Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот Madridist » 30 май 2016 00:28

Голям респект към мнението на Сардукар за Габи. Само не знам защо е в офтопик :roll: И на мен много ми харесва като играч. А идеалния отбор на УЕФА е най-голямата простотия измисляна във футбола. Винаги едни и същи играчи. Рамос и Пике са пожизнено там :oops:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 май 2016 02:12

Не, много си е хубаво да има идеален отбор, но да бъде избиран както си му е редът. Ама то с всичката тази медийна навалица как да стане?

Ето моето отборче за сезона:

Навас, Алвеш, Пике, Годин, Филипе Луиш, Каземиро, Иниеста, Модрич, Меси, Суарес, Бейл.. Около тях се навъртат Адурис, Гамейро, Денис Суарес, Марез, Варди, Канте, Алдервейрелд, Деле Али, Дибала, Де Бройне и Де Хеа. Всъщност много играчи заслужават признание за сезона. Разбира се от УЕФА ще сложат Погба, Тиаго Силва, Давид Луиш и Нойер в 11-та. :lol:

Лека аргументация. Слагам Пике, защото направи страхотен сезон и бе лидер в най-важните моменти за Барселона. Навас, защото бе с крак и половина аут от Реал, а завърши с основна заслуга, за да не сме извън първите 5 в Испания + купа в ШЛ. Сложих Каземиро, защото промени облика на Реал след идването на Зидан и стабилизира много отбраната. Благодарение на него видяхме какво може Тони Кроос, когато не е ангажиран с излишни за позицията му действия. Бейл, защото също след идването на Зидан направи много и бе лидер в отсъствието на Роналдо и Бензема. Отличих доста играчи от Барса, защото бяха най-добри през сезона, въпреки отпадането от ШЛ. Изпочупиха редица рекорди. Суарес и Меси бяха брилянтни, а Иниеста си е Иниеста. Никой друг играч не може да блести така както него, точно когато е най-важно. От Атлети Луиш ми направи най-силно впечатление. Много балансиран бек и в двете фази. Алвеш, подобно на Иниеста е пълен господар в големите мачове и колкото и да ми е противен не мога да му го отрека.

Твърде е вероятно да бъркам с почти всички позиции, да се знае предварително. :lol: Феновете на италианския и немския футбол да не ми се сърдят. От едните не се сетих за никого, а от другите само Дибала. Всъщност Юве и Байерн разполагат с едни от най-добрите футболисти понастоящем, но този сезон нещо не ми се понравиха. Бианконерите можеха и да спечелят купата, ако не бе отпадането на 1/8 финал, но "можеха" само по себе си говори достатъчно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 30 май 2016 04:27

Да бе, набутай им целия отбор на каталунците, а човекът вкарал 16 гола в лигата го остави извън състава. Алвеш вместо Карвахал, това от страх да не те помислят за пристрастен ли е? Рамос тази година с представянето си в ШЛ си заслужи място в един такъв отбор и каквито и кретенски издънки да е имал в миналото, последните години ги е изчистил до някакви поносими граници. Тогава когато трябва е на линия, е на две...

Каземиро просто дава нещо различно на Реал и с времето идеално си пасна с останалите.Има още много накъде да се развива като опорен полузащитник.Хименес от Атлетико също направи много стабилен сезон, с далеч по-важна роля от Пике. Алаба вместо Фелипе Луиш изглежда по-адекватен избор.

Левандовски дори не е и сред резервите, за сметка на Денис Суарес и Варди. Един от Видал или Погба си влиза директно сред тях, Кроос също ,плюс Саул. Грийзман също направи нечовешки сезон. Бонучи би могъл да влезе в такъв отбор.

Нека да направим една такава смеска, да видим какво ще би се получило.

