Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Как оценявате играта ни?

Мнениеот messi7 » 29 авг 2009 22:20

Трима класни играчи и двама от школата. И зимата добра физическа подготовка, не като тази, която Велев направи... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Гонзо: Играхме добре

Мнениеот L_Messi » 29 авг 2009 22:44

Не разбирам защо след като в Гонг ги има точните думи на Гонзо, при това и в аудио формат, авторът на темата е решил да постне тук версията на лайнарите за това, което е казал Гонзо. Защото от "Играхме добре и създадохме доста положения" до "„Играхме сравнително добре, създадохме доста положения, имаше и умора от мача с Дебрецен. Ако имам забележки към отбора, ще ги споделя на играчите, а няма да ги коментирам пред вас”, има немалка разлика.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Гонзо: Играхме добре

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 22:53

Наистина отбора създаде доста положения.Вярно е ,че това все пак е Славия, но като цяло в атака стояхме добре.Като имаме в предвид и ,че все пак играха по жегата наистина в атака бяхме добре. Проблемите обаче стават все по-сериозни в защита . Мисля ,че това трябва да се пооправи.Много глупави грешки на централните бранители , на Сърмов (за пореден мач) и Славия ни вкара гол.Там е проблема , не в създадените положения :roll:

Потребителски аватар
veidar73
Контакти:

До кога ще търпиме Батков

Мнениеот veidar73 » 29 авг 2009 23:01

Тази история много започва да ми прилича на една пловдивска, ботевска. Батков осра отбора.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: До кога ще търпиме Батков

Мнениеот moonlight » 29 авг 2009 23:02

Kратко и многозначително мнение :lol: Братле , стига с тоя Батков .Какво ти е виновен пак :?

Потребителски аватар
roknrolla
Контакти:

Мнениеот roknrolla » 29 авг 2009 23:16

veidar73 написа:Тази история много започва да ми прилича на една пловдивска, ботевска. Батков осра отбора.

Това го знаем отдавна че БАЙ ГАНЬО БОРАТКОВ съсипва ЛЕВСКИ,но за сметка на това си е купил СОФИЯ ЗАПАД И SOUTH DIVISION и те си правят каквото искат-издигат правилни плакати, изгониха Кокала,само че тези лекенца изгониха публиката на ЛЕВСКИ от провинцията и въпреки това в БУДАПЕЩА левскарите от провинцията бяха много повече от софиянци.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 29 авг 2009 23:17

roknrolla написа:
veidar73 написа:Тази история много започва да ми прилича на една пловдивска, ботевска. Батков осра отбора.

Това го знаем отдавна че БАЙ ГАНЬО БОРАТКОВ съсипва ЛЕВСКИ,но за сметка на това си е купил СОФИЯ ЗАПАД И SOUTH DIVISION и те си правят каквото искат-издигат правилни плакати, изгониха Кокала,само че тези лекенца изгониха публиката на ЛЕВСКИ от провинцията и въпреки това в БУДАПЕЩА левскарите от провинцията бяха много повече от софиянци.

Тая история не я знам.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 29 авг 2009 23:18

Батков може да е пълен некадърник, но за нивото на Ботев не сме го издокарали още. (да чукна на дърво) :)
Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 авг 2009 23:31

Стига мрънкахте бе. И кой да дойде като си тръгне Батков? Ти ли ще даваш пари? Аман от такива левскари дето знаят само да викат "вън този", "долу онзи". Заприличвате на една друга публика дето си вика на футболистите "курви". Спрете да се излагат и си подкрепяйте отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 авг 2009 23:36

rhaegar написа:Стига мрънкахте бе. И кой да дойде като си тръгне Батков? Ти ли ще даваш пари? Аман от такива левскари дето знаят само да викат "вън този", "долу онзи". Заприличвате на една друга публика дето си вика на футболистите "курви". Спрете да се излагат и си подкрепяйте отбора.

Батков няма пари и за това не прави гръмки трансфери адекватни на претенциите на отбора...но по-добре батков отколкото ирена кръстева :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”