Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Трябваше да се контузи Мартинели за да пусне Тросард...ха-ха-ха. Артета си е инатлива глава като своя ментор. :)
Барса и Лудогорец, але, алеее...
-
- Контакти:
Това дали става или не, времето ще покаже. Виждали сме през годините "вундеркиндите" като Торес, Коста, Лукаку, Ето'о, Фати, Дембеле и прочие, които избухват за 2 сезона и после нищо.
Салах и Кейн държат ниво и са едни от малкото.
Така че и двете страни спрете да дрънкате тъпотии.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Не мога да си обесня защо подценихме двата мача срещу Спортинг. Това ни беше шанса да си усмислим сезона + квота за ШЛ!
-
Разгром... странно защо срещу Евертън не играха така ?!
П.С. Стадионът се опразни за секунди, много странно за мен, все едно са изпаднали...
П.С. Стадионът се опразни за секунди, много странно за мен, все едно са изпаднали...
- Udoji90
- Контакти:
Е, оляхме се да паднем чак с толкова, но то все тая с колко, в случая нямах против загуба. Брайтън имат тегава програма, дано някак добутат до евротурнири.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Udoji90 написа:kingofpop написа:Не мисля, че Тросар има класата на останалите атакуващи играчи на Арсенал. Докато има шанс, макар и малък, Артета е длъжен да си пуска титулярите
Ами, не съм съгласен с първото изречение. Когато игра, се видя, че взаимодействаше много добре с другите атакуващи футболисти (при положение че е нов в отбора) и играта ни в нападение не страдаше особено. За нула време навъртя 8 асистенции за нас, ако не бъркам. Плюс това, Сака и този сезон натрупа доста мачове и формата му напоследък търпи известен спад. Нямаше лошо да седне той на пейката.
е 8 асистенции, а Мартинели има 15 гола....Мартинели за мен е много по-експлозивен и опасен за защитниците от Тросар. Разбира се това си е мое мнение де.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
Брайтън ако не бяха се оакали така мазно срещу Евертън, даже и за ШЛ щяха да имат шанс предвид двата мача по-малко, ама...
- Udoji90
- Контакти:
Или ако не им бяха резнали главата тъпите рефери срещу Тотнъм... То не, че тези 2 мача по-малко не са с Нюкасъл навън и Сити у дома.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
[code][/code]
Да сложиш Ето във "всяко чудо за 2 сезона"... Торес нямаше да има тези проблеми ако не беше постоянно контузен.
JustChelsea написа:Това дали става или не, времето ще покаже. Виждали сме през годините "вундеркиндите" като Торес, Коста, Лукаку, Ето'о, Фати, Дембеле и прочие, които избухват за 2 сезона и после нищо.
Да сложиш Ето във "всяко чудо за 2 сезона"... Торес нямаше да има тези проблеми ако не беше постоянно контузен.