Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Жребия за Лига Европа!
Трудна група ни се падна. от пръв поглед испанците и италианците са фаворити в нея. все пак се радвам, че ни се паднаха лацио, Залзбург и Жълтата подводница. Иска ми се левски да играе с по силни съперници в лЕ, защото да се мотивират повече в мачовете, а не срещу неизвестен тим да мислят, че трябва да победят, а не да се провалят. надявам се, че сините ще имат шанс за няколко точки да спечелят. Харесва ми програмата, защото предпочитам да играем първо с таканаречените фаворити в нашата група.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Re: Левски и цска
DukeUnv написа:Аз искам да вземат в националния Спас Делев и още много млади момчета от Левски, ЦСКА, Литекс, които имат талант и да разкарат тоя Бербатов. Писна ми в националния да се прави на някаква мега,ултра,хипер звезда и единтвената му цел в националния е да си оправя прическата.
Е да, ама как си я оправя само,а? хахахахахаха

DukeUnv написа:durex написа:А ние кога ще имаме директен участник или може би никога
Сам си отговори на въпроса..Не бе може да имаме - не се знае какво ще стане в далечното бъдеще
ще имаме ей ся като дисквалифицират Турция,Румъния и Гърция за уреждане на мачовете помежду си и ще им заемим местата

"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Re: Славия - Левски
Абе ние на Виляреал се гласиме,от Славия ще се плашим!3-0 и на Правец за физ.подготовка!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
durex написа:
А ние кога ще имаме директен участник или може би никога
Е, ако тая година няма „финал преди финала“, демек Левски и ЦСКА да се срещнат по-рано, ще ги събереме точките.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- slavi_1914
- Контакти:
ЛЕВСКАРКА написа:Трудна група ни се падна. от пръв поглед испанците и италианците са фаворити в нея. все пак се радвам, че ни се паднаха лацио, Залзбург и Жълтата подводница. Иска ми се левски да играе с по силни съперници в лЕ, защото да се мотивират повече в мачовете, а не срещу неизвестен тим да мислят, че трябва да победят, а не да се провалят. надявам се, че сините ще имат шанс за няколко точки да спечелят. Харесва ми програмата, защото предпочитам да играем първо с таканаречените фаворити в нашата група.
Да + това Играем първо с Лидера, после с втория по сила и дори и да паднем Залцбург ще ни се сторят по-слаби защото като си изиграл 2 големи мача е друго.А пък ако вземем точки първите 2 мача от Виляреал и Лацио ще имаме шанс да мислим дори и за продължаване. МНОГО Е ВАЖНО ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ КАРТОНИ ЗА МАЧОВЕТЕ СЪС ЗАЛЦБУРГ ! Срещу тях трябва всички да са налице. Докато срещу Лацио и Виляреал който и да излезе ще сме си пак аутсайдери !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Славия - Левски
Много е важно да смажем Славия за да покажем че сме се оттърсили от Дебрецен
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
то както варви кипър ще ни мине
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
Re: Мъри вече със сигурност не е треньор на Литекс
Още ли вярвате, че Мъри е треньор?
Виляреал вървят назад, вече и Пелегрини го няма. И Лацио последните години не са това, което бяха. Има всички шансове за български сблъсък напролет.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.