Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Що не си върнем Ричи ?

Мнениеот DukeUnv » 30 авг 2009 18:48

groti написа:
DukeUnv написа:Тая тъпа трансферна политика за връщането на стари играчи според мен е напълно излишна. Добре съгласен съм, че Бардон и Топчо бяха най-добрите ни трансфери за момента, ама айде няма нужда да връщаме пак същите играчи. По-добре да купим няколко нови и млади дето имат голямо желание за игра и биха се утрепали за титулярното място в Левски. А не такива дето вече са били в клуба и знаят, че и без да показват игра пак ще ги пуснат..

Нека те поправя.Бардон и Топчо са ЕДИНСТВЕНИТЕ трансфери за момента. Иначе и аз не съм привърженик на такава политика,но имаме нужда от халф.А Ричи е 100% по-качествен играч от Саша (а...него го забравих,като трансфер..чудно защо).

Мда извинявам се. То всъщност и аз колко да съм тъп, че си помислих, че имаме други трансфери освен тях.. :roll: Докато не почнат да се взимат млади играчи, които имат желание за игра както казах, няма как да прогреса в отбора, който всички очакват. Трябват ни такива дето даже и аз 15 мин да ги пуснеш да изядат тревата. Е тогава вече ще имаме малко прогресче. А с тоя тъпанар Батков, който се свиди да отдели пари за играчи нищо няма да стане. Защото нали гледаш какво става. Когато някой се контузи и всички почват да треперят, как няма кой да го замести. Именно за това ни трябват играчи - на приказки Баткоф винаги е бил Супермен, ама действия трябват..
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: ПОСЛЕДНИЯТ ЗАКУПЕН ОТ ЛЕВСКИ...........

Мнениеот turbogena » 30 авг 2009 18:49

Данчо Милиев е добър защитник ,до 2-3 години трябва да е от титулярната двойка защитници заедно с Генев
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: ГОНЗО: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДРУГИТЕ, НИЕ СИ ИМАМЕ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот arekusanderu » 30 авг 2009 18:52

Такова ви е ръководството и Батков гледа да прибере повече пари и въобще не му е зор за кръжавия ви отбор .. айде с успех в групата ви :mrgreen:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 авг 2009 18:56

Имаме футболисти за "А" група, ама за Европата сме кръгла НУЛА!

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 30 авг 2009 19:00

vladomin_ написа:Видяхте ли чорбата купиха Платини от Черноморец. Имат вече 4 нападатели за първенството и за лига Европа. Да не си отлагат мачовете, което е приоритете само за Левски и за Литекс. Добре поне, че Мърльо се махна, така че засега може да сте само Вие сините говеда.

И кво като са купили Платини тоя да нее някои извънземен, ще го видим него какво ще направи. И Жоро Христов бележеше всеки мач но като доиде в Левски нещата се промениха ;)

Потребителски аватар
cekupa

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 19:03

Ако не земете нападател тези дни не ви виждам в европа не се заяждам
:shock:
А ние мразим Лефски!

Потребителски аватар
cekupa

Мнениеот cekupa » 30 авг 2009 19:04

Не се заяждам но с Пеньо и Еньо не ви виждам в атака..
:?
А ние мразим Лефски!

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 30 авг 2009 19:08

Помните ли онези 10 мача през пролетта и след това 9.05.2009 година.
Просто историята ще се повтори отново и след две седмици ще гледаме "Голямото червено плачене" :) :)
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Бой по трибуните!

Мнениеот bigbonusprize » 30 авг 2009 19:10

ПилотКамикадзе написа:
z_to написа:НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО В СОФИЯ Е ТАБЕЛАТА ЗА ВАРНА .
ВАРНА Е СИНЯ, ЗАЩОТО ЛЕВСКИ ГО ИМА

Комплексирано селско изказване! Варна няма да настигне София ако ще да се затичат един към друг двата града! И защо живееш и работиш в София като си толкова ербап? Впрочем питаш тия от Люлин защо живеят там, били бедни, а ти от кой квартал си в СТОЛИЦАТА? Да не си от Младост, ха ха... :mrgreen: Впрочем от както Варна стана втория по големина град в България установих, че има един "синдром на втория град". Винаги селянчетата от втория град, почват да се ежат и да говорят против София и столичани с някаква необяснима и неистова тотално комплексарска злоба. Така докато Пловдив беше втория град у нас, заучената фраза на майните беше: "Шопи, до 10 години ставаме столица"... мууууааааааааа ха ха ха ха :mrgreen: А сега като изпаднаха на 3-та позиция и реалността ги удари право в очите, заучената им фраза вече е: "Майна, София е друга България", демек признават си вече, че сме на светлинни години разстояние! Та и вие ГАГАУЗИТЕ сте същите смешници, станахте втори град и нещо какво си въобразихте не знам, ама такава масова антисофийска истерия сред вас каквато се наблюдава в момента, не помня да е имало докато бяхте трети. И пак по същия начин както с майните, след някоя и друга годинка реалността ще ви удари в очите и ще почнете да повтаряте и вие: "Мой, София е друга България"! Боже колко комплексирани селяни има в България, Боже!

Бе аз не съм от Варна ама също мога да кажа, че София е ужасно място за живеене...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 30 авг 2009 19:11

Ами прави сте,затъва любимия ни отбор!Имало финансова стабилност и такива глупости...няма такова нещо,това че играчите си взимат заплатите,не значи кой знае какво.Ако е финансово стабилен отбора,но няма пари дори за футболист от нашето първенство,значи това е съществуване на ръба!Още утре може да стане нещо и наш Борат да влезе във филма "Цска 2008"!Всеки отбор,било то и беден,трябва да се развива някак!Като не можеш да купуваш,произвеждай!Ама ние и това не правим!Изкараме някой читав играч и хоп-претотстъпен в някой средняк от А група!Писна ми вече,искам отборът ни с нормален президент и собственик,а не адвокат с голяма уста и малък ум!
Изображение

Върни се в “Архив”