Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Re: КЪДЕ КУЦА ЛЕВСКИ!!!!!

Мнениеот anakin » 30 авг 2009 01:32

SAMP написа:
anakin написа:харесвате, не харесвате, такова е. спрете с безсмислените си теми кой да си ходи и кой не.

Абе човек ти нормален ли си?Защо да не си изразяваме мнението, всеки от нас желае Левски да е по-добър.Аз съм сигурен на 1 000 000%, че с един качествен нападател и без Сърмов и Йовов, Дебрецен ги минавахме.Защо трябва да страдат милиони заради 2-ма високомерни боклуци.Сърмов има желание но НЕ СТАВА, просто няма класа.Той спира топката с пас,само назад връща и има 70-80% неточни пасове.Гаджев го покриваше докато играеше, но вече лъсна жестоко що за футболист е.

и какво като си изрази мнението?! на някой от ръководството дреме ли му на кура за мнението ти на 2ра страница във тема, която ще е тука още 1 час във форума на гонг.бг?!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 30 авг 2009 01:33

Има една поговорка-рибата се вмирисва откъм главата-при нас така нареченият собственик като си отвори устата,отборът затъва като тримата от запаса в унгарско блато.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 30 авг 2009 01:34

DukeUnv написа:Вас човек не може да ви разбере? Какво искате точно - ето на тоя въпрос ми отговорете. НЯМА ОТБОР, КОЙТО ДА Е ИДЕАЛЕН - БЕЗ НИКАКВИ ГРЕШКИ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ. Спрете да пускате теми, как куцал отбора как оня трябвало да си тръгва. Като толкова много разбирате в крайна сметка отивайте и подавайте молба за треньор :!:

това е най-точното мнение, не го ли разбрахте?! На никой не му дреме на к**а за вашите теми и глупости?!
САМО ЛЕВСКИ

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 30 авг 2009 01:35

Gil-galad написа:
guesswho написа:
Gil-galad написа:Не искам да се заяждам, не съм фен на Левски, но предполагам ще се съгласите с мене....

1.Батков - той не само къца ами бих казал че е парализиран от врата надолу, защото само говори.
2.Ратко - засега има бастун и се подпира, но скоро може да почне сериозно да куца, но на него трябва да му се даде време.
3.Играчите:
3.1.Сърмов - без Гаджев стъпа няколко пъти накриво и почна да понакуцва....дано скоро се оправи.
3.2.Рабех - неговото е по-скоро залитане, но като не залита не играе зле
3.3.Йовов - той може да не куца ама с тея 2 леви крака е за никъде.
3.4.Георги Христов - той не куца ама има сериозни проблеми с уцелването на вратата.

жалко, че не си фен на Левски :)

Защо бе? :roll:

интелигенто момче ми се видиш. разбираш ги нещата.. интелигентите ги вземаме, а останалите ги пращаме на боклука. та и аз ти предложих различен вариант от Суходол....
нещо лошо? :lol:
60-те отдавна минаха... сещайте се..

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 30 авг 2009 01:38

некой от вас ходил ли е за риба, да види как се лови? и после да говорим за вмирисване???? :roll:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 авг 2009 01:44

guesswho написа:интелигенто момче ми се видиш. разбираш ги нещата.. интелигентите ги вземаме, а останалите ги пращаме на боклука. та и аз ти предложих различен вариант от Суходол....
нещо лошо? :lol:

Дам интелигентен съм....или поне аз така си мисля...но като казваш че взимате интелигентни а останалите ги хвърляте на боклука, май трябва да прочистите малко...то и при нас трябва де...лошото е че тея "останалите" не щат да ходят в Суходол....иначе казах кавоот мисля от собствени наблюдения...нямам идеята че разбирам много...просто казах очевидното...и нищо не ми пречи да си говоря за Левски и ЦСКА с разбрани и интелигентни хора...и ако не бяха няколкото от гореспоменатите "останали" във тоя форум (и от двата лагера), според мен тук биха се получавали доста добри и смислени дискусии...естествено че не може без бъзик някой-друг бъзик, но всичко в рамките на нормалното...но както вече казах има фактори които пречат това да се превърне във един нормален форум... ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 30 авг 2009 01:49

лошото е че тея "останалите" не щат да ходят в Суходол..

такава ти е съдбата копеле.... аз просто ти загатнах за други възможности... вече има цветни телевизори братле.. ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 авг 2009 01:53

guesswho написа:
лошото е че тея "останалите" не щат да ходят в Суходол..

такава ти е съдбата копеле.... аз просто ти загатнах за други възможности... вече има цветни телевизори братле.. ;)

Аз нещо не те разбрах...явно вече ми се спи.... :) :) :) :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 30 авг 2009 01:55

ще мине време... и ще разбереш.. рано ти е още... :mrgreen:

п.п. Наздраве!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 авг 2009 01:59

guesswho написа:ще мине време... и ще разбереш.. рано ти е още... :mrgreen:

п.п. Наздраве!

Лека нощ! ;)

Върни се в “Архив”