Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот yasen » 30 авг 2009 19:12

Sleepwalker написа:Ами прави сте,затъва любимия ни отбор!Имало финансова стабилност и такива глупости...няма такова нещо,това че играчите си взимат заплатите,не значи кой знае какво.Ако е финансово стабилен отбора,но няма пари дори за футболист от нашето първенство,значи това е съществуване на ръба!Още утре може да стане нещо и наш Борат да влезе във филма "Цска 2008"!Всеки отбор,било то и беден,трябва да се развива някак!Като не можеш да купуваш,произвеждай!Ама ние и това не правим!Изкараме някой читав играч и хоп-претотстъпен в някой средняк от А група!Писна ми вече,искам отборът ни с нормален президент и собственик,а не адвокат с голяма уста и малък ум!

Абсолютно подкрепям! А Гонзо е изтривалка на Батков...

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 30 авг 2009 19:13

kempesmario написа:Абсолютно съм съгласен с мнението за трансферната политика на отбора. А тя е никаква. Просто такава не същуствува. Много лошо е да си подлога на този мръсник Батков . Дано Ники Димитров влезе във форма и извади сезона . Но това почти не го вярвам.

А вашата трансферна политика каква е ???? Събрахте 50 футболиста и как ще се обиграят, ако бъдат използвани всичките ??? Те до Нова година ще си учат имената и ще си запомнят физиономиите, а след това ще бъдат разпродадени като негодни и почвате пак отново. Тоя филм го гледаме вече 20 години и се смеем от сърце ..... :)
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 30 авг 2009 19:22

turbogena написа:Ей главата ме заболя от тия тъпи изказвания ,разбрахме че в ЛЕВСКИ уж нямало резерви ,разбрахме че уж имаме 25 равностйини футболисти :evil: и като го няма Влади Гаджев сме гола вода в средата ,добре че е Бардон ,за нападението пък въобще не ми се говори ако имаме такова :evil: нали щяхме да взимаме някакво момче от Спартак Пловдив ,кво стана? :evil:

МОМЧЕТО ОТ ПЛОВДИВ Е ЗАЩИТНИК И Е ГЛАСЕН ЗА ЗАМЕСТНИК НА МИЛАНОВ

Потребителски аватар
cekupa

Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 19:24

Някъде из сайтовете засекох тази информация имате ли подробности
А ние мразим Лефски!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 30 авг 2009 19:26

groti написа:Абе,не разбрахте ли,че Гонзо не го мисли това. Той е изтривалка на мустакатия гад. С него си мие ръцете.Както преди 3 години Мъри уж не искаше футболисти. Няма такъв треньор,няма такъв спортен директор които да не искат по-добри футболисти. Жалко ,че не казват истината ,а позволяват да са изтривалки на Батков

blue_dobrich написа:Ами така е!!!
Вместо Грънчаров да задава въпроси за селекцията, той пише теми за взаимоотношенията си с Мъри. Сякаш ни интересуват.
Уважавам Гонзо и сигурно отгоре му говорят разни неща, ама поне той да не си затваря очите!!!
Батков си изми ръцете с ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ като Вуцов, Велев, Стоилов и Боримиров. Дано с Гонзо не се получи същото.

Много добре казано, момчета, мен много ме боли от това, че с Гонзо става същото, каквото стана с предшествениците му. И както написах преди време - Батков знае, че вече няма да може да манипулира Сираков, затова не го иска в Левски, а само се подмаза на конгреса на феновете с него.
И да допълня за Батков.
Той вече добре си е направил сметката какво ще вземе от участието ни в групите на ЛЕ, а пък ако изпадне и нещо от някоя друга точица още по-добре. Подсигурил се е и с медиите в случай на 6 загуби и неприятна голова разлика, пък и знае добре как да отклонява вниманието им. Сигурно ще продължи да говори и за играта на отбора, както прави напоследък, а чат-пат ще прави по някое гръмко изказване като това след мача с Дебрецен. Ще изчака спокойно зимния трансферен прозорец, където ще се опита да продаде някой измежду Тасевски, Хичо, Живко, Рабех и Жо, и пак ще вземе някой лев, а трансферната ни цел сигурно ще е Кривия.
Последна промяна от L_Messi на 30 авг 2009 19:28, променено общо 1 път.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 30 авг 2009 19:27

Мислете малко-ако нямахме тези3,5млн. в касата,Батков щеше да закрие Левски ли?Немал пари,ами 3млн. малко пари ли са или той си мисли,че Левски е само негов!?Ако е така,значи е свръхнаглец,а ако няма пари и въпреки това не прави нищо по въпроса с нови спонсори и т.н.,то тогава е и лъжец!Батков,не си решавай проблемите(ако имаш такива) чрез Левски,това ще ти се върне като бумеранг на тъпата глава,Гонзо,кажи истината,за да те уважаваме завинаги и изцяло,не слугувай на Батков!Особено,ако той ни води по пътя на Ботев!!!Няма ли един мъж на място в Левски,който да каже истината,ами това вече не се търпи!!!С отстраняването на Баку ли ще се хвалим,това ли ни е тавана,къде са парите,Левски ЕАД ли е???Някой да отговори!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Левски с апетит към Миро Маналов!

Мнениеот L_Messi » 30 авг 2009 19:31

cekupa написа:Някъде из сайтовете засекох тази информация имате ли подробности

Махни комунистическата петолъчка от Апостола, безродник!

Потребителски аватар
cekupa

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 19:33

L_Messi написа:
cekupa написа:Някъде из сайтовете засекох тази информация имате ли подробности

Махни комунистическата петолъчка от Апостола, безродник!

Апостола е за всички не само за левски! 8-)
А ние мразим Лефски!

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 30 авг 2009 19:39

И какво от това?
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 30 авг 2009 19:40

Никакъв шанс Левски да вземе Манолов , от морето няма да го пуснат , а и да искат да го пуснат ще искат мн пари , които левски няма ;) ;) :!: :mrgreen:
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Върни се в “Архив”