Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот Furious_Monk » 30 май 2016 13:51

А, не след потресаващото зрелище на което станаха свидетел на мача Манчестър Юнайтед-Лестър, просто нямате право хора. :lol: Там дори не знаеха какво искат да правят с топката, камо ли да съумеят да създадат нещо.Иначе след повторно гледане- финалът си е един приличен мач с добра атмосфера и няколко добри футболни момента. Когато срещу теб е един от най-добре подготвените тактически отбори, който затваря по страхотен начин пространството, а от другата страна е един от най-техничните такива, при такъв залог, е нормално да не се получи особено зрелищен мач.

За разлика от Висшата лига, тук се залага на футбола, а не на цирка. При два равностойни отбора е нормално и мачът да придобие подобен вид, в който топката да не лети между двете наказателни полета, по-бързо от мисълта на самите играчи на терена.

Роналдо направи достатъчно на осмина и четвъртфиналите за да бъде там, но дори и така да е, един Грийзман също страшно много заслужава признание за сезона, който направи.

Джак, не сте проклети, просто нещата стават с постоянство, труд, много усилие и неотстъпчива вяра. Тази година за много малко, ако догодина или по-догодина запазите треньора и състава си,е много вероятно да я вземете. Вие вече натрупахте солиден опит. Реал загуби няколко полуфинала за да може за последните 3 години да я спечели два пъти. Просто трябва да губиш, да показваш характер и да ставаш, докато хванеш и своя момент.

Всяко развитие на един отбор става поетапно. Освен може би в Арсенал, където Венгер показва завидно постоянство в целите си. В момента да сте сред 4-най-силни отбора в Европа, но от тук насетне всичко зависи от работата на ръководството ви.Дортмунд също бяха сред тях, е нямат два финала, но това са подробности. След това им се наложи да реаорганизират нещата и загубиха две години за намира на новия си облик. Според мен от това което направите това лято може силно да зависи, дали ще спечелите ушатата следващите години, а може и да бъркам.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 май 2016 13:55

Furious_Monk написа:А, не след потресаващото зрелище на което станаха свидетел на мача Манчестър Юнайтед-Лестър, просто нямате право хора. :lol: Там дори не знаеха какво искат да правят с топката, камо ли да съумеят да създадат нещо.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 май 2016 14:11

Това е мач от първенството. Тука говориме за финала на най-комерсиалния турнир в Европа :!: Не може финала да има подобни селянии, като горепоказаната, а съботния си ги имаше :lol: :lol: И преди е имало трагични финали ( Юве - Милан, например ), но тоя ме изненада, с оглед на качеството на играчите, замесени в него :| Не знам, може и да съм облъчен от Боби Борисов, но за мен последните години ШЛ отстъпва много на ВЛ като интрига и зрелище, ама много :| В ШЛ имаме все на все 5-6 интересни мача на сезон - 1-2 решаващи последни мача в групите, някой интересен жребий на 1/8 или 1/4 и финалната четворка - Барселона, Реал, Байерн и още един ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 май 2016 14:35

Футболът става с всяка година по-скучен. Финалите на американските спортове бяха далеч по-интересни и драматични. Нищо чудно финалите на другите спортове да са били по-интересни.
В последно време дори ЛоЛ и ДОТА2 са по-интересни за гледане.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 май 2016 14:54

[offtopic]Е, LoL чак.........прекалено токсично общество е това. :lol:[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2016 15:32

boabbb написа:Ужас, братче ... За първи път си легнах преди края на финала, и тука да го напиша, че е по-актуално :| С това ботушарене и гнясане, испанските отбори направо е*аха майката на ШЛ ! На кого му е интересна подобна простотия, то нивото на ЦСКА - Монтана беше по-високо :lol: За това Висшата лига ще дръпне не 5, а 7-8 млрд. за следващия тригодишен период, а другите ще останат да се облизват ... Единственото добро в редовното време, което видях, по-скоро чух, беше песента на феновете на Атлетико 8-)

А във ВЛ стават страхотни мачове.....
Последните години мачовете им са много скучни и заспивам на тях. Малко са мачовете, в които се играе красив футбол. Казвам го, защото изтъкваш ВЛ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2016 15:37

JackPackage написа:
sapio0o написа:Пък за песните не знам какво си чул или видял, но мадридистите бяха една, че и две идеи по-гласовити през цялото време. Айде без да се правим на интересни.

LOOL :lol: :mrgreen:
Те във собствения си сектор едвам се чуваха вашите :lol: :mrgreen:
На трибуните, в метрото и по целия град (освен фен зоната на Реал) се чуваха нашите песни! :twisted:

ПП: Честита купа, явно не ни е писано на нас....проклети сме в този турнир - за 3 минути и едни дузпи губим 3 ШЛ.... :cry: :oops:

Не знам как е било на живо, но по телевизията - когато мадридистите запееха, се чуваха по-силно от на Атлетико, с изключение на 1-2 момента.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 май 2016 15:53

На мен друго ми казаха неутрални които са гледали по тв, но както и да е...може те да са слушали точно тия 1-2 момента :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 май 2016 15:58

Аз си гледам "Левски", "Челси" и "ЮВЕ". Другите мачове...едно полувреме. Последният ми цял мач беше на Боро и чайките, като правих и доста други работи, докато ги гледам.
Принудих се да "ритам", за да не умре напълно страстта ми към играта. Досадни са ми всички мачове. Нивото е ниско; играта еднообразна; липсват личности, с които да се надъхам; прекалено много медийни зомбита. Вече не мога ѝ мачове на запис да гледам, а преди не беше така.
Нещата са комплексни, но безразличието към играта постепенно ме завладява.

ПП Висшата лига, все по-малко прилича на себе си. Само, като се видят колко континентални треньори има и колко британски...То останаха ли шотландци?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 май 2016 16:05

Еми ето на, сега европейско следва. Аз изобщо не се вълнувам, а едно време с такова удоволствие следях националните отбори. Ама дай да сравним футболистите от 90-те до 05-та и сега.. Английското също го следях много до 2011-та. Някак всичко умира, но не е само във футбола. И тениса по същия начин, формулата не я гледам стана 3-4 години. Боксът и той мега зле. Всичко се срина.

Висшата лига догодина ще се гледа само заради треньорите. Няма как да не ти предизвикат интереса.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”