Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: поредната идиотщина на Селския левент !!!
Явно феновете на "Ботев" си заслужават президента-толкова ограничени хора...просто не е истина 

- bai Momchil
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:Явно феновете на "Ботев" си заслужават президента-толкова ограничени хора...просто не е истина
Е да ако на нас ни подаряваха играчи от БФС за без пари (Г.Христов, Коща), печелихме служебно участие в ШЛ, даваха ни дузпи за игра на защитник с глава, вероятно и аз бих подкрепял Перуката...
-
- Контакти:
bai Momchil написа:OBI4AM LEVSKI написа:Явно феновете на "Ботев" си заслужават президента-толкова ограничени хора...просто не е истина
Е да ако на нас ни подаряваха играчи от БФС за без пари (Г.Христов, Коща), печелихме служебно участие в ШЛ, даваха ни дузпи за игра на защитник с глава, вероятно и аз бих подкрепял Перуката...
Ами подкрепете Дражев-тогава какво ще се промени за вас???
bai Momchilе бих гласувал за Боби ,но той да направи определени промени като цяло в БФС .просто проблема не е в Боби а в хората около него ..... поне така смятам аз . а гласуване за Дражев е без всякакъв смисъл ,сори ама не виждам никъв смисъл в подобен вот ..
OBI4AM LEVSKI като няма кво друго да кажеш по добре си мълчи да не ставаш излишно за смях
OBI4AM LEVSKI като няма кво друго да кажеш по добре си мълчи да не ставаш излишно за смях

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

-
- Контакти:
SHYNE написа:bai Momchilе бих гласувал за Боби ,но той да направи определени промени като цяло в БФС .просто проблема не е в Боби а в хората около него ..... поне така смятам аз . а гласуване за Дражев е без всякакъв смисъл ,сори ама не виждам никъв смисъл в подобен вот ..
Аз за смях,ами вие дето бесихте онова грозно чучело?

OBI4AM LEVSKI
казах ти човеко
през к** ми е за твоето мнение

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- bai Momchil
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:bai Momchil написа:OBI4AM LEVSKI написа:Явно феновете на "Ботев" си заслужават президента-толкова ограничени хора...просто не е истина
Ами подкрепете Дражев-тогава какво ще се промени за вас???
Виж ся пич, аз не мога да говоря от името на клуба, но моето лично мнение е следното
1. В момента проблема на Ботев изобщо не е кой е начело в БФС. Големият проблем на Ботев се казва митьо селският, докато той е президент отбор не може да има и предвид последните събития или по-скоро липсата им, нещата отиват към това феновете да извадят отбора от А група.
2. Все пак конгрес ще има и Ботев трябва да вземе някаква принципна позиция в него (разбира се думата принципен и селският в едно изречение е неумесна) и тя трябва да бъде срещу сегашното управление на БФС, ако щеш единственно заради случая Г. Христов. Дали представителя на Ботев ще гласува за Дражев или ще пасува е все тая, важното е да покаже, че не подкрепя сегашното БФС.
Сега ако оставим случая Г. Христов на страна, да ти кажа защо съм против това БФС:
1. Липсата на какъвто и да е натиск към държавата за решаване проблемите на клубовете за които реват всички президенти.
2. Скандала със съдиите
3. 0 политика за ДЮШ
4. Ултранеадекватни решения за националният отбор, следствие незавидно положение
5. Провали в ЕКТ на клубовете - загуба на позиции там
Единственото с което може да се похвали БФС в момента и единственият му плюс е - тв правата.
Тва е.
- bai Momchil
- Контакти:
SHYNE написа:bai Momchilе бих гласувал за Боби ,но той да направи определени промени като цяло в БФС .просто проблема не е в Боби а в хората около него ..... поне така смятам аз . а гласуване за Дражев е без всякакъв смисъл ,сори ама не виждам никъв смисъл в подобен вот ..
За мен важното е Ботев да заяви, че не подкрепя сегашното БФС, дали ще гласува или не за Дражев е все тая.
Перуката е президент и носи отговорността за екипа, който ръководи.
С действията си срещу Дражев, Боби Михайлов и хората около него доказаха,че са едни големи мишки,ламтящи само за власт и пари.С нищо не се различават от политическата класа у нас. Това че няма алтернатива е страшно и не говори добре за бъдещето на българския футбол като цяло.
Избор м/у Дражев и Боби не е избор. Вие както искате наричайте конгреса, който ще озакони Перуката за дълго време...
Herbsupported Ape