години.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 02 апр 2018 02:36

Тоя смитито пак не го слуша главата. :lol:
Първо юпито беше ШИБАН и разчекнат анално от Дортмунд с 2-5 на финала за Купата 2012г., на юпчо оня ден му беше първата голяма победа на Дортмунд, при предишния престой 2011-2013г. има само 2 победи над Дортмунд от близо 10 мача и двете с по 2-1, а загубите му от Клопо се редяха една след друга, като черешката беше именно онова 2-5 на финала за Купата на Германия 2012г.! Представям си Пеп ако загуби какъвто и да е финал с 2-5 какви неща ще се пишат. :lol:
Второ - юпчо червендалестия седмица на Барса не е слагал, още по-малко на Пеп, а победи Барса на раково болния Тито с 4-0 и 3-0 (Барса практически беше без треньор, да не говорим че Меси и други основни фигури изобщо не играха в единия мач). Кво ми събира общия резултат от двата мача не е ясно. По тая логика и на Байерн може да намерим някои срамни общи резултати с по 0-9, но това не значи че са пуснали тия голове в един мач. Иначе на самия юпчо 7цата му е сакрално число, щото самия той като треньор на Бенфика губи мач за Купата на УЕФА от Селта с 0-7, т.е. са му слагали седмица в дупарата в един мач и то официален. :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 апр 2018 03:27

Брей... нямах представа, че слагат на някого нещо в задниците след футболен мач. Аз знам, че един печели, а друг губи, но сигурно е ваша практика. Чудно колко време сте ходили с памперси след онзи севън up? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 02 апр 2018 13:47

Не, просто ти опровергавам малоумните предположения, да не говорим че стиловете на Пеп и на Тито (лека му пръст) се различаваха доста, даже при Тито Барса от сумати години загуби владеенето на топката и то в мач срещу Райо Валекано 40% на 60%, отборът заигра твърде директен футбол и с тоя начин на игра именно катастрофира срещу Байерн. При Пеп скучен не-скучен стил, такива загуби бяха изключени да се случат. Същото беше и при Луис Енрике, който също залагаше на директен футбол и по-малко владеене на топката, дълги пасове напред към триото и там каквото измислят (халфовата линия направо беше прескачана), и макар да спечели требъл първия сезон, после нещата рязко тръгнаха надолу, за да се случат резултати като 0-4 от ПСЖ и 0-3 от Юве. Простата логика на футбола е че владеенето на топката ограничава шансовете за брой атаки на противника за 90 минути. Когато умишлено предоставиш топката на противника, така сам му предоставяш повече възможности, и дори и да имаш стабилна защита тя в един момент ще се пропука, когато сам си се поставил под константен натиск на другия отбор и му предоставяш топката. Това нещо Пеп го е разбрал още като начинаещ треньор и знаейки че някои мачове може да се превърнат в скучни, недавайки топката на противника и разигравайки повече време в центъра, той добре знае че това всъщност отново е вид предпазливост и редуциране на броя шансове за атаки на другия отбор. Ето даже и един фен на Реал Мадрид (CSKA69) го е прозрял това нещо и е фен на Гуардиола, въпреки че мрази Барса. :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 апр 2018 14:31

rhaegar написа:Не виждам какво може да спаси Сотон и УБА. Вторите са чисти пътници, в тотално пропадане са. Първите пък имат ужасна програма, а и играят ужасно. За мен са сигурни изпадащи. Въпросът е, кой ще е третият.

новите новаци дали ще са по-добри?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 апр 2018 14:45

Алън Пардю вече не е мениджър на Уест Бромич. Според официалния сайт на "дроздовете" двете страни се разделят по взаимно съгласие, като причината са лошите резултати на отбора, който загуби последните си осем мача в Премиър лийг. Дарън Муур ще води тима, докато бъде намерен нов постоянен наставник.

56-годишният Пардю бе назначен на 29 ноември, на мястото на Тони Пюлис. Под негово ръководство УБА спечели едва един мач и събра само осем точки от 18 срещи. В момента "дроздовете" са на 10 пункта от спасителната зона, като до края на сезона имат шест мача, така че шансовете за спасение за илюзорни.

Джон Карвър, асистентът на Пардю, също напусна поста си.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 апр 2018 15:03

Alexx написа:
rhaegar написа:Не виждам какво може да спаси Сотон и УБА. Вторите са чисти пътници, в тотално пропадане са. Първите пък имат ужасна програма, а и играят ужасно. За мен са сигурни изпадащи. Въпросът е, кой ще е третият.

новите новаци дали ще са по-добри?

Улвс със сигурност :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 апр 2018 15:35

Уулвс е редно да се стабилизират във ВЛ, с тия собственици. Даже е вероятно да са в средата на класирането, ако продължат с инвестициите.

Кардиф са ми съмнителни, въпреки силния сезон който правят. Колкото до третия, нека първо видим кой ще е. Фулъм и Вила ми изглеждат една крачка пред останалите, изглежда имат потенциал най-малкото да не са дънни риби във ВЛ, ама е рано да се каже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”