Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот zlatan » 08 фев 2014 16:35

zlobul написа:"Пламен Димов отпада като вариант за партньор на Чмовш"

Ok , това е много добре . Единствения въпрос , който остава е само:: Какво прави още този в Левски ?

ПС: локомотивската връзка е ясна :))

злоби и неговото време ще дойде-сега зимата изгонихме адски много-лятото.
LEVSKI_FOREVER

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 фев 2014 16:36

този го пуснаха в мача с ония и ни превзеха центъра. Нищо лично сппрямо момчето , но - не става !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 08 фев 2014 16:49

Отдавна не съм се изявявал, така че сега ще си го позволя: Трансфера на Крумов от берое е просто безумие. Трее ни лев бек , те взимат десен при положение , че имам Мюлдер.. Още нещо ... имам чувството , че тия тренери наистина не разбират от футбол . При всички положения на нас ни трябват двама централни защитника и двама халфа , които да печелят центъра и това е видимо за всички . Всеки ден чета спортните новини , интервюта и наистина оставам изумен ..."Левски търси заместник на Гари"...абе малоумна исторя. Със стабилни халфове и аз ще вкарам гол , мамка му .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 08 фев 2014 18:23

Хубави трансфери,но трябваше да се почне от треньора....Този става само да им пере миризливите чорапи :evil:
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 фев 2014 19:12

Момчета, селекцията ни е добра до момента, взехме двама централни защитници и качествен нападател, точно от това имахме нужда, а същевременно много дървета напуснаха отбора през паузата, според мен отбора ще се представи доста по-добре през пролетта. Ако успеем да намерим и добро крило всичко ще си дойде на мястото. Въпроса за треньора остава отворен, но това е положението...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 08 фев 2014 19:47

Имах възможност да прогнозирам борба с Локо Пд за 5 -то място в шампионата с тази селекция. Ако искаме по-предно класиране имаме нужда от още Двама нови, като единия задължително трябва да е тип "Дарко Тасевски" :evil:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 фев 2014 20:12

т.е. да поебва манекенка и да прави един що годе приличен мач на полусезон... ;)
Имаме нужда от играч в халфовата линия, който да знае кога и на къде да насочва топката...Да се бори на терена, а да не се крие като мишка ... Но обикновено такива играчи струват пари и искат високи заплати...А аЙдуката и "супер-стар" Тонев нямат даже по гъза вълна...Така, че... ще трябва да си се радваме на "уникалния" Бру и компания...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 08 фев 2014 22:20

В момента, като изключим ръководството (Боратков и Тоньо), единственият спортно-технически проблем на Левски е спортно-техническият щаб. Има съвсем прилични играчи за България - доста добри резерви от юношите и привлечени играчи, но няма адекватен старши треньор и треньор по физическата подготовка. Направи ли му на някой впечатление, че Лудогорец взимат втори треньор по физическата подготовка, а нашите нямат и един нормален такъв. И по време на мачовете - нито ще имат въздух, нито ще са подготвени тактически добре. Това се видя и от последните два мача - трагедия. На мускули не се кара един полусезон, колкото и да им се иска на някои. Два-три мача на мускули може, но след това ще бъдат разкрити и жална им майка...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 фев 2014 22:26

Аз си мисля, че Сухия няма да изкара до лятото.
Трябваше Йовов да си доведе той треньор, който смята, че ще е правилният.
Това отстраняване на ЦСКА за Купата бетонира Сухия на поста.
Дали това отстраняване на червените няма да ни излезе през г*за по време на сезона, когато всеки мач ще е здрав, и няма да има мачове с Любимец, Пирин и Нафтекс?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 фев 2014 22:42

Сега разбрах, че тоя от Реймс е вкарал гол и отборът му води 1:2.
Така че просто забравете за него.

Върни се в “Архив”