Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
Все едно защитата на Левски, абсурдно е това нивото ни е много по-жалко от последния сезон на Моу.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Има разместване на пластовете в Лондон ми се струва. Арсенал и Челси са в упадък, а Тотнъм се лека по лека иззема техните позиции.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- insaneboy1
- Контакти:
rhaegar написа:Бе той каза и че е чилиец, ти за името ще се косиш.
а преди това каза че Маркос Алонсо последно е вкарал при равенството 2:2 с Челси
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Титан в коментирането си е Жорката.
Иначе тия нямат живи фенове, дето им помнят последната победа на Моста, ама сега ни гаврят. Ние пък си центрираме, все едно играем с Шакил за център нападател. Всичко е точно.
Иначе тия нямат живи фенове, дето им помнят последната победа на Моста, ама сега ни гаврят. Ние пък си центрираме, все едно играем с Шакил за център нападател. Всичко е точно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slash1912
- Контакти:
rhaegar написа:Титан в коментирането си е Жорката.
В понеделник ще пускат ДВД с мача в клубния им магазин

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Furious_Monk
Челси не приличат отбор, опитват се, но сякаш сами не си вярват. В началото искаха да излъжат, а не да надиграят Тотнъм.
Конте изглежда така, сякаш е загубил доверието на играчите и повечето играят преди всичко защото не искат да губят, а не заради треньора си. Дали Тухел ще им е новият треньор?
Не че има значение, но спестени доста фалове срещу Челси, а и един червен картон на Вертонген даже не бе свирен като нарушение.
Конте изглежда така, сякаш е загубил доверието на играчите и повечето играят преди всичко защото не искат да губят, а не заради треньора си. Дали Тухел ще им е новият треньор?
Не че има значение, но спестени доста фалове срещу Челси, а и един червен картон на Вертонген даже не бе свирен като нарушение.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
И във Висшата лига се изясни топ 4 .
Furious_Monk написа:Челси не приличат отбор, опитват се, но сякаш сами не си вярват. В началото искаха да излъжат, а не да надиграят Тотнъм.
Май ще е Луис Енрике.

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
Тухел ще се изпокара с Роман и Грановская за трансферите още на първия джам. По-вероятно е да докарат послушко като Сари. Пак нищо няма да спечелим, но може пък да поцъкаме 1-2 сезона красиво.

slash1912 написа:В понеделник ще пускат ДВД с мача в клубния им магазин

Чакай да видиш какво ще е, ако вземат че спечелят купата.