Слаб мач,като цяло,но не очаквах нищо повече. Напоследък си мисля,че има един единствен мач в БГ,който да представлява интерес и да има някакъв футбол и това е Левски - ЦСКА. Днес 2/3 от мача минаха на ходом.Лошо...Безумие е да се играе по това време,но това не е извинение за бавния футбол днес.Не виждам как Левски може да израства,докато играе такива мачове срещу такива съперници.Иначе Бардон за пореден път отговори на критиците си защо го взеха.Ами защото е добър.Може би най-добрия в Левски с момента. Вагнер за пореден път показа,че е футболистът с най-добро центриране в отбора и пак лъсна фактът,че задължително ни трябва още един дефанзивен халф.
Иначе резонна победа срещу слаб противник. Интересно,че Ратко опита нова тактика днес,като след 1вия гол приехме привидно играта в нашето поле и играехме на скоростни контри.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Славия - Левски
110 години любов!
Re: Гонзо: Играхме добре
Перфектна игра, играеме по-добре и от Челси.
Re: Как оценявате играта ни?
Играта - толкова,колкото е нужно да се бие слаб отбор.Бяхме..не знам.Не бих казал слаби в никакъв случай. Мачът като цяло беше слаб,но то е нормално срещу такъв съперник по това време.Все пак има доста за работа и за подобряване.
110 години любов!
lakito7 написа:Гонзо май е гледал друг мач.Томислав няма ли да го покани в радиото и да го пита защо играчите ни трудно спират и още по трудно си подават топката.Само на това ми е интересно какво ще отговори той а и г-н Велев също може да се пита това.
Приятелю надали е работа на Велев,Ратко или който и да е треньор на МЪЖКИ представителен отбор да учат футболисти как да си спират и подават топката.По-скоро трябва да се питат тия дето са ги привлекли. Това е като да се сърдиш на учител по литература в 8 клас,че детето ти не може да чете и не знае азбуката. Лошото е,че е факт. Футболистите ни имат огромни проблеми с подаването и спирането на топката.Знам че мразиш адски много Велев,обаче е странно него да го обвиняваш за недъзите на школите.
110 години любов!
Писна ми от такива специалисти като този селянин и ритнитопковец да ги гледам по спортните сайтове със средно образование,че и директор.Та ,лефскарета: с такива специалисти като него и борето ще стигате само на 5 метра от извора и ще гледате как другите пият вода.Винаги ще си останете най-слабия отбор в Европа.Всичките мачове навремето ви ги оправяше сирачето ,затова в Европа сте -00.
-
- Контакти:
valio_av написа:Писна ми от такива специалисти като този селянин и ритнитопковец да ги гледам по спортните сайтове със средно образование,че и директор.Та ,лефскарета: с такива специалисти като него и борето ще стигате само на 5 метра от извора и ще гледате как другите пият вода.Винаги ще си останете най-слабия отбор в Европа.Всичките мачове навремето ви ги оправяше сирачето ,затова в Европа сте -00.
Хубаво е, че можеш да пишеш във форумите,но само в "ЧЕРВЕНИТЕ" !
- messi7
- Контакти:
Много, много слабо. Въбоще не са натягаха. Играха по 10мин първото и второто полувреме. Сърмов се старее, но все греши, липсата на Гаджев пак си пролича. Еньо нищо не прави, като цяло много пестене.Няма почти никакво пресиране, през цялото време на ходом... Жега не жега трябва да се играе. Защото после в Европа ще има 1-17.
Дано некой хора(Ратко, Гонзо) си направят нужните изводи.

Дано некой хора(Ратко, Гонзо) си направят нужните изводи.

Blue_World_Order написа:ehh написа:Ако Левски днес падне, ще си ходи ли Ратко?
какво друсаш?
Малко ли са се случвали такива тъпотии, че да задаваш такива "оригинални" въпроси?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Не разбирам какво искате сега? Който е очаквал да види нещо повече в този мач е наивник. Мач, който се пада веднага след разочароваща загуба в Европа и точно преди паузата за квалификациите, и който се играе в жегата, пред малко публика и на калпав терен.
messi7 написа:Много, много слабо. Въбоще не са натягаха. Играха по 10мин първото и второто полувреме. Сърмов се старее, но все греши, липсата на Гаджев пак си пролича. Еньо нищо не прави, като цяло много пестене.Няма почти никакво пресиране, през цялото време на ходом... Жега не жега трябва да се играе. Защото после в Европа ще има 1-17.
Дано некой хора(Ратко, Гонзо) си направят нужните изводи.![]()
дано и батков си направи някои изводи, като например да намери пари за поне трима класни играчи