emerson0leao написа:Кингпоп, обзалагам се че до 2030г. ще им нанесем още няколко подобни унижение с по 4-5 гола разлика, обаче те пак ще си жумолят - Ама ние имаме повече ШЛ от вас. :) Това им е утехата. По същата логика мен ми е интересно дали Нотингам Форест се подиграват на Арсенал, че те имат 2 КЕШ, а Арсенал няма дори една ?! Аз затова винаги съм казвал, че не трябва да се живее в миналото, по времето на нашите бащи и дядовци. С миналото не се живее, както и Нотингам Форест с тия 2 КЕШ-а от миналото хилядолетие няма аргументи сега срещу отбори като Арсенал или Ман. Сити, които все още нямат но в един момент и това ще постигнат, пък Нотингам ще продължи да си крета в долните дивизии докато свят светува. :)
А от къде да започнем да живеем ? От момента, в който станахте гранд ли ? И защо ? Защото така ви е удобно ли?
Историята на футбола не започва с вашите успехи. Какво да направим, че Барселона по онова време е била едно посредствено отборче ? Да омаловажим успехите на другите, защото вас ви е нямало на картата тогава ли ? Много сте жалки! Като едно време е било лесно, защо вие не спечелихте 5 поредни КЕШа ?