Облак(че с Навас стават много играчите на Реал).
Алаба-Годин-Рамос-Карвахал
Видал
Модрич-Иниеста

Роналдо-Суарес-Меси
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 30 май 2016 09:35

Изображение
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 30 май 2016 10:34

Могат да се получат много добри групи :) Надявам се да имат повече отбори от балканите за сега само Бешикташ е сигурен за групите от свободните 10 места ще е хубаво Олимпиакос,Цървена Звезда,Стяуа и един от ПАОК и Панатинайкос но едва ли ще успеят :|

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 май 2016 11:51

Ужас, братче ... За първи път си легнах преди края на финала, и тука да го напиша, че е по-актуално :| С това ботушарене и гнясане, испанските отбори направо е*аха майката на ШЛ ! На кого му е интересна подобна простотия, то нивото на ЦСКА - Монтана беше по-високо :lol: За това Висшата лига ще дръпне не 5, а 7-8 млрд. за следващия тригодишен период, а другите ще останат да се облизват ... Единственото добро в редовното време, което видях, по-скоро чух, беше песента на феновете на Атлетико 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 май 2016 12:16

Да бе, те испанците виновни.. Ти пак вместо нещо нормално да кажеш, ще изтъкнеш висшата си лига. :lol: Ако искат с 10 милиарда да дръпнат, накрая пак личат играчи като Бентеке и Лингард. :lol: На мен ШЛ не ми е интересна от години, когато не играе Реал. И за това ли са виновни испанците? :lol: Общо взето откакто стана традиция единият отбор да атакува, а другият да се защитава в наказателното си не гледам толкова много. Барса и Юве спретнаха добро финалче миналата година, тази също не бе толкова скучен. Ама то няма как да очакваш от два отбора, които се познават до болка да играят красив футбол във финал на ШЛ. Малко или много всеки риск е опасен. Пък за песните не знам какво си чул или видял, но мадридистите бяха една, че и две идеи по-гласовити през цялото време. Айде без да се правим на интересни.

Furious_Monk написа:Да бе, набутай им целия отбор на каталунците, а човекът вкарал 16 гола в лигата го остави извън състава. Алвеш вместо Карвахал, това от страх да не те помислят за пристрастен ли е?

Само заради едните голове няма как да поставя Роналдо. Нито в полуфинала му се чу името, нито във финала. Цъка добре срещу Рома и втория мач с Волфсбург, но само толкова. В груповата фаза също нямаше никой. Малмьо и Шахтьор не са мерило. Пък за Алвеш мисля написах. Във важните мачове е бетон винаги, а годините му не са никак малко. Карвахал бе контузен в доста голяма част от сезона, иначе цялостно е по-добър (вече).
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 май 2016 13:32

sapio0o написа:Пък за песните не знам какво си чул или видял, но мадридистите бяха една, че и две идеи по-гласовити през цялото време. Айде без да се правим на интересни.

LOOL :lol: :mrgreen:
Те във собствения си сектор едвам се чуваха вашите :lol: :mrgreen:
На трибуните, в метрото и по целия град (освен фен зоната на Реал) се чуваха нашите песни! :twisted:

ПП: Честита купа, явно не ни е писано на нас....проклети сме в този турнир - за 3 минути и едни дузпи губим 3 ШЛ.... :cry: :oops:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 май 2016 13:36

Когато мачовете са между отбори от различни страни, е далече по-интересно :!: По отношение на феновете - песента на Атлетико е с различна мелодия и е по-откроима, докато Реал ... Hala Madrid - много оригинално :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 30 май 2016 13:40

boabbb написа:Когато мачовете са между отбори от различни страни, е далече по-интересно

Ами нали и аз това казвам.

Пък за песните, аз честно не чух феновете на Атлети или поне в момента не се сещам. Нашите бяха много активни особено в продълженията. Пък не знам какво Hala Madrid те гони като това е израз и той не се използва по време на мачовете. :lol: :mrgreen: Все едно другите да пеят Aupa Atleti.

Тази песен пееха нашите доста често.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HhGWkvv1264[/youtube]

Върни се в “Архив”