Не, много си е хубаво да има идеален отбор, но да бъде избиран както си му е редът. Ама то с всичката тази медийна навалица как да стане?
Ето моето отборче за сезона:
Навас, Алвеш, Пике, Годин, Филипе Луиш, Каземиро, Иниеста, Модрич, Меси, Суарес, Бейл.. Около тях се навъртат Адурис, Гамейро, Денис Суарес, Марез, Варди, Канте, Алдервейрелд, Деле Али, Дибала, Де Бройне и Де Хеа. Всъщност много играчи заслужават признание за сезона. Разбира се от УЕФА ще сложат Погба, Тиаго Силва, Давид Луиш и Нойер в 11-та.
Лека аргументация. Слагам Пике, защото направи страхотен сезон и бе лидер в най-важните моменти за Барселона. Навас, защото бе с крак и половина аут от Реал, а завърши с основна заслуга, за да не сме извън първите 5 в Испания + купа в ШЛ. Сложих Каземиро, защото промени облика на Реал след идването на Зидан и стабилизира много отбраната. Благодарение на него видяхме какво може Тони Кроос, когато не е ангажиран с излишни за позицията му действия. Бейл, защото също след идването на Зидан направи много и бе лидер в отсъствието на Роналдо и Бензема. Отличих доста играчи от Барса, защото бяха най-добри през сезона, въпреки отпадането от ШЛ. Изпочупиха редица рекорди. Суарес и Меси бяха брилянтни, а Иниеста си е Иниеста. Никой друг играч не може да блести така както него, точно когато е най-важно. От Атлети Луиш ми направи най-силно впечатление. Много балансиран бек и в двете фази. Алвеш, подобно на Иниеста е пълен господар в големите мачове и колкото и да ми е противен не мога да му го отрека.
Твърде е вероятно да бъркам с почти всички позиции, да се знае предварително.

Феновете на италианския и немския футбол да не ми се сърдят. От едните не се сетих за никого, а от другите само Дибала. Всъщност Юве и Байерн разполагат с едни от най-добрите футболисти понастоящем, но този сезон нещо не ми се понравиха. Бианконерите можеха и да спечелят купата, ако не бе отпадането на 1/8 финал, но "можеха" само по себе си говори достатъчно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]