Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 12:19

tornadoto_96 написа:
fcb_bg написа:Брей, помолих някой който се има за разбираш от играта да коментира 2 клипа. няма братче. Цъфна един фен на Реал, тупна се в гърдите, че ще го направи и дотам беше.
Ама к'во ли се чудя и аз, като всички са специалисти само по ситуациите в полза на Барселона.
Комплекс към силния на деня и към диктуващия модата.

Отговарям ти веднага. Пуйол беше последен в защитата, ако не беше спънал Сеск гола е сигурен. При втората ситуация доколкото виждам Неста има възможност да спре Меси.

Брей, дядо Неста да не е с ядрен реактор вместо дробове и с двойно турбо в за*ника, че го слагаш за спасител на гола? Аз доколкото виждам Антонини, който прави дузпата е Последен в защита. К'во следва при фаул на играч, който е последен пред вратаря си?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 12:22

gunnersbg написа:
fcb_bg написа:Отворете един футболен учебник и вижте какво е описанието на играта и какво е позволено. Дърпането в пеналта е нарушение и толкова. Ама сега няма проблем с правилника - щом е свирено за Барса, значи е грешно .

Дърпането в пеналта е нарушение, КОГАТО ТОПКАТА Е В ИГРА. В моментът в който топката е в игра има по-скоро нарушение на Пуйол отколкото фал на Неста. Ето защо тази дузпа беше измислена, защото не е по правилата на футбола.

И много ми хареса мякой от задните коментари - дори в женския футбол има единоборства и влизания. А симулациите на Барса няма такава пародя братче. Пълен цирк. Като кегли падат

Ааааааахахахаха, сега Пуйол ще излезе виновен за цялата ситуация, а Неста е чист като девственица. Сигурно и Пуйол сам си е опънал фланелката в мача преди седмица.... Опаааа, то май според някои изобщо е нямало мач в Милано.

Ах как искам срещу Челси да свирят 2-3 тъча за дузпи заради такива като вас!!!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 12:24

Сл321, ти ли беше говорил за реваншизъм? Я да видим сещаш ли се какви бяха обясненията за гола на Милито след мача с Интер в темата?
"Голяма работа, нали се сещате какво стана с Челси....".

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 апр 2012 12:44

Middlesbrough написа:Много ли ви е яд аааа ... малко ми беше тъпо след дузпата на Неста , но от тая помия и злоба дето изливате и умаловажавате футболистите , играта и трофеите на Барса , вече не ми пука , даже искам Челси много да ги отрежат срещу Барса !!!

:mrgreen:
И аз бях така след отменения гол на Маймунтари срещу Юве.. :mrgreen:
Ама после чувството се обръща в искане на още повече съдийски тесли..аххаха
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 апр 2012 12:47

fcb_bg написа:Сл321, ти ли беше говорил за реваншизъм? Я да видим сещаш ли се какви бяха обясненията за гола на Милито след мача с Интер в темата?

Не стига че запазвам мълчание и гледам да не нападам много,ти пак за мен се сети. :roll:
Така и така си се сетил за мен да те питам след като твърдиш че :
fcb_bg написа: Дърпането в пеналта е нарушение и толкова.

Това какво е?
Изображение
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 12:54

sl321 написа:
fcb_bg написа:Сл321, ти ли беше говорил за реваншизъм? Я да видим сещаш ли се какви бяха обясненията за гола на Милито след мача с Интер в темата?

Не стига че запазвам мълчание и гледам да не нападам много,ти пак за мен се сети. :roll:

Това какво е?
Изображение

К'во, к'во - дузпа е , к'во. За тая ситуация съм ти казал още преди месец, че е дузпа.
Разликата е там, че аз съм готов да си коментирам и неудобното, а за други съществува само Втора Измислена Дузпа, 45 Несвирени преди 3г. и т.н. Това е дразнещото.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 апр 2012 14:18

fcb_bg написа:
sl321 написа:

Това какво е?
Изображение

К'во, к'во - дузпа е , к'во. За тая ситуация съм ти казал още преди месец, че е дузпа.
Разликата е там, че аз съм готов да си коментирам и неудобното, а за други съществува само Втора Измислена Дузпа, 45 Несвирени преди 3г. и т.н. Това е дразнещото.

Аа добре.Щото бях останал с впечатление че не я броиш към отсъжданията във ваша полза.Аз съм останал с впечатление по думи на фенове на Барселона че тоя сезон сте само ощетявани и аз за това иначе няма проблеми.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 апр 2012 14:19

Ами така е, нормално е когато ти дават дузпа, когато топката не е в игра за дърпане за фланелката, но когато тя е в игра и е във владение на противника (Дрогба) не се дава такава пак за дърпане в наказателното поле. Нормално е, когато резултатът е неблагоприятен, веднага да се вдигне червен картон на противника (Дел Орно, Мота, Ван Перси, Пепе), обаче да се вдигнат картони на Меси за влизане срещу Зеедорф или на Шави, нееее, няма такова нещо. За мен за Челси имаше 2 дузпи, а не 4, но кристално ясни, видими от Космоса. Айде ти ми коментирай, ако резултатът беше станал 2-0 (да предположим, че едната ще я пропуснат), каква титла щяхте да вземете 2009 и дали Гуардиола щеше да е толкова самоуверен след това. Мачът с Челси имаше огромно значение за самочувствието на твоя отбор и треньор и беше спечелен по скандален за нивото, на което се игра начин. Не случайно професионални футболисти, играли и на финали на Световно първенство гонеха съдията като дивеч
Затова е нормално всички, които не са каталунци да ви мразят сега много и това рано или късно ще се прояви по някакъв начин

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 06 апр 2012 14:53

drvasko98 написа:Затова е нормално всички, които не са каталунци да ви мразят сега много и това рано или късно ще се прояви по някакъв начин

Едва ли ги мразят толкова хора, но много помнят историята. Важно е да се спечели купата, но по-важен е начинът, по който става това. Знае се Платини каква дузпа вкара на един финал срещу Ливърпул ;)
Всички уважават Реал на Дел Боске. Къде е Роберто Карлуш и къде е Алвеш? Не случайно "Олд Трафорд" изпрати с аплодисменти преди години Роналдо и Редондо.
Последна промяна от milan199440barca на 06 апр 2012 15:13, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 апр 2012 15:06

Аз гледам твърде отдавна КЕШ/ШЛ и като се изключи моят любим Левски и Ювентус, нямам ама абсолютно никакви пристрастия. Все ми е едно кой друг ще спечели турнира, като разбира се заради някой по-смимпатичен играч в даден момент може някой отбор да ми е по-симпатичен. Гледал съм много титли на Милан, Реал, Ливърпул, Юнайтед. Такова системно подпиране като това за Барселона през последните 6 години не е имало. Винаги грешки на съдии е имало, но нормално е на това ниво те да не са предимно в дадена посока. Нещо което не може да се каже за каталунците. Подчертавам, че аз ги смятам за най-силния отбор в настоящето и за един от най-силните в историята на играта. Точно затова ме е яд, че съдиите им помагат и им дават възможност да минат по лекото, вместо да извадят 100-те % от себе си

Върни се в “Архив”